09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Geri kalan ne zaman dünyaya düşecek elmişimmm ama rahatlamışsındır demiii,bir arkadaşımdan biliyorum da ne sancılar çekerdi taş düşürürken..

Günaydınnn çekimmmm hoş gördüm sağolll
Zümrüt yakkut gibi taşı attırıvermiştirr pöbreğinndennn

Oh be hepiniz toplandınız sonunda özledim yahu
Elmişim çoook geçmiş olsun gözümüz yollarda kaldı çok özledik seni.
Sen olmayınca millet kaçıyor

Annem diyo ki; kızım onlara muhtacsın tut su ceneni azıcık Tutamadıııımmmm zorundaaa mıyımmmm diye sarkılar söyledim

Evde icmeyelim ama bomontide icelim bebişim
r

aman susma sen,daha çok bağırttırmışlardır seni
tabi canım,dışarda içelim ne işimiz var evde??ben de antibiyotik kullanıyodum içemedim bayadır...

ya çek sen çook güldürdün yine beni

Naptım yine

Elmoş ta anneannemi gördüm sadece
ben yazzdıklarını duyuyomuş gibi oluyorum çek,böyle ince ince dalga geçmeli laf sokmalı atışmalı muhabbet çok hoşuma gider,çok da gülerim.hatta kocaman ağız dolusu gülüyorum bazen..odada da salak bi oğlan var,mal mal bakar bana

Kendi geleceğini gördün dimi ondan şirin geldi sana

Adi pislik sadece ilgiyi seviyoruz diyelim

Günaydın abla hoş geldin
Değerli bi taş düşüreymiş bari

Zümrüt düşürdüm Hani kemal sunalın filminde eşeğin karnında elmas vardı ya o hesap
günaydın hanımlarrr
elmiş çok çok geçmiş olsun tez zamanda dökülsün taşlar

canımmmm hosbuldummmm teşekkür ederimmmm
Geri kalan ne zaman dünyaya düşecek elmişimmm ama rahatlamışsındır demiii,bir arkadaşımdan biliyorum da ne sancılar çekerdi taş düşürürken..

Annem ben doğumda bile bu kadar sancı cekmedim diyo cok beter bişi yaa valla böğrümü pıcaklayacaktımmm
Oh be hepiniz toplandınız sonunda özledim yahu
Elmişim çoook geçmiş olsun gözümüz yollarda kaldı çok özledik seni.
Sen olmayınca millet kaçıyor

Hain mervecim bunlar ben yokken hepsi firar
aman susma sen,daha çok bağırttırmışlardır seni
tabi canım,dışarda içelim ne işimiz var evde??ben de antibiyotik kullanıyodum içemedim bayadır...

ya çek sen çook güldürdün yine beni

Hem de ne bağırttılar :) iğneleri sokuverdiler

Naptım yine

Elmoş ta anneannemi gördüm sadece

Pislikovic!

Güldürmeyi severim

Bende yazarken gülüyorum ama ben tekim neyse ki bu katta

Zümrüt düşürdüm Hani kemal sunalın filminde eşeğin karnında elmas vardı ya o hesap

Zümrüt düşürsen sen bize selam bile vermezdin ki

Bizim damat bozuntusunun babası bayramda k.biraderi aramış artık bu işin adını koyaşım demiş adamdaki cesarete bakın yahuu adını koyacakmıi bidee yokk yaaa ous çıldırdı resmen nasıl telden arar diye.Ortada daha hiçbişi yok kend kendilerine çözüm arıyorlar.

Böbrek sancısı çok ağrılıdırr,elmişş inşallah bir daha yaşamazsın bunları

Hayır bir de bu iş böyle mi olurmuş, insan bir izin ister size gelelim diye, telefonda mı konusulurmuş

Hayır bir de bu iş böyle mi olurmuş, insan bir izin ister size gelelim diye, telefonda mı konusulurmuş

Bize gelemez zaten,şubatta tanışacaz ya önce onu bekle demi sinir ettiler bizi varya,ne kadar cahil insanlar yaa..Biliyorlar ya bizim onay vermediğimizi araya aracı sokma derdinler şimdiii yemezlerr ama .

Günaydın minnoşlarım

quarta durumlar nasıl? Elmik nasıl oldun canım?

Hoş geldin Nick

Beterin beteri varmış demek
Bizimkiler müsade istedi de gelmek için
Ama anneanne tanışmada ( söz bile olmamıştı ) demişti ki torun olursa sen ( annem yani ) bakarsın biz böyle kaldık

Bize gelemez zaten,şubatta tanışacaz ya önce onu bekle demi sinir ettiler bizi varya,ne kadar cahil insanlar yaa..Biliyorlar ya bizim onay vermediğimizi araya aracı sokma derdinler şimdiii yemezlerr ama .

Yol yordam bilmiyorlar cnm ablam. sakin olun, enişte de sakin olsun, gelin ata binmiş ya nasip demiş

Sevindim iyi olmana :) Oğluşum iyi çok şükür tepinip duruyo elhamdülillah :) Bu arada iddiayı kaybettim, avatarımı çizsene

Nasıl kaybettin, bildim mi nemsin oğlu mu olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…