asıl bacak çekirgede
asıl bacak çekirgede
benimi roberto carlosonunki alonso bacağı
benimi roberto carlosonunki alonso bacağı
Genele yazmayın dedim
Birinin kocası mocası duyar
Elmayra iyi bişey mi dedi ki
roberto carlos senin karizmanı düşürüyor bebişim.
reklamda kalsaydı iyiydi o adam eline yüzüne bulaştırdı bence para kazanıcam diye.
nobody umarım bu insani değerlerini hiç bir zaman kaybetmezsin
aqualily sistitmişsin geçmiş olsun yakın dönemde atlattım ben de. Doktora gidip antibiyotiğe başlaman gerekebilir bence ihmal etme eğer fırsatın varsa bir dr a görün.
bquarta geçmiş olsun umarım biyopsi sonucun da temiz olur.
kızlar selam geldim ben..
tahlil sonuçlarım iyi çok şükür. tiroidler fena değil,ilaca devam..stres sıkıntıdan yaşadıklarınız dedi doktorum..
inşallah biyopsi sonucum da temiz gelir de rahatalrım birazcık..
öküz de diyo ki,onla gittim mecburen;artık stres yok mutluluk huzur var....şaka gibi di mi
bu arada kan vermek için,kansızım üşüyorum demeyin. zaten öncesinde kadınlarda parmaktan kan alıp ,kontrol ediyolar.uygunsanız kan bağışı kabul ediyolar. ayrıca ben kan bağışından sonra daha canlanıyorum inanın.vücut giden kanı tekrar üretmek için çalışıyomuş taze kan da insanı resmen yenileten bir şey..
bizde de oğlum 0 pozitif,babası 0 negatif...zor kanlar ,ikisi de,Allah gerek etmesin de..
İltifat ettimben sana müjik acayım
sağolasın, dün gittim monurol mu ne var ya suyla içilen onu verdi 3 güne geçmezse gel dedi, dün içtim işte gece bugün daha ilk gün.
quarta geçmiş olsun sana da hayırdır neyin var
ay ağla ağla içim şişti yaaevlat edinenler sayfasında gurur duyulası bir yazar var, denk geldim evlat edinme süresine ve kızını eve getirdiği ana kadar okudum, masal gibi... nasıl bir mucizedir nasıl bir sevgidir kadını görsem karşımda sarılıp elini öpücem öyle bir doldum ya...
Ay bu da kendine dert arıyo sabahtan belli
ya nabıyım diğer forumlarda ne var diye bakayım didim bakmaz olaydım valla ağlamaktan içim şişti:)
ahahah yanımda olsa kafana bi tane cakacam sonra da öpecemo derece sevkat doluyum
Durdurundünya nasılsın
ay ağla ağla içim şişti yaaevlat edinenler sayfasında gurur duyulası bir yazar var, denk geldim evlat edinme süresine ve kızını eve getirdiği ana kadar okudum, masal gibi... nasıl bir mucizedir nasıl bir sevgidir kadını görsem karşımda sarılıp elini öpücem öyle bir doldum ya...
izin veriyorum çakabilirsin :)))) kapattım ya oyy dıkhandım
link at da biz de okuyalım. gerçi kaç gündür yeteri kadar duygusalım da merak ettim.
Atar o mutlaka. nurinol müydü neydi, tuzlu gibi bişi:120:
iyiyim canım deminden beri yazıcam giremedim konuya kafam dağınık çok
biraz yorgun biraz halsizim grip mi olucam nedir?
hayırdır canım neyin var?
monurolmuş benimki baktım şimdi mor kabısı.
haaa seni gördüm kızaaam mia'yı da ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?