09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

18 ayda kalmış. Daha da arttırmak özel sektördeki kadın istihdamını azaltırmış. lan madem arttırmıycan ne söleyip duruyorsun.

Ben artık halimize acıyorum.

Kızılayda Limon Bazaar Dünya Bazaar falan vardı oralardan alırdım çantalarımı 20-25 fazlasını vermem

Üstüne mi düştün??
Araba da rahat duruyor mu?
Bizim ki bildiğin hırçın ve psikopat,bindirmeye kalksak kaza yaparız.

18 ayda kalmış. Daha da arttırmak özel sektördeki kadın istihdamını azaltırmış. lan madem arttırmıycan ne söleyip duruyorsun.

Ben artık halimize acıyorum.

aynen bende, babalarımızın zamanında millet ev almak için emekliliği beklerdi şimdi nerdeeee, bi araba alırsın anca, hele bizde döner hesaplanmıyo emekli maaşına, şimdi emekliliğim gelse 500 tl emekli maaşı alıcam

Kızılayda Limon Bazaar Dünya Bazaar falan vardı oralardan alırdım çantalarımı 20-25 fazlasını vermem

Gel de gör oraları 50 den aşağı canta yok :) Bir kere 100 küsür fiyat cekti bana, ben de deri mi bu orjinal mi ney pahalı dedim, orjinal cakma abla diyo o ne demekse :)

Hamile topiğine giriyorum arada millet istanbulda ikili taramayı 400-500 tl'ye yaptırıyomuş muayene ücreti 100 tl diyolar yahu dedim bende batmanda özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 12 tl ikili taramada 40-50 lira, ee önce özel hastanelere % bilmem kaç katılım payı alma hakkı tanıyacaksın sonrada gerim gerim gerineceksin özel hastanelerin kapılarını açtık diye, sanki önceden zincirliydi şimdide parası olan gidiyo o zamanda parası olan gidiyodu, randevu sistemi getirmişler pehhhh, istediğim doktora 1 ayda yer bulabiliyosam ya da 9da randevu alıp 11de giriyosam ha evde beklemişim ha hastanede geberesiceler

Üstüne mi düştün??
Araba da rahat duruyor mu?
Bizim ki bildiğin hırçın ve psikopat,bindirmeye kalksak kaza yaparız.

Duruyor valla, önce biraz geziniyo, sonra alışıyo. Yan koltuğa oturuyo arkaya geciyo fln ama bana yaklamşmıyo :) dışarıyı izliyo cok komik.

Mia cok sakin bi kedi bak teyzesiii Eki Görüntüle 825090

Hayır benden vergi kesmesin o parayı bana versin tmm ama hem vergi kesip hem de bana ödemezse bunun adı hırsızlık olur. Ev almak fln hikaye, zaten bence biz emekliliği fln göremeden ölürüz.

Gel de gör oraları 50 den aşağı canta yok :) Bir kere 100 küsür fiyat cekti bana, ben de deri mi bu orjinal mi ney pahalı dedim, orjinal cakma abla diyo o ne demekse :)

amanınn oralarda uçtu desene
nasıl özledim o sokakları yaa lemana gitmeyi falan her daim bi standlar olur imza toplanır falan anarşikliği bile bi başka canım Ankaram

Övündükleri sağlık sisteminin rezaleti işte.

hani burda düzen lab var duymuşsundur, gecen hafta arkadaşım 2li yaptırdı ne kadar biliyo musun 750 lira. Yazık ya, sanki doğum yaptırıyo

amanınn oralarda uçtu desene
nasıl özledim o sokakları yaa lemana gitmeyi falan her daim bi standlar olur imza toplanır falan anarşikliği bile bi başka canım Ankaram

Gel de donsun bi tarafın, bildiğin kuru ayaz var suanda. Ama kızılayda mal mal gezmeyi ben de cok seviyorum. anarsik gencler yolumuzu kesiyo

Övündükleri sağlık sisteminin rezaleti işte.

hani burda düzen lab var duymuşsundur, gecen hafta arkadaşım 2li yaptırdı ne kadar biliyo musun 750 lira. Yazık ya, sanki doğum yaptırıyo

evet canım duydum, valla yazık burdada pahalı olsa devlette yaptırım heralde, hoş burdada özele gidiyorum içeri 5 kişi alınıyoruz arkadaşım diyo ki çatlak kremi falan danış doktora, dedim o kadar özele kaçacak muhabbete vakit yok ki

Allah'ım bu ne yaaaaaa
Yerim senin totonuuuuu
Tipini yerim yerim yerimmmmmmmm
Melek yaaaaa
Kaç aylık Elmayra?
Offfff parçalarım bunu ben

ahahah ne kadar ekmek o kadar köfte. Ya hayat cok pahalı, millet nasıl bir iki doğuruyor anlamıyorum ben cidden. Ve inanılmaz üzülüyorum.

Allah'ım bu ne yaaaaaa
Yerim senin totonuuuuu
Tipini yerim yerim yerimmmmmmmm
Melek yaaaaa
Kaç aylık Elmayra?
Offfff parçalarım bunu ben

Bu iki aylık fotosu, suanda 9 aylık, belki on tam emin değilim.

Ama o kadar harika bi duyguymus ki daha önce alsaydım keske bak bu dayeni fotosu
Eki Görüntüle 825093 Eki Görüntüle 825094

Seğlık konusunda size yüzlerce madde sıralarım ama burada değil :) özel bir albüm yapmam lazım..
Haklarının farkında değil hiç kimse ve dönen tezgahların...

O duyguyu çok iyi bilenlerdenim.
Çok güzel bi kedi
Bu bir tür bağımlılık Elmayra.
Kopamıyorsun,çocuğun oluyor senin.
Ama çok güzel,tüylerinin rengi harika.

benim gonzalesim vardı vefat edince çok üzüldüm dahada hayvan besleyemem heralde ölünce insan çok üzülüyo

O duyguyu çok iyi bilenlerdenim.
Çok güzel bi kedi
Bu bir tür bağımlılık Elmayra.
Kopamıyorsun,çocuğun oluyor senin.
Ama çok güzel,tüylerinin rengi harika.

Hakikaten cocuğum gibi garip bir duyguymuş gerçekten. Kopar mıyım ben ondannnn, onun kulaklarını koparırım ama kendim kopmam

Seğlık konusunda size yüzlerce madde sıralarım ama burada değil :) özel bir albüm yapmam lazım..
Haklarının farkında değil hiç kimse ve dönen tezgahların...

Kaşıkla verip kepçeyle almalar

benim gonzalesim vardı vefat edince çok üzüldüm dahada hayvan besleyemem heralde ölünce insan çok üzülüyo

kedi mi fare mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…