valla çok üşüyorum,belim bıkım tutuk hala..:):)hastalandım ya dün bi de...hepsi üstüste gelir mübarek zaten..
sen nasılsın canım?
Rica ederim
Üyeler kendi iptal edemiyo
Yöneticilerden birine mesaj atıp üyelik iptali istiyosunuz, onlar yapıyo
Mune olabilir mesela, o mesajı atacağınız kişi
ah canım sen daha ayılamamışsın,türk kahvesi diyo nescafe değilne süt tozu ayol
Elmoş kıskan
Geçmiş olsun evet gelince hep üst üste gelir
Ne olsun, anneanne ve kardeşinden halliceyim yine
ousun anneanne mi çek ne oldu yine ??
Ben seni öyle sevdiğimde sen de beni seveceksin ama
Bilmem ben olsam bende kesin çıkıyorum derdim yani
Ne sanıyo kendini haydut mudur nedir
Çıksan zorda kalırlar mı
Seni ikna etmeye çalışır, geri adım atar mı
ne konuşuyodunuz ki,öyle bir tepki verdi? yani sıkıntılı bir iş konusu ise tavrı sana olmayabilir.önce iyice anla bence olayı..
Hb canlarım...dün kötü bir olay oldu patronla kavga ettik..Odasında benimle şirket telefonuyla konusurken telefonu fırlattı..Çantamı aldım çıktım o tavrı üzerine..Şuan istifamı verebilirim...Canım sıkkın
atacaktır canım benim gibi elemanı bulamaz kendi de derdi hep böyle..Ama haddini bilsin yani biz muhasebecilerin ortak kaderi patronla sürekli karşı karşıya gelmek olmamalı
Bu patronlar ne zaman mutasyona uğrayacak acaba da insanları para karşılığında çalıştırınca tüm haklarını almış gibi hissetmekten vaz geçecekler?
Sen ne iş yapıyorsun kontes hangi sektörde?
Yok be ayığımm bentürk kahvesinin dibine azıcık süt tozu atıyorum ben, harika oluyo, sertliği kırılıyor yoksa icemiyorum
Ben seni öyle sevdiğimde sen de beni seveceksin ama
atacaktır canım benim gibi elemanı bulamaz kendi de derdi hep böyle..Ama haddini bilsin yani biz muhasebecilerin ortak kaderi patronla sürekli karşı karşıya gelmek olmamalı
canım çekin kargo olayı..Karşılıksız bir çekin kargo konusunda gönderilen adres sonuçta çeki kesen firmadır degil mi ? ödemeyi firma elden yaptıktan sonra çeki ben bize direk müşterimiz olan firmaya yolladım..arada çeki cirolayan başka firmalar yok çünkü...
Hülasa bu adam meğerse başka adrese yollanacak demiş..(miş) ama demedi :)) dedim diye diretiyor..Ben de demediniz dedim..Bu sefer telefonu fırlattı bir ton da arkamdan birşeyler saydırıyor...Ben de aldım çantayı çıktım
Muhasebe aslında patronla karşı karşıya gelinecek en son bölüm gibi gelmiştir bana hep. Bizim burada çalışan muhasebeciler ayda 1 belki muhatap olurlar patronla, o da dolaylı olarak. Muhasebe müdürünüz falan yok mu?
kendisi mali muşavir canım o sebeble herdaim muhatabız kendileriyle...Bıktım artık iyice.
Hb canlarım...dün kötü bir olay oldu patronla kavga ettik..Odasında benimle şirket telefonuyla konusurken telefonu fırlattı..Çantamı aldım çıktım o tavrı üzerine..Şuan istifamı verebilirim...Canım sıkkın
Elmoş kıskan
Geçmiş olsun evet gelince hep üst üste gelir
Ne olsun, anneanne ve kardeşinden halliceyim yine
Evet başka kim olacak
Kayınvalidemler köye gidecekti ya bayrama
Bizde gitmeden görelim dedik
Görümcem de yeni evlendi, ikinizi de salı çağıralım demişlerdi dün yani
Bizde gittik
Anneanne ve ablası da alt kattan geldiler
Yemekteydik
Sofraya oturur oturmaz anneannenin ablası dedi ki eşime
Ben sana da karına da çok kızayyom, gelmeyyonuz etmeyyonuz
Anneanne tembihlemiş yani, kadın alzheimer hastası yoksa kendi kızını zor tanıyo bunu mu düşüncek
Size de merhabaaa dedim bende
Elmişte benim şekerimmm :13:
elmayra balonlar ne durumda patladılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?