09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Konu kapanmış
Herkes kendine göre fikir yazmış
Konu sahibi beğenmeyince atın beni siteden filan yapmış
Eee reelde de farklı görüşler olacak, hatta olmuş
Erkek arkadaşın annesi kapıya bile koymuş eşyaları, ordan gitmiyo da kk dan mı gidiyo

Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın alem cakal olmuş seni kandırır Çekirgee
İstanbul'un kibar kızı Çekirgee

çok iyi giriş ve selamlama oldu çekk
ben de öğlen ablamla dışarı çıktım.arkadaşım da geldi..alışveriş yaptık biraz.oğluşuma bornoz aldım,oy çok şekerrr..
çek bornoz dedim ama çocuk bornozu ayıplı sayılmaz di mi

Baktım çok sessiz topik
Meşhur şarkımla giriş yapmak istedim

hım
eyi bari
bu haftada geçmek bilmedi gitti
dün ous annegile gitti ablasınada uğramış
ousa dedimki bana izindeyken bi bilgisyar lazım oda tamam bi lattop alalım dedi şaşırdım iki alınca indire girer hem dedi
what dedim
yeğenim üniversite okuyo ya
eeee
oanada alacaklarmış biz bizimkinden çektiririz eeeeeeee
onlarda bize aydan a ya verir
oldu canım benim dedim
enişten kredi kartlarıyla oynuyodu ne olduki dedim
kapattırmış diyo
kusura bakmada olmaz dedim
bende zaten vazgeçtim istemiyorum dedim
hem dedim kız daha yeni kazandı ardı astarı iki yıllık bizde okuduk öle lazım falanda olmadı hele bi idare etsin dedim
tamam tamam bi tanıdık var onla gider konuşurum kefil olurum diyo
sen bilirsin ama beni katma dedim

Tişikkirler efenim

Yok onları seviyorum, yeğeniminde var kedi gibi kulaklı bornoz

Demek ki ödemeyeceklerini düşünüyosun

Demek ki ödemeyeceklerini düşünüyosun

tabiiiiikiside öyle canım üstüne yatacaklar çünkü eniştesinin düzenli bi işi yok
kızın diğer dayısı yurtdışından telefon almış hani bu ıpone tarzı bişi bizimkindende lettop umuyolar heralde

Hayır annesi babası olmasa anlarım da buna sağdan soldan otlanmak denir
Herkesin kendi geçimi ve kendi çocuğu var

Hayır annesi babası olmasa anlarım da buna sağdan soldan otlanmak denir
Herkesin kendi geçimi ve kendi çocuğu var

aynen öle canım hele hele kardeşin altı aydır işsiz nasıl böle bi teklifte bulunursun hem limitide 600 tl amaçları benden otlanmak

aynen öle canım hele hele kardeşin altı aydır işsiz nasıl böle bi teklifte bulunursun hem limitide 600 tl amaçları benden otlanmak

Bilmiyorum ben kadın olduğum halde evde oturmak canımı sıkabilir diye düşünüyorum
Bu adam 6 aydır yan gelip yatıyo, bi de sağdan soldan laptop ve telefon mu bekliyo kızına
Ben olsam üzülürüm, elim ayağım tuttuğu halde kendi çocuğumun giderlerini karşılayamıyorum da millet veriyo diye :97:

aaaa canım onlara göre ous benim yüzümden çalışmıyor ben olmasam gider çalışırmış
demiyolarki bu kadın hamile nasıl bırakıp gitsin buralarda bi iş bakalım olmadı bi iş yeri açalım yada azcık şu geline el pençe divan duralım hiççç umurlarındamı

Aaa çalışmayan senin Ous mu
Ben okula giden kızın babası sandım
Hem çalışmıyo hemde senin maaşınla da millete laptop mu hediye edecek
E bravo size de gökten rızık yağar o zaman

Aaa çalışmayan senin Ous mu
Ben okula giden kızın babası sandım
Hem çalışmıyo hemde senin maaşınla da millete laptop mu hediye edecek
E bravo size de gökten rızık yağar o zaman

enişteside düzenli çalışamıyor zaten borçlu evini yeniliyor her ay bişi alıyo bazadan tut buz dolabına kadar
bizimkine kalsan ödeyecekler mişşşşş
bence ousun olaya atmasının sebebide annem baza aldı ama kartı yoktu ben karta çektirdim annemde bana allah var taksit taksit bile değil nerdeyse toptan ödedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…