09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yalvarmalarrrr yakarmalarrr sadece dertleşiyorduklar

Yürü git lennnnn diyesim geldi yine ya off.. :) bak bugün yeni bi özlü söz öğrendim "dertler ç.k gibidir, herkes en büyüğü kendisininki sanır..."

Perseee hoşgeldinnn, iyi ki geldin. Seni canııım arkdaşlarımla tanıstırayımm

efet ben nobody canıımmm derken beni kastettti.

Son düzenleme:

[QUOTE ] Perseee hoşgeldinnn, iyi ki geldin. Seni canııım arkdaşlarımla tanıstırayımm

efet ben nobody canıımmm derken beni kastettti.[/QUOTE]

Hepinizi tanımadan çok sevdim bilee nobodycimm :))

efet ben nobody canıımmm derken beni kastettti.

Hepinizi tanımadan çok sevdim bilee nobodycimm :))[/QUOTE]

Bu topiğe arada sırada uğruyorum.
Burda çoluk çocuk muhabbeti yok,kaliteli sohbet var.
Topiğin müdavimleri de gördüğüm kadarı ile seviyeli insanlar persciğim.
İçin rahat olsun.

Hepinizi tanımadan çok sevdim bilee nobodycimm :))

Bu topiğe arada sırada uğruyorum.
Burda çoluk çocuk muhabbeti yok,kaliteli sohbet var.
Topiğin müdavimleri de gördüğüm kadarı ile seviyeli insanlar persciğim.
İçin rahat olsun.[/QUOTE]

Biliyorum hayatım Elmayra'nın pamuk gibi bi kalbi var..
Beni cadı kazanında kaynattıkları gün msj atmıştı üzülmeyeyim diye bende topicinde takılayım dedim baktım pampamda burda
Ve diğerleride eminim pırlanta gibidir

he var napıcan Ben varım canım akışta gördüm de atladım birden

konu açtım 12 kişi ancak okumuş :d
kadiş yeşil olan var ya renkliler için, ondan aldım ama sanki çamaşırları çıkarmıyor gibi... Bir de 5 kiloluk makinem var kaç kapak koyacağımı bilemedim ?

kadiş yeşil olan var ya renkliler için, ondan aldım ama sanki çamaşırları çıkarmıyor gibi... Bir de 5 kiloluk makinem var kaç kapak koyacağımı bilemedim ?

canım ben memnunum 7 kiloluk makineye 1,5-2 kapak koyuyorum yetiyor aslında.

:))
Sen neler yapıyorsun noboydycim kendinden bahsedermisin biraz

Ben boş gezenin boş kalfasıyım, güney sahillerinde iki bebemle birlikte yaşıyorum, 5 ve 6 yaşlarında onları iyi bir evlat olarak yetiştirmek için üstün bir çaba sarf ediyorum, gezmeyi eğlenmeyi pek severim de ağzıma alkol sürmem, boşandım ama ex ousla şuan yeniden deneme safhalarındayız, ana yok baba yok bi başımayım :))) en sevdiğim çizgi filmler arasında thinkerbell gelir, ezbere bilirim en sevdiğim şarkı da sebezelerin faydaları ve kahkaha atan lahanadır .. Bu ara en popüler eğlence mekanımızda hamam'dır :) sanırım gayet net oldu di mi gençler??

nobadii sana saçını uzat demiştim ya, sana kısa saç daha çok yakışıyormuş resimlerinde denk geldim uzun haline. Kısa saçla çok karizmatiksin

evet resmen evrim geçirdim ben kısa saçla çok sexiyim di mi böyle :)))

Çamaşırları çıkarmıyor derken lekeleri mi ?
Ben göz kararı koyuyorum ama sadece onunla yıkamıyorum yani sadece renkleri korusun diye yaklaşık 2 3 kapak koyuyorum herhalde ek deterjan bölümüne extra yumuşatıcı leke çıkarıcı olarak kullandığım ürünlerde var tabiki.

canım ben memnunum 7 kiloluk makineye 1,5-2 kapak koyuyorum yetiyor aslında.
ya omo kullanıyordum toz olanından, o çamaşırları çok güzel yıkıyor ama beyazlatıyor... Eşimin iş kıyafetlerinin rengi soluyor diye perwolle geçtim, renkleri falan gayet güzel solmuyor da tam çıkmıyor yakaları.

evet seksi kelebeğim çok yakışmış sana

he var napıcan ben varım canım akışta gördüm de atladım birden

ben kullanmıyorum :)) kullanmak lazım mı onuda düşünmedim ama bu veniş kosla oksi ekşin varya marketten bir seferde isteyenlere hastayım, üç tas has hoşaf ver demek gibi bişi..

Son düzenleme:

evet yakaları beyazlatmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…