Çok güzel görünüyo ama maalesef bu haftaki tatlı kotamı fazlasıyla aştım düşünmeden yapardım yoksa 1 kg baklavayla rekordayım...
Rüyalarımda yerim anca bu rulo pastayıı ımhhh
Ay canım baklava cekti
Elalem BdV de basbas bağırıyor yediğini paylaşmak görgüsüzlük diyeMalzemesi baya yağlı diye tepsiyi yağlamamıştım, neyse öğrencem ben bu işi :) Bi de tatlı yaptım tarifi çok kolay benimki şuan dolapta dinleniyor, görselini netten paylaşayım
Eki Görüntüle 840152
ahahahahha kızım kek yağlı diye kalıp yağlanmaz mı ahahahahah olsun yapa yapabenim kaplumbağa keki görmüştün
Ay bu cok nefis bişi, ne ki adı
Bana baklava demeyin baklavalarım yağ bağladı..
Şey belkide 1 tepsi yemişimdir
Offf offf....:84:
Elalem BdV de basbas bağırıyor yediğini paylaşmak görgüsüzlük diye
Inadına mı yapıyon nickim
Yavrukuşum geçmiş olsun taş mı düşürüyon sen
Ben yardımcı olabilirim, şöyle bir evirip çevirirsem hepücüğü düşer, taş , toprak
BDV cadı kazanı olmuş arkideşşş
Yahu ne bileyim çok ağır olur diye yağlamadım tarifinde de yazmıyorduahahahahha kızım kek yağlı diye kalıp yağlanmaz mı ahahahahah olsun yapa yapabenim kaplumbağa keki görmüştün
Ay bu cok nefis bişi, ne ki adı
Perseph aslında bunu yiyebilirsin çünkü kek değil bisküviden yapılıyor :) Şekeri de sadece Hindistan cevizine katıyorsun, ağır bi tarif değil.Çok güzel görünüyo ama maalesef bu haftaki tatlı kotamı fazlasıyla aştım düşünmeden yapardım yoksa 1 kg baklavayla rekordayım...
Rüyalarımda yerim anca bu rulo pastayıı ımhhh
Elalem BdV de basbas bağırıyor yediğini paylaşmak görgüsüzlük diye
Inadına mı yapıyon nickim
Yahu ne bileyim çok ağır olur diye yağlamadım tarifinde de yazmıyordu
Bunun adı Hindistan Cevizli Rulo Pasta'ymış çok şaşırdım
Ben biraz dinlenicem canlarım, ağrım az diye costum yine. Öpüyorum sizi cok, gelirim yine
Benimki de böyle şekil olmuş mu acaba güzelse koyarımfotosunu cek cok begendim
Nickim çok leziz ve çok hafif görünüyo zaten buna benzer şeyler yapıyorum ama kesmiyor bu ara hormonal sanırım içindeki kremşanti mi? Resimden anlayamadım pek?
Benimki de böyle şekil olmuş mu acaba güzelse koyarımHadi dinlen sen..
Bak sana tarif edeyim ben, 1 buçuk paket(300gr) bisküviyi robottan geçir benim robotum yok elimle mıncıkladım :) Sonra içine 3 kaşık kakao, 2 kaşık margarin yada tereyağı koy, 1 bardak ta süt ekle ve yoğur. Elde ettiğin hamuru streç film üzerine ser resimdeki gibi yay (istersen hamurun üzerine bir streç film daha koy merdaneyle aç ben yine elimle açtım bunada gerek yok)
Sonra içine 1 su bardağı Hindistan cevizi, yarım su bardağına yakın süt, yarım su bardağına yakın da şeker koy (şekeri daha az da katabilirsin zaten bisküvi de tatlı), bunları da karıştır bisküvi hamurunun üzerine yay. Sonra rulo şeklinde sıkıca sar streç filmi de güzelce gerdir birkaç saat dolaba at dinlendir :)
Imhh süperr yaa ben de bisküvinin içine ev yapımı incirli dondurma yapıp sarıyorum bunuda deneyebilirim tşk ederim nickim afiyet şeker olsun sana :)
Sağol canım sen de yap beraber yiyelim :)
Annemm benide topa tutarlar sonra ben çookk fazla seviyorum mutfağı dk başı bişey paylaşırım :)
Ama senin için yapcam bişeyler söz önce baklavayı sindireyim 2 kg almışımdır
Allahım ben de birgün kilo alacak mıyım... Ben de diyet yapanlara imreniyorum nolcak ya bi tarafım şişerse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?