ben kullanmıyorum :)) kullanmak lazım mı onuda düşünmedim ama bu veniş kosla oksi ekşin varya marketten bir seferde isteyenlere hastayım, üç tas has hoşaf ver demek gibi bişi..
Bir kutu mama alıp süslemedin! Bir günden bir güneeee yeğenime bişi yapım bi tavuk haşlayıp göndereyim demedin!
ben de kullanıyum ama beyazları iyi değil renklilerle siyahlar için olan deterjanı iyiPerwoll kullanan var mı ?
Ben boş gezenin boş kalfasıyım, güney sahillerinde iki bebemle birlikte yaşıyorum, 5 ve 6 yaşlarında onları iyi bir evlat olarak yetiştirmek için üstün bir çaba sarf ediyorum, gezmeyi eğlenmeyi pek severim de ağzıma alkol sürmem, boşandım ama ex ousla şuan yeniden deneme safhalarındayız, ana yok baba yok bi başımayım :))) en sevdiğim çizgi filmler arasında thinkerbell gelir, ezbere bilirim en sevdiğim şarkı da sebezelerin faydaları ve kahkaha atan lahanadır .. Bu ara en popüler eğlence mekanımızda hamam'dır :) sanırım gayet net oldu di mi gençler??
ben de kullanıyum ama beyazları iyi değil renklilerle siyahlar için olan deterjanı iyi
ben 1.5 kapak filan kullanıyorum çamaşırın yogunluğuna göre biraz da ariel leke çıkarıcı filan koyuyorum duruma göre
bu h sonu annem makine almıştı electrolux kuruluma geldiler sıvı deterjanları pek önermediklerini söylediler neden dedik çünkü köpürüyor köpürünce de düzgün temizlemiyor dediler :44:
Ben çocukların pelus oyuncaklarını attım makineye 30 derecede yıkıyacağım sözde dalmışım güzel 70 derecede yıkanmışlar boyumca tavşan çıktı bembeyaz ama boyu biraz çekmiş.. oldu size mini davşancık :)))) ufaklık biraz miyavladı ama bende sebze yemiyo tabi ondan ufaldı bu dedim şaşkın akşam taze fasulye yedi hahahahha ufalıcam mı sandı nedir.
O da fobi yaptı herhalde ..böööykk eskişehirdi sanırsam orası annemde utanmıştı çıkmıştık hemen
ahahahhahhahahhaha dağıldım yaa hahahhhahah :)))))))))
evet yakaları beyazlatmıyor.
Senin minikler yeminle bi alem
Kadesa duymasın oğluma alcam birini hahahahaha
Senin minikler yeminle bi alem
Kadesa duymasın oğluma alcam birini hahahahaha
gelen adam köpürür dediben de renkliler için olanı kullanıyorum, zaten beyazlara da domestos koyuyorum :)
iyi de perwoll köpürmüyor ki :44:
YA BEN DE RENKLERİ SOLMASIN DİYE TEK KULLANIYORUM BAŞKA ŞEY KOYMAYA ÇEKİNİYORUM ARTIK ÇÜNKÜ RENGİ SOLUYOR ELBİSELERİN.Tek kullanmadığım için başıma gelmedi biraz çorba gibi karıştırmayı seviyorum deterjanları..
Evet biraz organik olanından,biraz leke çıkarıcı ıncıkk yumuşatıcı bi tutam beyazlatıcıı
Tuhafım galiba biraz
OĞLAN ANASI OLMAK KOLAY MI KIZIMsende herkese mavi boncuk dağıtıyosun hee
gelen adam köpürür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?