09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sağolasın, dün gittim monurol mu ne var ya suyla içilen onu verdi 3 güne geçmezse gel dedi, dün içtim işte gece bugün daha ilk gün.

quarta geçmiş olsun sana da hayırdır neyin var

sağolasın, dün gittim monurol mu ne var ya suyla içilen onu verdi 3 güne geçmezse gel dedi, dün içtim işte gece bugün daha ilk gün.

quarta geçmiş olsun sana da hayırdır neyin var

Atar o mutlaka. nurinol müydü neydi, tuzlu gibi bişi:120:

ay ağla ağla içim şişti yaa evlat edinenler sayfasında gurur duyulası bir yazar var, denk geldim evlat edinme süresine ve kızını eve getirdiği ana kadar okudum, masal gibi... nasıl bir mucizedir nasıl bir sevgidir kadını görsem karşımda sarılıp elini öpücem öyle bir doldum ya...

Ay bu da kendine dert arıyo sabahtan belli

ya nabıyım diğer forumlarda ne var diye bakayım didim bakmaz olaydım valla ağlamaktan içim şişti :)

ahahah yanımda olsa kafana bi tane cakacam sonra da öpecem o derece sevkat doluyum

link at da biz de okuyalım. gerçi kaç gündür yeteri kadar duygusalım da merak ettim.

Atar o mutlaka. nurinol müydü neydi, tuzlu gibi bişi:120:

monurolmuş benimki baktım şimdi mor kabısı.

haaa seni gördüm kızaaam mia'yı da ♥

ayy ben de okuduydum bi gece orayı ağla ağla içim çıkmıştı, bir de bebeğini kaybedenlerin yazdıklarını okudydum bi gece de onda da ağlama sesime koca uyanmıştı, perişan olmuştum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…