09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çok güzel görünüyo ama maalesef bu haftaki tatlı kotamı fazlasıyla aştım düşünmeden yapardım yoksa 1 kg baklavayla rekordayım...
Rüyalarımda yerim anca bu rulo pastayıı ımhhh

Ay canım baklava cekti

Elalem BdV de basbas bağırıyor yediğini paylaşmak görgüsüzlük diye
Inadına mı yapıyon nickim
ahahahahha kızım kek yağlı diye kalıp yağlanmaz mı ahahahahah olsun yapa yapa benim kaplumbağa keki görmüştün

Ay bu cok nefis bişi, ne ki adı

Yavrukuşum geçmiş olsun taş mı düşürüyon sen
Ben yardımcı olabilirim, şöyle bir evirip çevirirsem hepücüğü düşer, taş , toprak

Bana baklava demeyin baklavalarım yağ bağladı..
Şey belkide 1 tepsi yemişimdir
Offf offf....:84:

güllüoğlu baklavaları ahahahhaha memem sisti

saol balımm beni basasağı biraz sallayabilir misin acabası böğrüme de tekme at

BDV cadı kazanı olmuş arkideşşş

Orda bi avlanırsak biteriz

ahahahahha kızım kek yağlı diye kalıp yağlanmaz mı ahahahahah olsun yapa yapa benim kaplumbağa keki görmüştün

Ay bu cok nefis bişi, ne ki adı
Yahu ne bileyim çok ağır olur diye yağlamadım tarifinde de yazmıyordu
Bunun adı Hindistan Cevizli Rulo Pasta'ymış çok şaşırdım
Çok güzel görünüyo ama maalesef bu haftaki tatlı kotamı fazlasıyla aştım düşünmeden yapardım yoksa 1 kg baklavayla rekordayım...
Rüyalarımda yerim anca bu rulo pastayıı ımhhh
Perseph aslında bunu yiyebilirsin çünkü kek değil bisküviden yapılıyor :) Şekeri de sadece Hindistan cevizine katıyorsun, ağır bi tarif değil.
Elalem BdV de basbas bağırıyor yediğini paylaşmak görgüsüzlük diye
Inadına mı yapıyon nickim

Bana bak dünürümün kan davalısı :) Ben tarif paylaşıyorum kolay ve pratik diye, birazdan nasıl yaptın dersen söylemem haberin olsun

Ben biraz dinlenicem canlarım, ağrım az diye costum yine. Öpüyorum sizi cok, gelirim yine

Nickim çok leziz ve çok hafif görünüyo zaten buna benzer şeyler yapıyorum ama kesmiyor bu ara hormonal sanırım içindeki kremşanti mi? Resimden anlayamadım pek?

fotosunu cek cok begendim
Benimki de böyle şekil olmuş mu acaba güzelse koyarım Hadi dinlen sen..
Nickim çok leziz ve çok hafif görünüyo zaten buna benzer şeyler yapıyorum ama kesmiyor bu ara hormonal sanırım içindeki kremşanti mi? Resimden anlayamadım pek?

Bak sana tarif edeyim ben, 1 buçuk paket(300gr) bisküviyi robottan geçir benim robotum yok elimle mıncıkladım :) Sonra içine 3 kaşık kakao, 2 kaşık margarin yada tereyağı koy, 1 bardak ta süt ekle ve yoğur. Elde ettiğin hamuru streç film üzerine ser resimdeki gibi yay (istersen hamurun üzerine bir streç film daha koy merdaneyle aç ben yine elimle açtım bunada gerek yok)

Sonra içine 1 su bardağı Hindistan cevizi, yarım su bardağına yakın süt, yarım su bardağına yakın da şeker koy (şekeri daha az da katabilirsin zaten bisküvi de tatlı), bunları da karıştır bisküvi hamurunun üzerine yay. Sonra rulo şeklinde sıkıca sar streç filmi de güzelce gerdir birkaç saat dolaba at dinlendir :)

Imhh süperr yaa ben de bisküvinin içine ev yapımı incirli dondurma yapıp sarıyorum bunuda deneyebilirim tşk ederim nickim afiyet şeker olsun sana :)

Annemm benide topa tutarlar sonra ben çookk fazla seviyorum mutfağı dk başı bişey paylaşırım :)
Ama senin için yapcam bişeyler söz önce baklavayı sindireyim 2 kg almışımdır

Allahım ben de birgün kilo alacak mıyım... Ben de diyet yapanlara imreniyorum nolcak ya bi tarafım şişerse :)

Allahım ben de birgün kilo alacak mıyım... Ben de diyet yapanlara imreniyorum nolcak ya bi tarafım şişerse :)

Hayatta diyet yapamam ama ben gerçekten abarttım aşerir gibi tatlı yiyorum
Balık etliyim fazlam varmı bana göre var tabi bide totoşum saolsun ne kadar zayıflarsam okadar çıkıyo oda sinir ediyo ama yemekten asla geri kalamam yemek yapmadığım dk ölmüşüm demektir

Şu topik hafta sonları can çekişiyor yahu, elmi bi nöbetçi dikmek lazım cumartesi pazar buraya

Günaydın ahali
Bayram tatilinden sonra bi toparlanamadı şu topicceğiz
Ben kapı süsü yaptım albüme bile koydum ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…