- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
aynen canım insanı sorunlarıyla uğraştırmıyolar da eften püften şeyler için yorum yorum yoruyolarGünaydın hoş geldin
Herkesin bi sorunu var işte
İş, eş, eş ailesi vs...
evt ya sorma gitsinGğnaydınnn,sanki keyfinden gidiyorsun doktora
aldım bu kanunun çıktısını hakkımı arayıp geldim yapmak zorunda kaldılar
CANIM gebe kadınların doktor muayenesi ücretli diye biliyorum ben
Yönetmelik m.12’ de; hamile kadın işçilere hamilelikleri süresince, periyodik kontroller için ücretli izin verileceği düzenlenmiştir. Söz konusu hükümler ile, kadın işçinin ve doğacak bebeğin sağlığının ve hayatının korunması amaçlanmaktadır.
92/85/EEC sayılı Avrupa Birliği Yönergesine göre de; 9. Maddede “üye devletler, hamile çalışanın muayeneleri iş saatleri içinde yapılması gerekiyorsa, ulusal mevzuat ve/ veya uygulamaya uygun olarak ücretli izin sağlanması yönünde gerekli önlemleri alacaklardır” demektedir.
1475 sayılı İş Kanunu döneminde 81. madde gereğince çıkarılan 1987 tarihli Gebe ve Emzikli Kadınların Çalışma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Tüzükte; gebe ve emzikli kadınların çalışma şartları düzenlenmişti. Tüzüğün 4. maddesine göre; kadın işçiler başvururlarsa gebeliğin ilk üç ayında işyeri, işçi sağlığı dispanserleri, bunların bulunmadığı yerlerde ise, sırasıyla en yakın SSK sağlık tesisleri, sağlık ocakları, hükümet veya belediye hekimlerince muayene ve tedavi edilirler. Yine ilk üç aydan sonraki aylarda da, ayda en az bir defa tıbbi muayeneye gitme izni verilir. Demektedir. Doktor raporunda rapor gerekçesinde periyodik kontrol yazması gerekir ki bu kötü niyetle istismarı önlemek adına ispatlayıcı bir belgedir .
canım lütfen hakkını savun.resmi olarak hamile bir kadının doktor kontorlünde yevmiye kesemezler..ücretli izinlisindir sen.kanunda yazıyor..
git müdürüne patronuna söyle,hakkınıyedirme.sen bişi demiceksin diye böyle yapıyolar.kanunen yasak....kanunu bildiğini bilsinler...
Bu arada
O nikahtaki karakedi vardı ya
Damadın işyerindenmiş o kız, mühendismiş
Hahah alemmiş
Damat dicek beni ne möhendisler istedi de varmadım
Kızlar bu resim çok hoşuma gitti tüm topikteki gebelere benden gelsin
Eki Görüntüle 826785
Abla 2 sene oldu
Hala bu telkinleri bitmedi
Bıkmakta bilmiyo
Ous ona kızdı, araya küslük bile girdi
Ama biraz zaman geçince tekrar başlıyo söylenmeye
Sanırsın ki sene de 1 gidiyoruz
Hiç fark etmez 2 sene olması..
Anlamazlar çünkü,süreklide iğnelemek derdine düşerler.
Ous kızınca bişey oluyormu.
Bizde olmuyor arada yine sokup şokuşturuyor .
Çok kızarsa bi süre duruyolar sonra yine devam
Normal cevaplarsa hiç umurlarında olmuyo
Bu arada
O nikahtaki karakedi vardı ya
Damadın işyerindenmiş o kız, mühendismiş
aaa o sarı gacının akıbeti belli oldumu çekirgee
görümcenin dikkatini çekmemişmi yoksam :)
aaa o sarı gacının akıbeti belli oldumu çekirgee
görümcenin dikkatini çekmemişmi yoksam :)
siz naptınız gofret kardeşine kız isteme olayları vardı
Albümdeyim pampa
Merhaba!
Ben geldimm
Öğle yemeğinde hic ekmek yemedim cok mutluyum
Ankara ayazında donmaz mısın bu etekle
Eki Görüntüle 826774 Eki Görüntüle 826775
bak genelde kombineleri bluz ve hırka/ceket ile yapmışlar..
elmiş ben ekose hiç sevemedim kuzum ya..ben onun yerine sana başka kombinler önersem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?