aaa cidden mi,e ablacım tıbbı yarıda bırakıp başka bölüm okudun ama gittin hastenede çalışıyosun şimdi..doktor olsaydın o hasatanede para balyalıyo olurdun heralde..
ekimde verdim işte bayram girdi araya..21. de çıkmış sonuçlar...hay ben o boyamalarına..
sağolasın ya ilgilendin içim ferahladı biraz..geçer geçer benim hastalıklar süründüren cinsinden zaten:):)
Martta ben doğurcam sen torun sahibi olmaya başlıycan dikkat et ergene-kon davasına dönmesin mia
Alüü seboş hatları karıştırmış.. burdaymışsın meğer. Baklava börek döktürmüş bizim hatun.
şabanın karısı gıbı
ıyıyım canım kabus gıbıydı dusunku benıde kan tutuyor
hıc normalde gostermek ıstemezdım ama malesef benı tuvalete evdeyken hep onur goturdu pedımı fılan degıstırdı
ıyı tıksınmedı adam ya
Bi varım bi yokum ben bugün
Yeniyo mu bari
hıc normalde gostermek ıstemezdım ama malesef benı tuvalete evdeyken hep onur goturdu pedımı fılan degıstırdı
ıyı tıksınmedı adam ya
french kiss dilli bişi
Catlaksın kızım sen
Yaratıcı bir nickle bekliyorum kendilerini
Sizi gidi egoistler sizi :) "AşkTam3Harf" yap :)
imam böyle derse cemaat ne yapmasın
Mia kedi değil, bebek daha o genç kız hatta :)
Abla yaaaaabi fırcala sunları öpüşmekten bahsediyolar
Ben de beklemiyorum la
Pazartesi size sürprizim var
Az kaldı bebişimmm
O ne acabasııı
ahahahahahahah konusturma beni simdi sana kamasutra tekniklerimi anlatıcam
Allahtan aramızda bilgili insanlar varcahil cahil geziyoruz dimi
ay bugün de pek bir espiratörmüş benim nickim ahahahahha
yarın anlaruk yimemiş daha:d
Allahtan aramızda bilgili insanlar varcahil cahil geziyoruz dimi
a
kürk_mantolu_madonna,
çok esrarengizsin :) Hep varsın ama tek yorum yapmazsın, şimdi okur okur gidersin, bi selam ver de şaşırt beni :))
elmiş la sen ilerde şu kedileriyle aynı evde yaşayan,sırtında örme şal olan teyzeler gibi olmayasın...Tmm tmm anlatmıcam benim yanağımdan öpen de yok
ahahahaha evet ceketini almıştım hamile kalmışım
Süprüüüz
masallahh yaaakız 3. cüyü de versin Allah.2,5 yıllık bile evli değiller 2 cocuk yaptılar :)))))))
ya hastanede kolumda serum ne pıjemamı ındırebılıyorum ne kaldırabılıyorum serumdan kan gelıyor oyle oyle basladıgerçekten canım ya Allah razı olsun diyelim adamdan.. erkekler normalde tiksinir gerçekten..
orası oyle canım ama kadna cok fena bısı yane tiksinecek yahu.. yapacak tabi eşin o senin ona bir şey olsa sen tiksinirmiydin.
Benimki de az kusmuk temizlemedi yerlerden.. hamileliğim boyunca sürekli kustum 8 ay boyunca öğürmekten tutamaz kaçırırdım o kadar fenaydı.. kaç kere hastanede yattım bu yüzden 5,5 kg ile hamilelik tamamlamıştım ikincide bu kusma yüzünden.
almış bulundum dolapta duruyordu. ceviz köyden tereyagda erzurumdan gelmişti.yapayım dedim :) yoksa baklavayı bayramda bol bol yeyip davul oldum
Daha neler diycem de biri kibler diye korkuyorumay bugün de pek bir espiratörmüş benim nickim ahahahahha
Cemaatı yüreklendirme lazım demiii
ıyı tıksınmedı adam ya
şabanın karısı gıbı
O ceketler nerde satılıyorHep bi ceket var piyasada ama, kim üretiyor markası ne İkinciyi yaparken ceket atcam üstüme
Savaşmayın sevişin mantığı bu elmişşşkamasutraa mı didinnnn
sen de kumları döktükçe psikoviç havasından kurtuluyorsun bebişimmm
Nickiyle yaşıyor deseneozaman bunu ona gönderiyorum
Bir ruh, ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize, bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden, meydana çıkıyordu.
Biz ancak o zaman sahiden yaşamaya -ruhumuzla yaşamaya- başlıyorduk.
O zaman bütün tereddütler, hicaplar bir tarafa bırakılıyor, ruhlar birbiriyle kucaklaşmak için, her şeyi çiğneyerek birbirine koşuyordu. Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
ii akşamlar kızlar bende kaçtım. görüşürz yarın
muahahahahhahaaaa masaya yattım kaldım notalara bakEki Görüntüle 844782
seçin beğenin alın, daha önce bestelediydim elmoş için ama ihtiyacı olanlara öneriler yani:)
bak sonrada diyon benle uğraşma, ben nediyim şimdi sana ne diyim he sen söyle bre densiz, bre cahil! :)
elmiş la sen ilerde şu kedileriyle aynı evde yaşayan,sırtında örme şal olan teyzeler gibi olmayasın...
Daha neler diycem de biri kibler diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?