- 20 Mart 2008
- 142.071
- 214.185
- 1.423
- 60
Annem diyo ki; kızım onlara muhtacsın tut su ceneni azıcıkTutamadıııımmmm zorundaaa mıyımmmm diye sarkılar söyledim
Evde icmeyelim ama bomontide icelim bebişim
Ablacımmmmm iyiyim teşekkür ederim, bi kısmı düştü cok sükür
Bi de yaşlılığını düşün
Onca telaşın arasında diğer dayım da onla uğraşmışyoksa susmaz
Kendi geleceğini gördün dimi ondan şirin geldi sana
Günaydın abla hoş geldin
Değerli bi taş düşüreymiş bari
Rahatlığa alıştı heralde bayramdan millet
Adapte olma sorunu yaşıyoruz tabi hastalıkların da çabası
Annem diyo ki; kızım onlara muhtacsın tut su ceneni azıcıkTutamadıııımmmm zorundaaa mıyımmmm diye sarkılar söyledim
Evde icmeyelim ama bomontide icelim bebişim
r
Günaydınnn çekimmmmhoş gördüm sağolll
Zümrüt yakkut gibi taşı attırıvermiştirr pöbreğinndennn
ya çek sen çook güldürdün yine beni
ben yazzdıklarını duyuyomuş gibi oluyorum çek,böyle ince ince dalga geçmeli laf sokmalı atışmalı muhabbet çok hoşuma gider,çok da gülerim.hatta kocaman ağız dolusu gülüyorum bazen..odada da salak bi oğlan var,mal mal bakar banaNaptım yine
Elmoş ta anneannemi gördüm sadece
Kendi geleceğini gördün dimi ondan şirin geldi sana
Adi pisliksadece ilgiyi seviyoruz diyelim
Günaydın abla hoş geldin
Değerli bi taş düşüreymiş bari
günaydın hanımlarrr
elmiş çok çok geçmiş olsun tez zamanda dökülsün taşlar
Geri kalan ne zaman dünyaya düşecek elmişimmmama rahatlamışsındır demiii,bir arkadaşımdan biliyorum da ne sancılar çekerdi taş düşürürken..
Oh be hepiniz toplandınız sonunda özledim yahu
Elmişim çoook geçmiş olsun gözümüz yollarda kaldı çok özledik seni.
Sen olmayınca millet kaçıyor
aman susma sen,daha çok bağırttırmışlardır seni
tabi canım,dışarda içelim ne işimiz var evde??ben de antibiyotik kullanıyodum içemedim bayadır...
ya çek sen çook güldürdün yine beni
Naptım yine
Elmoş ta anneannemi gördüm sadece
Nerdeee
Dökse dökse çakıl taşı döker bu
ben yazzdıklarını duyuyomuş gibi oluyorum çek,böyle ince ince dalga geçmeli laf sokmalı atışmalı muhabbet çok hoşuma gider,çok da gülerim.hatta kocaman ağız dolusu gülüyorum bazen..odada da salak bi oğlan var,mal mal bakar bana
Zümrüt düşürdümHani kemal sunalın filminde eşeğin karnında elmas vardı ya o hesap
Günaydın minnoşlarım
quarta durumlar nasıl? Elmik nasıl oldun canım?
Zümrüt düşürsen sen bize selam bile vermezdin ki
Zümrüt düşürdümHani kemal sunalın filminde eşeğin karnında elmas vardı ya o hesap
canımmmm hosbuldummmm teşekkür ederimmmm
Annem ben doğumda bile bu kadar sancı cekmedim diyocok beter bişi yaa valla böğrümü pıcaklayacaktımmm
Hain mervecim bunlarben yokken hepsi firar
Hem de ne bağırttılar :) iğneleri sokuverdiler
Pislikovic!
Bizim damat bozuntusunun babası bayramda k.biraderi aramış artık bu işin adını koyaşım demişadamdaki cesarete bakın yahuu adını koyacakmıi bidee yokk yaaa ous çıldırdı resmen nasıl telden arar diye.Ortada daha hiçbişi yok kend kendilerine çözüm arıyorlar.
Böbrek sancısı çok ağrılıdırr,elmişş inşallah bir daha yaşamazsın bunları
Hayır bir de bu iş böyle mi olurmuş, insan bir izin ister size gelelim diye, telefonda mı konusulurmuş
Bebişimmm harikayım sen nasılsın, topaç oğlum nasıl?
Günaydın minnoşlarım
quarta durumlar nasıl? Elmik nasıl oldun canım?
Bizim damat bozuntusunun babası bayramda k.biraderi aramış artık bu işin adını koyaşım demişadamdaki cesarete bakın yahuu adını koyacakmıi bidee yokk yaaa ous çıldırdı resmen nasıl telden arar diye.Ortada daha hiçbişi yok kend kendilerine çözüm arıyorlar.
Bize gelemez zaten,şubatta tanışacaz ya önce onu bekle demi sinir ettiler bizi varya,ne kadar cahil insanlar yaa..Biliyorlar ya bizim onay vermediğimizi araya aracı sokma derdinler şimdiii yemezlerr ama .
Sevindim iyi olmana :) Oğluşum iyi çok şükür tepinip duruyo elhamdülillah :) Bu arada iddiayı kaybettim, avatarımı çizsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?