zencefil+karabiber+zerdeçal+tarçın bunların tümünü ekle. macun yap çek. sabah akşam birer kaşık düzenli de kullanabilirsin.Cumartesi 13:00 e kadar çalıştım sonra eve gittik
Hazırlanıp geri geldik
İşyerinin önünde toplanıp bi düğüne gittik hep beraber
Karşıdaydı hemde
Geç döndük
Sabah uyandığımda sol bademciğim pörtlemişti
Hasta kalmayı sevmem
Bal, zencefil, karabiber karıştırdım yedim aç karnına
Bu öksürüğe iyi geliyo normalde ama
Boğazı da yaktığından iyi gelir herhalde dedim
Bi de soba gibi oluyosun güm güm sıcaklık veriyo
Dağınıklık vardı onlar hallettim yavaş yavaş
Akşam oldu zaten
Bu sabah uyandım yine pek düzelmemiş
Bi bal daha yedim geldim işe
Börek aldım çayla yedim
Öğlende de sıcak bi çorba içsem iyi olur kanımca
zencefil+karabiber+zerdeçal+tarçın bunların tümünü ekle. macun yap çek. sabah akşam birer kaşık düzenli de kullanabilirsin.
bugün gazeteye manşet atmışlar. ÇALIŞANLAR MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Ana dedim noluyoo.
bir tane özel sektörü kapsayan madde yok.
işte memur part time çalışabilecekmiş. evden home office şeklinde çalışabilecekmiş. zart zurt sonuna kadar okumaya sinirlerim yetmedi.
yani memurun oyu oy da bizimki ne Allah aşkına. biz başka bir cumhuriyette mi yaşıyoruz.
Özel sektörü mahfedecekler, kıdem tazminatı var ya o da yok olacak. Ben suanda emekli olsam alacağım para 100 bini bulur yasa gecince alacağım para 30 bin fln. Hem benden vergiyi kes, hem de geri ödeme. Eşkıya gibi oldular iyice.
O yazdığın seyler uygulanmaz türkiyede. Yarım gün calısmak isteyen memur hakkında hemen sorusturma acarlar.
şu da var; devlette çalışan bir hamile doğum yapınca ve doğum izni bittikten sonra koşulları elverdiği sürece heyetleri patlatıp mayışlarını eksiksiz almaya devam ediyor. Özel sektörde bırak heyet raporları patlatmayı doğum iznindeyken bile mayışlar tam olmuyor.
benim görümce 5 aydır patlatıyor heyetleri işe gitmiyor işteHeyet işi de cok zor artık ama bir şekilde alıyorlar. Ya bu ülkede kadın olmak baslı basına zor. Aslında bu kanun tüm sektörü kapsayacaktı (özel-kamu) ama sanayi odası itiraz etti, kadın işçileri işten cıkarırız demeye getirdi. Devlet yemedi.
benim görümce 5 aydır patlatıyor heyetleri işe gitmiyor işte
lafa geldi mi de ondan müslümanı kul hakkına dikkat edeni yok.
benim heyet alabilecek imkanı olduğu halde ama kul hakına giriyor ben insanlara nasıl hesap veririm diyip de ücretsiz izin kullanan tanıdıklarım var. işte kimi koparabildiği kadar kopariyorHaa bi de o var :) Bizim kurumdaki herifler iş yapmaya gelince namaz vakti geldi diye bir bir kacarlar, karıları bir yıldır evde heyet raporyla oturuyo :)
benim heyet alabilecek imkanı olduğu halde ama kul hakına giriyor ben insanlara nasıl hesap veririm diyip de ücretsiz izin kullanan tanıdıklarım var. işte kimi koparabildiği kadar kopariyor
Herkese selamlar..
Sohbetiniz bol olsun.
Hoşgeldin truenickini söylerken dilimi dişime değdirmeye özen gösteriyorum
Bu arada kedime bi çanta alayım dedim 260 lira fln diyo, sanki vakko alıyorum
maşallah senin kedin olmak vardı
bugün gazeteye manşet atmışlar. çalışanlar müjdeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ana dedim noluyoo.
Bir tane özel sektörü kapsayan madde yok.
Işte memur part time çalışabilecekmiş. Evden home office şeklinde çalışabilecekmiş. Zart zurt sonuna kadar okumaya sinirlerim yetmedi.
Yani memurun oyu oy da bizimki ne allah aşkına. Biz başka bir cumhuriyette mi yaşıyoruz.
Hoşgeldin truenickini söylerken dilimi dişime değdirmeye özen gösteriyorum
Bu arada kedime bi çanta alayım dedim 260 lira fln diyo, sanki vakko alıyorum
Özel sektörü mahfedecekler, kıdem tazminatı var ya o da yok olacak. Ben suanda emekli olsam alacağım para 100 bini bulur yasa gecince alacağım para 30 bin fln. Hem benden vergiyi kes, hem de geri ödeme. Eşkıya gibi oldular iyice.
O yazdığın seyler uygulanmaz türkiyede. Yarım gün calısmak isteyen memur hakkında hemen sorusturma acarlar.
Hoşbulduk Elmayra.
Bizim ki çantaya falan girmiyor.
Bu nedenden gittiğimiz yere götüremiyoruz.
260 çok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?