09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Daha neler diycem de biri kibler diye korkuyorum

Bunları biraz daha eşelesek kim bilir daha ne anlatacaklar abla
Abla aslında sen de biraz dökülsen diyorum hep gaza getiriyosun biraz da seni görelim meydanlarda

XDeşmek lazım bunları demi ne cevherler çıkar hepsiden gaza getirmem lazım sizleri ki bende bişiler kapayım yani.
Tepsi hikayesi var mesela süperr bişiiiiii şimdş değil ama sonra derimmmm

Kızım ne dedim ben sana be alla alla bilgilisin işte
ahahahah hain yaaaaa olmıcam la olmamam lazım kuruyup kalıcam buralarda ahahahah
elmişim onun da beteri var,kedileriyle yaşayan ,çöp evde oturan teyzeler. paraları bol ama sadece kediye mama almak için kullanıyolar

bit pazarında satılıyomuş kendinden sipirminli
Hahahahha espriye gel
Kim seni kibleyecekmiş şaşarım
Adıma açılmış sahte ötesi sahte feysler var, kiblemekten de çekinmezler :)
XDeşmek lazım bunları demi ne cevherler çıkar hepsiden gaza getirmem lazım sizleri ki bende bişiler kapayım yani.
Tepsi hikayesi var mesela süperr bişiiiiii şimdş değil ama sonra derimmmm

Tepsi hikayesi ne :44: Merak ettim

Ben bugün bi fıkra okudum dağıldım gülmekten;

Temel ile İdris’in eline Victoria’s Secret’in kataloğu geçmiş.
Bakmışlar her sayfada fıstık gibi kızlar, hepsi birbirinden alımlı, çıldırtıcı iç çamaşırları içinde, yarı çıplak poz veriyorlar. Üstelik altlarında yazan fiyatları da sudan ucuz, 20 dolar, 30 dolar…

Olur mu olur,Temel ile İdris birer tane ısmarlamış, beklemeye başlamışlar. Aradan bir iki ay geçmiş,Temel hala internetten siparişini
bekliyor, ama bir türlü gelmiyormuş.

Yolda İdris’e rastlamış,

“Yahu paralar boşa mi gittu, nedur, benimki yok meydanda, seninki geldi mu?” diye sızlanmış…

İdris, “Valla benumki geçen gun donunu yolladi. Kendisu da bugün yarun gelur herhalde!”

geçer kuzum geçer :) yeri gelince etki edecek etkenler bir birr ortaya çıkar endişeye mahal yok
"etki edecek etkenler"; hadi bakalım neyse onlar çıkar inşallah bi ara,uygun zamanda..:)

Bi ben olamadım
aman bişey de olmayıver
bana bak sen bu libidoyla zaten,adam sonraki buluşmada,eline dokunsa ,hani filmdeki gibi olursun sanırım.
bkz.herry meet sally

Başında anladım olayı :)

Eki Görüntüle 844782

seçin beğenin alın, daha önce bestelediydim elmoş için ama ihtiyacı olanlara öneriler yani :)

puhahahahaaa eklem ağrılarına birebir

Ohoooo bu daha bişey değil elmişşş

Hahahahha espriye gel

Az bişi daha merak ettt

Hahahahha espriye gel

Kızım gülmekten espri yapamıyorum bugün size

elmişim onun da beteri var,kedileriyle yaşayan ,çöp evde oturan teyzeler. paraları bol ama sadece kediye mama almak için kullanıyolar

Hain! elbet bir gün ben de seni birine benzetirim
Ceneniz kuruşun kaç sayfa ilerlemiş

hep bunlar ayıplı konuştu

Bakma benim cenemde

Kuzucuklar hepinizi seviyor ve en güzel günler geceler sizlerin olsun diyerek byeee diyorum...
İyi akşamlar :)

yaşasın mesai bitti..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…