09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Allahtan aramızda bilgili insanlar var cahil cahil geziyoruz dimi

Martta ben doğurcam sen torun sahibi olmaya başlıycan dikkat et ergene-kon davasına dönmesin mia

ay bugün de pek bir espiratörmüş benim nickim ahahahahha

gerçekten canım ya Allah razı olsun diyelim adamdan.. erkekler normalde tiksinir gerçekten..

ne tiksinecek yahu.. yapacak tabi eşin o senin ona bir şey olsa sen tiksinirmiydin.
Benimki de az kusmuk temizlemedi yerlerden.. hamileliğim boyunca sürekli kustum 8 ay boyunca öğürmekten tutamaz kaçırırdım o kadar fenaydı.. kaç kere hastanede yattım bu yüzden 5,5 kg ile hamilelik tamamlamıştım ikincide bu kusma yüzünden.

french kiss dilli bişi

Catlaksın kızım sen

Yaratıcı bir nickle bekliyorum kendilerini

Dillerin savaşıı ıdesek şunaa

Sizi gidi egoistler sizi :) "AşkTam3Harf" yap :)

imam böyle derse cemaat ne yapmasın

Mia kedi değil, bebek daha o genç kız hatta :)

Cemaatı yüreklendirme lazım demiii

Savaşmayın sevişin mantığı bu elmişşş kamasutraa mı didinnnn

kürk_mantolu_madonna,

çok esrarengizsin :) Hep varsın ama tek yorum yapmazsın, şimdi okur okur gidersin, bi selam ver de şaşırt beni :))

ozaman bunu ona gönderiyorum

“Bir ruh, ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize, bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden, meydana çıkıyordu.
Biz ancak o zaman sahiden yaşamaya -ruhumuzla yaşamaya- başlıyorduk.
O zaman bütün tereddütler, hicaplar bir tarafa bırakılıyor, ruhlar birbiriyle kucaklaşmak için, her şeyi çiğneyerek birbirine koşuyordu.” —Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna

ii akşamlar kızlar bende kaçtım. görüşürz yarın

kız 3. cüyü de versin Allah.2,5 yıllık bile evli değiller 2 cocuk yaptılar :)))))))
masallahh yaaa
bırde bana bak ne tup ne normal ayol ayarlarım bozuk benım :)
gerçekten canım ya Allah razı olsun diyelim adamdan.. erkekler normalde tiksinir gerçekten..
ya hastanede kolumda serum ne pıjemamı ındırebılıyorum ne kaldırabılıyorum serumdan kan gelıyor oyle oyle basladı
dusup bayılmıyım dıye adam tuvaleet geldı benle yengem ve annemde cok baktılar bu manada bana opr. sonrakı gun pedımı degıstırırken kan aktı boyle bır anda kulaklarım uguldamaya basladı kı nelerını gordum o anda kotu oldum allahtan hamılelıkte bayılmamıstım

orası oyle canım ama kadna cok fena bısı ya
neyse kapatalım kan man bozuyor benı

Hastalıkta sağlıkta bu işte canım benim niye tiksinsin, kendin mi yaptın cocuğu sipirmin onundu

şabanın karısı gıbı

Yaaa millet öpüşüyo hamile kalıyo:)

O ceketler nerde satılıyor Hep bi ceket var piyasada ama, kim üretiyor markası ne İkinciyi yaparken ceket atcam üstüme

bit pazarında satılıyomuş kendinden sipirminli
Savaşmayın sevişin mantığı bu elmişşş kamasutraa mı didinnnn

ahahaha sarısın bomba cok fenasın sen

sen de kumları döktükçe psikoviç havasından kurtuluyorsun bebişimmm

Dimi ipeğimmmmm, kendime geliyorum yafuuu

Bu arada aryamın 5. bölümünde senfoni sapıtmış, üçüncü nota da katılmış ortalık karışmış mı ne.. :)

Nickiyle yaşıyor desene
Eki Görüntüle 844782

seçin beğenin alın, daha önce bestelediydim elmoş için ama ihtiyacı olanlara öneriler yani :)
muahahahahhahaaaa masaya yattım kaldım notalara bak

bak sonrada diyon benle uğraşma, ben nediyim şimdi sana ne diyim he sen söyle bre densiz, bre cahil! :)

Kızım ne dedim ben sana be alla alla bilgilisin işte

elmiş la sen ilerde şu kedileriyle aynı evde yaşayan,sırtında örme şal olan teyzeler gibi olmayasın...

ahahahah hain yaaaaa olmıcam la olmamam lazım kuruyup kalıcam buralarda ahahahah

Daha neler diycem de biri kibler diye korkuyorum

Kim seni kibleyecekmiş şaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…