- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Desturrr ben geldimmmm çektim cezamı bitti çok şükürrrmüdürüm iyi baktı mapıs damlarında :13: herkesler iyidirrr,şimdi çıkmam lazım ilaç yazdırmaya gideceğimm oradnda çarşıya gideceğim.Uzun süredir istediğim bişey vardı eğer olursa olacak baklaım artık görüşürüzzz öpüldünüzz
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım?
Bugün son günnn oleeeeyyy..
Gunaydın kızlar ama felaket bir iş yogunluguyla karşı karşıya kalacagız bugün ALLAH yardımcımız olsun.
9 gün yokum sanırım..Şimdiden iyi bayramlar kızçeler
Günaydın hanımlar ben hala ayakta uyuyorum bugün çok geç yattım arkadaşın kınası vardı akşam koptuk resmen, dansöz filan oynattık derken resmen eğlencenin dibine vuruldu... :) Kendime gelemedim hala..
Günaydın ahali
Hanım abla gelmiş hoş gelmiş, içerdeyken sıkıntıdan bişeyler yaptın mı abla mesela boncuktan isim yazdın mı bize
günaydın teyzoşlar evet bugün son gün vede yorucu bende sabaha kadar evde gezdim nefes alamadım bi ara pencereyi açmıştım uyuyakalışım sancıyla uyandım üşüttüğümü bilmesem doğum yapacam sanırdım gerçi benim doğum yapabilme becerim yok sezeryan olacam
Geçmiş olsun Asyalı
Bana son gün değilyarın da çalışıyoruz
saol canım
özel sektörün işte bu yanı kötü
mesela bizim kurumda millet dünden kayıplara karıştı bende çok rahatsızım çekiniyorum şefe söyleyip öğlen gitmeye
E niye ki
Herkes gayet rahat sen kendini sıkıyosun
Demek ki tek özel sektörle alakalı değil biraz da iş sende bitiyo
Ben istesem yarın için izin alabilirim ama gerek görmedim, lazım olunca alıyorum
Dün öğleden sonra bi adam eşinin raporunu sormaya geldi, eşim heyet raporu almış ne zaman bitiyo acaba diye, bende söyledim, adam gidince kafama takıldı yahu dedim bi eş eşinin ne kadar rapor aldığını bilmez mi ne zaman döneceğini vs bilmez mi, işkillendim, şube müdürüne konuyu çıtlattım, meğer bu adam polismiş eşinin şikayeti üzerine silahı falan elinden alınmış kadın şu an gaziantepte boşanıyolar, dava metni elime geçti küfürler tehditler aldatma kumar kadına zorla kredi çektirme gırla gidiyo, eşimi aradım emniyetten de doğruladım adamın durumunu, bu sefer bana dert oldu ben bu adama nasıl söylerim kadının durumunu, kimse bana bişey demedi ki
Dünden beri kadının dosyasını eşeliyorum ne kadar numarası varsa hepsini aradım ulaşılamıyo, bugün dava metninin olduğu yazıda buldum bi numara aradım durumu izah ettim çok mahçubum dedim yarım saat kadınla dertleştik dedim siz raporu uzatın gelmeyin buraya, numaramıda kaydedin eşim polis gerekirse emniyette attığı her adımıda ben size söylerim dedim, silahına 1 ay süre ile el koymuşlar onuda uzattırmak için dilekçe yaz dedim, yazık kadın iki küçük kız çocuğu ile baba evinde
İnanılmaz yoğun ve yorgunum kırk carşamba bir araya geldi. Ağda yaptıramaya bile gidemedim düşünün
Bi gelemedim bebişim
Sen olmayınca da herkes dut yemiş bülbüle bağlıyo
Sen bana geveze mi demek istiyorsun aceba
Hiç öyle şey der miyim ben
Sen gelince coşuyo diyorum yani millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?