09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet çerçeve ve kalp kalıpsız çizilir de, mesela baykuşu nasıl çizeceksin? benim fotolarda mutfak önlüğü var ya hani, mesela oradaki harfler .. onları da kalıp yardımıyla yaptım ki düzgün olsun

Evet harf olayı biraz vahim harf kullanırsam bende çizerim mecburen
Bi de sadece ince keçedne harf olur dimi diğeri çok kalın geldi bana

Ben Emre ve Cemre beğeniyorum
Kardeşi olursa uyumlu olur diye hani

Evet harf olayı biraz vahim harf kullanırsam bende çizerim mecburen
Bi de sadece ince keçedne harf olur dimi diğeri çok kalın geldi bana

ben de eskiden takı yapardım çekkk.hala bi sürü malzemem durur,yıllardır elimi sürmemişim şimdi farkediyorum..
bi de örgü örerdim,stresimi alıyo benim terapi gibi geliyo..dur bakim ben bişiler mi örsem şu ara,,hazır hamile de çok topikte bebek yeleği falan öreyim,hediye edeyim her hamişe..
çocukken de barbie lerime kıyafet dikerdim,annemim naylon çoraplarından çorap diker,eski mayolardan mayo yapardım..

canım nazlı benden değil o eşimin istediği cemre benim, o yüzden hep iki isim düşünüyoruz ya

canım nazlı benden değil o eşimin istediği cemre benim, o yüzden hep iki isim düşünüyoruz ya

benim de iki ismim var,ikincisi bana ancak zorluk çıkarıyo,kiimse söylemez:) üstelik ablam koymuş ikncisini kendi bile hiç hitap etmedi o şekilde:)3 yaşındaki çocuğun aklına uyup koyarsan isim böykle olur..şarkıcı yeliz var ya onu pek sevrmiş ablam nüfus dairesinde tutturmuş yeliz oalcak diye,babamd a kıramamış koymuşlar...

Yap yap
Bi ters bi düz

Ben örgü pek sevmiyorum
Lif yapmıştım ablamın çeyizine, bi de yeğenlerime yelek ve patik
O kadar
Kendi çeyizime hiç bişey yapmadım

Desturrr ben geldimmmm çektim cezamı bitti çok şükürrr müdürüm iyi baktı mapıs damlarında :13: herkesler iyidirrr,şimdi çıkmam lazım ilaç yazdırmaya gideceğimm oradnda çarşıya gideceğim.Uzun süredir istediğim bişey vardı eğer olursa olacak baklaım artık görüşürüzzz öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…