09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kk'da konusu açılmış okudum şimdi ilk sayfayı o bile yetti. ben almayayım hakikaten böyle şeyler sinirlerimi bozuyor çünkü

kuru dolma yapıciim akşama aceba başlasam mı saat 5e geliyor

kış havasına girmişsin aquality..yanında da mercimek çorbası annemin tamlaması.:)

kış havasına girmişsin aquality..yanında da mercimek çorbası annemin tamlaması.:)

ben taze dolma sevmem yaz kış kuru dolma yaparım.

çorba da yapsam mı hakkat, mesajda yazcaktım hatta yanına da mercimek çorbası mı yapsam diye demek annenle yemek zevklerimiz aynı

ben taze dolma sevmem yaz kış kuru dolma yaparım.

çorba da yapsam mı hakkat, mesajda yazcaktım hatta yanına da mercimek çorbası mı yapsam diye demek annenle yemek zevklerimiz aynı

mercimekle kuru dolma ikisi de kış akşamını anımsatıyor bende. sanırım kışlık sebze çorbası çok olmadığından. kuru biberin de yanına ne yayla yakışır ne domates mercimek en iyisi galiba...
ikisi yapsan yeter bir de mercimek çok kolay hiç uğraştırmıyor ya yapabilirsin. ben hepsini çiğden atıyorum düdüklüye en son blendırdan geçiriyorum soğanı falan ayrı kavurmuyorum.

Gerçekten mi, eklisin sen bende ama? Dur arkadaş faceden atcak ordan buraya aktarcam :)

Senin için göbek de çektim :) Arkadaş yüklesin onu bekliyorum

valla çok merakla bekliyorum. hamilelik öncesi zayıf mıydın? tahmin edeyim azcık seni?
açık tenlisin sanırım.
saçlar kıvırcığa yakın dalgalı olabilir.
ne kadar doğru oldu?

ben de öyle yapıyorum. o zaman ben giderim mutfağa bir ev hanımı olaraktan bugün yemeklerimi yapayım.

mune elmiş'e kıymaz inşallah :/

hadin öpüyorum kızlar hepinizi yarın okula giderim giremem muhtemelen şimdiden herkese iyi bayramlar dileyeyim. hoşçakalın

hadi kolay gelsin. bayrama çok var. yine gelmeye çalış.

Bu topiğin başına ne geliyorsa sebebi sensin, insanları teşvik ediyorsun, sonra merak eden topiğe dalıyor, seni bir süre kızağa mı alsak ne yapsak

Askolsun abla ya :) ne dedim ki ben genel konuştum. Kızağa binersem 6 ay yokum biliyosun, özlemez misin beni

Nonoadam
Hak verdiysen beğen
Hak vermediysen çevrimdışı ol

Sadece cevap yazmak için farklı nickle girmek zorunda kaldım..yüzlerce nickle girmek istesem zaten erkeğim deyip yazmazdım.. Diğer türlü hem sizi hem kendimi kandırmış olurdum..dürüst olmak lazım.. Benle dalga geçtiniz ama sizin adınıza ben üzüldüm yok yere günah kazanmanıza neden oldum özür dilerim.. Ben sadece olmak istediğim gibi kişilerle konuşmak paylaşmak istemiştim.. Bu engelleyemediğim bir duygu. Yanlış olduğunu bilip yine de engelleyemediğim duygu.. Allah sizin ve yakınlarınızın çocuklarına göstertmesin inşallah benim durumumu..sitenin kurallarına göre benim gibiler yasak saygı duyuyorum benim cahilliğim okumadan bilmeden üye oldum ama herhangi bir saygısızlık size karşı kesinlikle düşünmedim.. Eğer olmuşsa sizden özür dilerim.. Nicki iptal edebilirsiniz teşekkür ederim..

Günaydın bebeler, pert durumdayım :) bitse de gitsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…