09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoş geldin
Senin bu soydaşlardan çekeceğin var

pantolon giy o zaman rahat edersin Çekirge.

Hoş geldin
Senin bu soydaşlardan çekeceğin var

sorma kuzum ya :)) akşam gelecek bakem neler ediciz evde :))

Kız sabah kahvaltısını hiç bilmiyor..Peynir felan zeytin..Sabah genelde çorba içiyorlarmış..Şöyle diyorum mis gibi bir sabah kahvaltısı hazırlayayım

pantolon giy o zaman rahat edersin Çekirge.

Bende öyle düşünüyorum
Normalde kısa siyah bi elbise tercih ederdim ama soğukta ve uzakta çekilmiyo

Bayılıp hep geliyomuş kahvaltıya

nazar değdirmiyim ama kahvaltı konusunda süperler, ufaklık zaten ben patatesli yumurta istiyorum diye başladı güne yanına da domates salatalık zeytin peynir ekledim en son finali ballı ekmek ve sütle yaptılar.. babaları ara öğün meyve ve çerez yapar onlara sonra ben zaten toplantıdan çıkar gideirm yanlarına bugün sinemaya götürme planım var kuzuları.

yarın da hamam'a götürsene beni diyo büyük olan hahaha aldı tadını tabi :))

Elmiyle Quarta ne yaptılar acaba?
Elmi heyecanlıdır şimdi umarım güzel geçer onun için herşey, mutlu olur.

Çattın
E o zaman kendine kalacak yer bulmadı mı
Niye geçen sizde kalması bi olasılıktı

4 yıl orda burda kalmayı düşünmüyo herhalde

Yurtta kalıyor canım güngören'de

Geçen yurtla alakalı bir sorunu çıkmıştı..o sebeble olasılıklar arasına girdi ama sorunu çözülünce gelmedi..

Geçen görüşmemiz de kızı sevdim samimi buldum..Yani öyle çiğ ve kendini bilmeyen bir hatun degil..en azından eşimle olan dialoglarında o sıcaklıgının altında bir akrabasını bulmasının sevincini gördüm onda..

4 yıl hep yurtta kalacak..Suan gezdirmek için bize gelsin dedik malum yarın pazar..Daha dogru düzgün dışarı çıkamamış..En son bizimle dışarı çıktıgı gibi kalmış..

Bakalım,
Elmoş kaitl olup mu gelecek yoksa sevgi kelebeğine mi dönecek

Nemesis
hurl] böyle şeylere bakıyo musun La...mıştı, indirimde görünce sana da söylim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım bana göre hani pek gerekli degil gibi..Zaten şampuanlar göz yakmıyor ama düşündügünde mantıklı bir icat olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…