09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben kullanmıyorum :)) kullanmak lazım mı onuda düşünmedim ama bu veniş kosla oksi ekşin varya marketten bir seferde isteyenlere hastayım, üç tas has hoşaf ver demek gibi bişi..

aynen öyle çok güldüm ama

Perwoll kullanan var mı ?
ben de kullanıyum ama beyazları iyi değil renklilerle siyahlar için olan deterjanı iyi
ben 1.5 kapak filan kullanıyorum çamaşırın yogunluğuna göre biraz da ariel leke çıkarıcı filan koyuyorum duruma göre

bu h sonu annem makine almıştı electrolux kuruluma geldiler sıvı deterjanları pek önermediklerini söylediler neden dedik çünkü köpürüyor köpürünce de düzgün temizlemiyor dediler :44:

Güney sahili antalya mersin v.b neresi?
Yani mükemmel bi annesin çocukların için :)
Tuttum seni bende azıma alkol sürmüyorum..
Benimde bi annem var hayatımda gerisi hikayee..
Çok iyi özetledin gerçekten hamama hiç gitmedim ben ya bebeyken annem götürmüştü ama orası baya çıplaklar hamamıydı gözlerim yuvalarından çıkıcaktı O da fobi yaptı herhalde ..böööykk eskişehirdi sanırsam orası annemde utanmıştı çıkmıştık hemen

ben de renkliler için olanı kullanıyorum, zaten beyazlara da domestos koyuyorum :)

iyi de perwoll köpürmüyor ki :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çocukların pelus oyuncaklarını attım makineye 30 derecede yıkıyacağım sözde dalmışım güzel 70 derecede yıkanmışlar boyumca tavşan çıktı bembeyaz ama boyu biraz çekmiş.. oldu size mini davşancık :)))) ufaklık biraz miyavladı ama bende sebze yemiyo tabi ondan ufaldı bu dedim şaşkın akşam taze fasulye yedi hahahahha ufalıcam mı sandı nedir.

Senin minikler yeminle bi alem

Kadesa duymasın oğluma alcam birini hahahahaha

O da fobi yaptı herhalde ..böööykk eskişehirdi sanırsam orası annemde utanmıştı çıkmıştık hemen

Antalya kuzum, ben de gelin hamamına götürdüm bizim kızları arkadaşımın dansöz filam çıktı tepsi tepsi meyveler geldi çocuk sanıyor ki hamam hep öyle :))))))))))

evet yakaları beyazlatmıyor.

Tek kullanmadığım için başıma gelmedi biraz çorba gibi karıştırmayı seviyorum deterjanları..
Evet biraz organik olanından,biraz leke çıkarıcı ıncıkk yumuşatıcı bi tutam beyazlatıcıı
Tuhafım galiba biraz

Kızlar izninizle çıkıyorum ben kusura bakmayın nobodycim akşam burada olursan devam ederiz öpüyorumm:)

YA BEN DE RENKLERİ SOLMASIN DİYE TEK KULLANIYORUM BAŞKA ŞEY KOYMAYA ÇEKİNİYORUM ARTIK ÇÜNKÜ RENGİ SOLUYOR ELBİSELERİN.
sende herkese mavi boncuk dağıtıyosun hee
OĞLAN ANASI OLMAK KOLAY MI KIZIM DAHA SENİN KIZINI ALCAM JHAHAHAHAHA
gelen adam köpürür dedi

bİ YÜRÜ GİT DESEYDİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…