09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ah canım sen daha ayılamamışsın,türk kahvesi diyo nescafe değilne süt tozu ayol

Yok be ayığımm ben türk kahvesinin dibine azıcık süt tozu atıyorum ben, harika oluyo, sertliği kırılıyor yoksa icemiyorum
Elmoş kıskan

Geçmiş olsun evet gelince hep üst üste gelir
Ne olsun, anneanne ve kardeşinden halliceyim yine

Ben seni öyle sevdiğimde sen de beni seveceksin ama

ousun anneanne mi çek ne oldu yine ??

Evet başka kim olacak
Kayınvalidemler köye gidecekti ya bayrama
Bizde gitmeden görelim dedik
Görümcem de yeni evlendi, ikinizi de salı çağıralım demişlerdi dün yani
Bizde gittik

Anneanne ve ablası da alt kattan geldiler
Yemekteydik
Sofraya oturur oturmaz anneannenin ablası dedi ki eşime
Ben sana da karına da çok kızayyom, gelmeyyonuz etmeyyonuz
Anneanne tembihlemiş yani, kadın alzheimer hastası yoksa kendi kızını zor tanıyo bunu mu düşüncek
Size de merhabaaa dedim bende

Bilmem ben olsam bende kesin çıkıyorum derdim yani
Ne sanıyo kendini haydut mudur nedir

Çıksan zorda kalırlar mı
Seni ikna etmeye çalışır, geri adım atar mı

atacaktır canım benim gibi elemanı bulamaz kendi de derdi hep böyle..Ama haddini bilsin yani biz muhasebecilerin ortak kaderi patronla sürekli karşı karşıya gelmek olmamalı

ne konuşuyodunuz ki,öyle bir tepki verdi? yani sıkıntılı bir iş konusu ise tavrı sana olmayabilir.önce iyice anla bence olayı..

canım çekin kargo olayı..Karşılıksız bir çekin kargo konusunda gönderilen adres sonuçta çeki kesen firmadır degil mi ? ödemeyi firma elden yaptıktan sonra çeki ben bize direk müşterimiz olan firmaya yolladım..arada çeki cirolayan başka firmalar yok çünkü...

Hülasa bu adam meğerse başka adrese yollanacak demiş..(miş) ama demedi :)) dedim diye diretiyor..Ben de demediniz dedim..Bu sefer telefonu fırlattı bir ton da arkamdan birşeyler saydırıyor...Ben de aldım çantayı çıktım

ilk sınava girdigimde tarih ögretmenliğini kazanmıştım gitmedim...Sonra zaten meslek liselerinin alan dışı tercih yapamaması konusunda biliyorsunuz kurallar geldi..Ben de işletmeye gitmek zorunda kaldım

Bu patronlar ne zaman mutasyona uğrayacak acaba da insanları para karşılığında çalıştırınca tüm haklarını almış gibi hissetmekten vaz geçecekler?
Sen ne iş yapıyorsun kontes hangi sektörde?

atacaktır canım benim gibi elemanı bulamaz kendi de derdi hep böyle..Ama haddini bilsin yani biz muhasebecilerin ortak kaderi patronla sürekli karşı karşıya gelmek olmamalı

Bence bi dur demek adına tepkini belli etmelisin
Geri adım atsında bi daha öyle meydanı boş sanmasın sinirlerine hakim olsun

Yok be ayığımm ben türk kahvesinin dibine azıcık süt tozu atıyorum ben, harika oluyo, sertliği kırılıyor yoksa icemiyorum

Ben seni öyle sevdiğimde sen de beni seveceksin ama

elmayra balonlar ne durumda patladılar mı

Muhasebe aslında patronla karşı karşıya gelinecek en son bölüm gibi gelmiştir bana hep. Bizim burada çalışan muhasebeciler ayda 1 belki muhatap olurlar patronla, o da dolaylı olarak. Muhasebe müdürünüz falan yok mu?

kendisi mali muşavir canım o sebeble herdaim muhatabız kendileriyle...Bıktım artık iyice.

kendisi mali muşavir canım o sebeble herdaim muhatabız kendileriyle...Bıktım artık iyice.

Ay çekilmez ki dır dır dır dır her daim.
Bir de inşaatçılar hep amelelerle muhatap olduklarından ofis ortamında çalışanlara da o muameleyi yapabiliyor. Biraz da egoları güçlü oluyor. Çevremde çalışan arkadaşlardan izlenimlerim…
İş arasana. İstanbuldasın sanırım bulman çok daha kolay diğer şehirlere göre.

Terbiyesize bak yaa ne hakla telefonu atabilir

Elmoş kıskan

Geçmiş olsun evet gelince hep üst üste gelir
Ne olsun, anneanne ve kardeşinden halliceyim yine

Elmişte benim şekerimmm :13:

çek bıoşver ya taktığına değmez...evet pek gelemiyoruz de,aslında çok özlüyoruz sizi de,çalışınca zor oluyo de...alttan alttan dalganı geç sen de ...:)
güldüm de bi yandan hasta kadın kızını hatırlamıyo,senin gelip gittiğinin çetelesini mi tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…