09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

dünden beri sinirliyim herkese
bu iş yeri beni mahvetti
günaydın demeyi unuttum
yakında insanlıktan çıkaracaklar

valla canım,düşünmemeye çalışıyorum hiçbişey,sağlığım iyi değil şu ara..kendime ediyorum ....ne hali varsa görsün,umurumda değil artık...bi ara albüm yapar anlatırım detayları..

Sağlığın daha önemli hayatım biraz daha sakin kafayla düşünmeye çalış bence,bak evladın var yanında onun huzuru mutluluğu çok önemli

İnsanları anlamak zor işte,ben kaynanamı anlamıyorum bazen bak lükaç yıl olduğu halde takmayacan kafana sallayıp giedecen

Düdük mü ahahaha bak bana ayıplı seyler sölettircen ahahah

Düdük haaaaa tam da ayıplı düdükkkkk

Bu sene ekose cok moda, şu eteği kendime bayramlık yapsam, üstüne de ne alsam. Omuzları ya da dirsekleri deri modelli bişi olur muu

ben bu işyerini napacam ya 2 yövmiyemi kesiyolar sırf doktor kontrolüne gittiğim için

CANIM gebe kadınların doktor muayenesi ücretli diye biliyorum ben

Yönetmelik m.12’ de; hamile kadın işçilere hamilelikleri süresince, periyodik kontroller için ücretli izin verileceği düzenlenmiştir. Söz konusu hükümler ile, kadın işçinin ve doğacak bebeğin sağlığının ve hayatının korunması amaçlanmaktadır.

92/85/EEC sayılı Avrupa Birliği Yönergesine göre de; 9. Maddede “üye devletler, hamile çalışanın muayeneleri iş saatleri içinde yapılması gerekiyorsa, ulusal mevzuat ve/ veya uygulamaya uygun olarak ücretli izin sağlanması yönünde gerekli önlemleri alacaklardır” demektedir.

1475 sayılı İş Kanunu döneminde 81. madde gereğince çıkarılan 1987 tarihli Gebe ve Emzikli Kadınların Çalışma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Tüzükte; gebe ve emzikli kadınların çalışma şartları düzenlenmişti. Tüzüğün 4. maddesine göre; kadın işçiler başvururlarsa gebeliğin ilk üç ayında işyeri, işçi sağlığı dispanserleri, bunların bulunmadığı yerlerde ise, sırasıyla en yakın SSK sağlık tesisleri, sağlık ocakları, hükümet veya belediye hekimlerince muayene ve tedavi edilirler. Yine ilk üç aydan sonraki aylarda da, ayda en az bir defa tıbbi muayeneye gitme izni verilir. Demektedir. Doktor raporunda rapor gerekçesinde periyodik kontrol yazması gerekir ki bu kötü niyetle istismarı önlemek adına ispatlayıcı bir belgedir .

Son düzenleme:
İnsanları anlamak zor işte,ben kaynanamı anlamıyorum bazen bak lükaç yıl olduğu halde takmayacan kafana sallayıp giedecen

Haklısın abla
Biz anneme de aynı şekilde gidiyoruz
Annem nasıl oldu oğlum hastaymışsın, kalın giyinin vs. der

Bunlar daha merhaba demeden gelmeyyonuz etmeyyonuz diye başlıyolar
Gideceğin varsa da içinden gelmiyo yani
Kaynanamların evini hiç boş bulamazsın, aynı bina ya illa kaynak oluyolar olmakla kalmayıp bi de söz söyleme hakkını buluyolar

Onlara kalsa hergün gitmeliyiz
Ama ben oraya gidene kadar kendi evime varip yemek yapıp yiyorum bile
O derece ters yani, hem anneme hem kayınvalidemlere

ikili taramadan geldimm, bebeğimin boyu 56 mm ense kalınlığıda 1,8 çıktı kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı cinsiyetinide sonuçları almaya gittiğimizde öğrenicez inşallah

ben bu işyerini napacam ya 2 yövmiyemi kesiyolar sırf doktor kontrolüne gittiğim için

canım lütfen hakkını savun.resmi olarak hamile bir kadının doktor kontorlünde yevmiye kesemezler..ücretli izinlisindir sen.kanunda yazıyor..
git müdürüne patronuna söyle,hakkınıyedirme.sen bişi demiceksin diye böyle yapıyolar.kanunen yasak....kanunu bildiğini bilsinler...

Bu sene ekose cok moda, şu eteği kendime bayramlık yapsam, üstüne de ne alsam. Omuzları ya da dirsekleri deri modelli bişi olur muu

Eki Görüntüle 826773

Kısa hırka da olur üzerine,yada ince body tarzında kazak olabilir.

Niyeti senide ousuda husursuz etmek belli zaten..
Hmeen nşye gelmiyorsunuz diyorlarsa gideceğin varsada gitmezsin.
Bizdede aynı konuşuyor konuşuyor benşm ousta anlatıyo işte.
Bak herkesin telaşı var koşturması var iş hayatı falan filan .
Bir yerde hak veriyor,sonra bildiğinden şaşmıyor .
Ne yaoacan çekim bunlar böyle insanlar işte.
Hep bana hep bana olmaz ,birazda karşı taraf verecek bazı değerleri.

ikili taramadan geldimm, bebeğimin boyu 56 mm ense kalınlığıda 1,8 çıktı kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı cinsiyetinide sonuçları almaya gittiğimizde öğrenicez inşallah

Hadi gözün aydın olsun sonuçlar iyi çok sevindimmm

Son düzenleme:

Abla 2 sene oldu
Hala bu telkinleri bitmedi
Bıkmakta bilmiyo
Ous ona kızdı, araya küslük bile girdi
Ama biraz zaman geçince tekrar başlıyo söylenmeye
Sanırsın ki sene de 1 gidiyoruz

güzel ve hayırlı sonuçlar alacaksın İnşallah canım..

benimde 12.haftada 1.9 çıkmıştı boyda 60 mm idi

bence oğluş geliyo

Bu arada
O nikahtaki karakedi vardı ya
Damadın işyerindenmiş o kız, mühendismiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…