- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Perseee hoşgeldinnn, iyi ki geldin. Seni canııım arkdaşlarımla tanıstırayımm
Parçalıyolardı kızcegizimi orda .D
Yalvarmalarrrr yakarmalarrrsadece dertleşiyorduklar
Perseee hoşgeldinnn, iyi ki geldin. Seni canııım arkdaşlarımla tanıstırayımm
[QUOTE ] Perseee hoşgeldinnn, iyi ki geldin. Seni canııım arkdaşlarımla tanıstırayımm
efet ben nobodycanıımmm derken beni kastettti.
Hepinizi tanımadan çok sevdim bilee nobodycimm :))
Perwoll kullanan var mı ?
evet evet bildiğin pırlanta tek taş :)))
evet evet bildiğin pırlanta tek taş :)))
he var napıcanBen varım canım akışta gördüm de atladım birden
ben kullanıyorum renkliler için ve daha iyi siyahlar için olanı var memnunum bi sorunum olmadı yani..
konu açtım 12 kişi ancak okumuş :d
kadiş yeşil olan var ya renkliler için, ondan aldım ama sanki çamaşırları çıkarmıyor gibi... Bir de 5 kiloluk makinem var kaç kapak koyacağımı bilemedim ?
:))
Sen neler yapıyorsun noboydycim kendinden bahsedermisin biraz
nobadii sana saçını uzat demiştim ya, sana kısa saç daha çok yakışıyormuş resimlerinde denk geldim uzun haline. Kısa saçla çok karizmatiksin
konu açtım 12 kişi ancak okumuş :d
kadiş yeşil olan var ya renkliler için, ondan aldım ama sanki çamaşırları çıkarmıyor gibi... Bir de 5 kiloluk makinem var kaç kapak koyacağımı bilemedim ?
ya omo kullanıyordum toz olanından, o çamaşırları çok güzel yıkıyor ama beyazlatıyor... Eşimin iş kıyafetlerinin rengi soluyor diye perwolle geçtim, renkleri falan gayet güzel solmuyor da tam çıkmıyor yakaları.canım ben memnunum 7 kiloluk makineye 1,5-2 kapak koyuyorum yetiyor aslında.
ben boş gezenin boş kalfasıyım, güney sahillerinde iki bebemle birlikte yaşıyorum, 5 ve 6 yaşlarında onları iyi bir evlat olarak yetiştirmek için üstün bir çaba sarf ediyorum, gezmeyi eğlenmeyi pek severim de ağzıma alkol sürmem, boşandım ama ex ousla şuan yeniden deneme safhalarındayız, ana yok baba yok bi başımayım :))) en sevdiğim çizgi filmler arasında thinkerbell gelir, ezbere bilirim en sevdiğim şarkı da sebezelerin faydaları ve kahkaha atan lahanadır .. Bu ara en popüler eğlence mekanımızda hamam'dır :) sanırım gayet net oldu di mi gençler??
evet resmen evrim geçirdim ben kısa saçla çok sexiyim di mi böyle :)))
he var napıcanben varım canım akışta gördüm de atladım birden
çamaşırları çıkarmıyor derken lekeleri mi ?
Ben göz kararı koyuyorum ama sadece onunla yıkamıyorum yani sadece renkleri korusun diye yaklaşık 2 3 kapak koyuyorum herhalde ek deterjan bölümüne extra yumuşatıcı leke çıkarıcı olarak kullandığım ürünlerde var tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?