- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
dünden beri sinirliyim herkese
bu iş yeri beni mahvetti
günaydın demeyi unuttum
yakında insanlıktan çıkaracaklar
valla canım,düşünmemeye çalışıyorum hiçbişey,sağlığım iyi değil şu ara..kendime ediyorum ....ne hali varsa görsün,umurumda değil artık...bi ara albüm yapar anlatırım detayları..
Hadi ordan düdük şekeri
Ablası yaşlı da
Anneanne öyle değil hepimizi gömer
Cin gibi valla ablasını bile kullanıp üstümüze salıyo işte
Evlenmiş barklanmışız artık herkese mutluluklar dilemek düşer ama bu tam tersi..
Düdük mü ahahaha bak bana ayıplı seyler sölettircenahahah
ben bu işyerini napacam ya 2 yövmiyemi kesiyolar sırf doktor kontrolüne gittiğim için
ben bu işyerini napacam ya 2 yövmiyemi kesiyolar sırf doktor kontrolüne gittiğim için
İnsanları anlamak zor işte,ben kaynanamı anlamıyorum bazen bak lükaç yıl olduğu halde takmayacan kafana sallayıp giedecen
Bu sene ekose cok moda, şu eteği kendime bayramlık yapsam, üstüne de ne alsam. Omuzları ya da dirsekleri deri modelli bişi olur muu
Eki Görüntüle 826773
Bu sene ekose cok moda, şu eteği kendime bayramlık yapsam, üstüne de ne alsam. Omuzları ya da dirsekleri deri modelli bişi olur muu
Eki Görüntüle 826773
elmiş ben ekose hiç sevemedim kuzum ya..ben onun yerine sana başka kombinler önersem??
ikili taramadan geldimm, bebeğimin boyu 56 mm ense kalınlığıda 1,8 çıktı kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı cinsiyetinide sonuçları almaya gittiğimizde öğrenicez inşallah
Eki Görüntüle 826773
Haklısın abla
Biz anneme de aynı şekilde gidiyoruz
Annem nasıl oldu oğlum hastaymışsın, kalın giyinin vs. der
Bunlar daha merhaba demeden gelmeyyonuz etmeyyonuz diye başlıyolar
Gideceğin varsa da içinden gelmiyo yani
Kaynanamların evini hiç boş bulamazsın, aynı bina ya illa kaynak oluyolar olmakla kalmayıp bi de söz söyleme hakkını buluyolar
Onlara kalsa hergün gitmeliyiz
Ama ben oraya gidene kadar kendi evime varip yemek yapıp yiyorum bile
O derece ters yani, hem anneme hem kayınvalidemlere
ikili taramadan geldimm, bebeğimin boyu 56 mm ense kalınlığıda 1,8 çıktı kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı cinsiyetinide sonuçları almaya gittiğimizde öğrenicez inşallah
Niyeti senide ousuda husursuz etmek belli zaten..
Hmeen nşye gelmiyorsunuz diyorlarsa gideceğin varsada gitmezsin.
Bizdede aynı konuşuyor konuşuyor benşm ousta anlatıyo işte.
Bak herkesin telaşı var koşturması var iş hayatı falan filan .
Bir yerde hak veriyor,sonra bildiğinden şaşmıyor .
Ne yaoacan çekim bunlar böyle insanlar işte.
Hep bana hep bana olmaz ,birazda karşı taraf verecek bazı değerleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?