09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

zencefil+karabiber+zerdeçal+tarçın bunların tümünü ekle. macun yap çek. sabah akşam birer kaşık düzenli de kullanabilirsin.

zencefil+karabiber+zerdeçal+tarçın bunların tümünü ekle. macun yap çek. sabah akşam birer kaşık düzenli de kullanabilirsin.

Zerdeçalı bilmiyorum o da toz halinde bi baharat mı yani marketlerde bulabilir miyim
Ben zneceifl+karbiber ve bal ile macun yapıyodum
Öksürüğe birebir

Korkudan bi de nasıl sıkı giyindim
Bi bot giymişim Kıraç'a döndüm kaba yani

Ay cok az yedim ama catlıcam .

Özel sektörü mahfedecekler, kıdem tazminatı var ya o da yok olacak. Ben suanda emekli olsam alacağım para 100 bini bulur yasa gecince alacağım para 30 bin fln. Hem benden vergiyi kes, hem de geri ödeme. Eşkıya gibi oldular iyice.

O yazdığın seyler uygulanmaz türkiyede. Yarım gün calısmak isteyen memur hakkında hemen sorusturma acarlar.

şu da var; devlette çalışan bir hamile doğum yapınca ve doğum izni bittikten sonra koşulları elverdiği sürece heyetleri patlatıp mayışlarını eksiksiz almaya devam ediyor. Özel sektörde bırak heyet raporları patlatmayı doğum iznindeyken bile mayışlar tam olmuyor.

Heyet işi de cok zor artık ama bir şekilde alıyorlar. Ya bu ülkede kadın olmak baslı basına zor. Aslında bu kanun tüm sektörü kapsayacaktı (özel-kamu) ama sanayi odası itiraz etti, kadın işçileri işten cıkarırız demeye getirdi. Devlet yemedi.

benim görümce 5 aydır patlatıyor heyetleri işe gitmiyor işte
lafa geldi mi de ondan müslümanı kul hakkına dikkat edeni yok.

benim görümce 5 aydır patlatıyor heyetleri işe gitmiyor işte
lafa geldi mi de ondan müslümanı kul hakkına dikkat edeni yok.

Haa bi de o var :) Bizim kurumdaki herifler iş yapmaya gelince namaz vakti geldi diye bir bir kacarlar, karıları bir yıldır evde heyet raporyla oturuyo :)

Haa bi de o var :) Bizim kurumdaki herifler iş yapmaya gelince namaz vakti geldi diye bir bir kacarlar, karıları bir yıldır evde heyet raporyla oturuyo :)
benim heyet alabilecek imkanı olduğu halde ama kul hakına giriyor ben insanlara nasıl hesap veririm diyip de ücretsiz izin kullanan tanıdıklarım var. işte kimi koparabildiği kadar kopariyor

benim heyet alabilecek imkanı olduğu halde ama kul hakına giriyor ben insanlara nasıl hesap veririm diyip de ücretsiz izin kullanan tanıdıklarım var. işte kimi koparabildiği kadar kopariyor

İnsanlığı ve dini kendine yontanlar grubu :)

Ama sektör hic iyiye gitmiyor. İster kamu ister özel olsun bu yıldan sonra faydamıza tek birşey bile olmayacak.

Herkese selamlar..
Sohbetiniz bol olsun.

Hoşgeldin true nickini söylerken dilimi dişime değdirmeye özen gösteriyorum

Bu arada kedime bi çanta alayım dedim 260 lira fln diyo, sanki vakko alıyorum

acınacak haldeyiz millet olarak ama galiba herkez uyuyor

Hoşgeldin true nickini söylerken dilimi dişime değdirmeye özen gösteriyorum

Bu arada kedime bi çanta alayım dedim 260 lira fln diyo, sanki vakko alıyorum

Hoşbulduk Elmayra.
Bizim ki çantaya falan girmiyor.
Bu nedenden gittiğimiz yere götüremiyoruz.
260 çok değil mi?

Anayasa referandumunda madde vardı birden fazla sendikaya üye olunabilecek diye, memur-sen den başka sendikaya üye olanları remen recm ediyolar sindiriyolar sen oylasan ne oylamasan ne, işleyiş sıfır o süslü laflar hep seçim yatırımı, istedikleri yasayı bir gecede çıkarıyolar ama aylardır ücretli izni 6 aya çıkaramadılar özeldede kamudada ücretli izin 6 ay olmalı anneliğin kamusu özeli olmaz

Hoşbulduk Elmayra.
Bizim ki çantaya falan girmiyor.
Bu nedenden gittiğimiz yere götüremiyoruz.
260 çok değil mi?

Cok tabi ki, günah ya o kadar para verilir mi? hadi 50 olsa neyse acımam da 260 nedir.

Ben tasıma cantasını kırdım Üstüne düştüm catladı. Sonra baktım olacak gibi değil, arabanın icine atıyorum, heryerde geziniyo o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…