09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aaa ben de kızın babası sandım..pardon da senin ous neden çalışmıyo hem de 6 aydır anlamadım

aaa ben de kızın babası sandım..pardon da senin ous neden çalışmıyo hem de 6 aydır anlamadım

ona göre iş yok burada
ben ayarlaamya çalıştım ama yapamadım
oda aileside açıkçası uğraşmıyolar doğumdan sorada istanbula gşdecek

ona göre iş yok burada
ben ayarlaamya çalıştım ama yapamadım
oda aileside açıkçası uğraşmıyolar doğumdan sorada istanbula gşdecek

ne demek ona göre iş yok?ulen 2 çocuk yaparken iyiydi,masrafları nolcakmış,?? afedersin de utanmıyo mu,sen hamile halinle işe giderken,o evde yatıyo??*iyi kötü bi asgari ücret getirir insan eve...
kusura bakma sinirlendim..vallahi sende de evliya sabrı var asyalı..
mesleği ne ki bu kadar iş bulamayacak??
bi de doğumdan sonra istanbula gidip seni yalnız bırakacak??

valla ağlatacan beni
elektrikçi ama bakmıyor sağa sola birisi bulacak oda beğenecekte girecek bi ara iş yeri açlım dedim araştırımp bi yer bulamadı
burda bi ismar diye bi market vardı ilk baharda eleman aranıyordu manav reyonuna girmedi zor diye bende bir güne birgün çalışmıyorsun muabbetinede girmedim girmemde zaten

asyali eşine pesss diyorum
sen karnın burnunda hamile halinle çalışıyorsun o 6 aydır evde mi oturuyor?
bir de erkek adam yaa taşı sıksa suyunu çıkarır napar eder gider çalışır eve para getirir
bebek geliyor masraflarınız olacak

Marketin manav reyonu da zorsa sen zor iş görmemişsin derler adama

elektrikçiler iyi iş de yaparlar inşaatlarda filan hep
ne demek çalışmıyorsun muhabbetine girmedin? bu adamın var mı sigarası filan ek keyfi masrafı bir hafta karşılama bakalım noluyor.

onun kafası farklı çalışıyor
mesela iki ay istanbulda çalışır gecesini gündüzüne katar benim iki üç katımı kazanır elime sayar haaa yollasam Allah var yine çalışır ama nasıl yollyayım bu şartlar altındaki

Muhabbet edemiyorum sizinle canlar inanılmaz yoğunum bayram öncesi. Kararlar, tebrikler. Basım bir dünya. Müsait olunca dönücem.

canım özür dilerim seni üzmek istemedim inan...
orası kocaman bi yer yani,mesleği de ne güzelmiş işte..bulur yani iyi kötü bir iş...ayrıca bence istanbula falan gönderme,orda kendi masrafına yetemez ki,size para göndersin...
bence girmelisin canım bu muhabbete,o durumu görmüyosa sen göstericeksin,azıcık da erkekliklerine laf uaztıcaksın ,öyle lafla erkek ,aile babası olunmuyo...

Marketin manav reyonu da zorsa sen zor iş görmemişsin derler adama
aman bahane ediyo zorluğundan değil ya kendine yediremediğinden yoksa istanbulda dahada zor bi işte çelışıyor
elektrikçiler iyi iş de yaparlar inşaatlarda filan hep
ne demek çalışmıyorsun muhabbetine girmedin? bu adamın var mı sigarası filan ek keyfi masrafı bir hafta karşılama bakalım noluyor.

ya canım aksine dahada dikkat ediyo insan kırmamak için alınmasın diye bankamatiğide veriyorum bazen
bilmiyorum evlilikteki iy günde kötü günde lafı varya bide dost var düşman var olayı

Çok saçma
Yollamak filan
Koskoca evli barklı adam
Keyfine göre bi şehirde 3-5 ay çalışarak olmaz ki
Yerleşik bi hayatı ve düzenli bi işi olmalı

Çok saçma
Yollamak filan
Koskoca evli barklı adam
Keyfine göre bi şehirde 3-5 ay çalışarak olmaz ki
Yerleşik bi hayatı ve düzenli bi işi olmalı

baktım burda bi iş olacağı falan yok bende artık istanbula gitmesini istemeye başladım
düşündükçe kötü oluyorum ama napalım
ulen ulu orta yazdırıyonuz albüm yap densenize

haaa bu arada iki aydırda saçkıran için ışık tedavisi görüyor haftada iki gün
200 tl sırf yol parası çıkıyor
üzülüyor 2 aydır istasnbula gidemediğine birazda ben üstüne gitsem iyice içine kapanacak

ama aile bütünlüğü denen bir kavram sizin çocuklarınız var bi orda bi burda olmaz ki... Bulacaksa olduğunuz şehirde iş bulmalı ama az olmalı ama çok... yeter ki helal para olsun düzenli gelir olsun.
hem çalışmayacak hem de kırılacak diye dikkat edilecek ben olsam direk yolarım adamı

adı evlilik canım öle kolay kolay yol verilmiyor
neyse ya bi hal olur heralde yeterki huzur lu olalım
sağlıklı olsun doğacak yavrumuz annelerimiz de çekdi biçok zorluk bizden onlardan gördük sabrı öğrendik heralde
kazandığımda az çok yetiyo çok şükür

şimdi ben isim buldum yorum bekliyorum krhann ismi nasıl

Akıllı olun hepinizi pıcaklarım :104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…