- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Daha neler diycem de biri kibler diye korkuyorum
Bunları biraz daha eşelesek kim bilir daha ne anlatacaklar abla
Abla aslında sen de biraz dökülsen diyorum hep gaza getiriyosun biraz da seni görelim meydanlarda
ay ben asexuel mi oldum acaba nedir? nobody senin notalar bile etki etmedi bende..
ay ben asexuel mi oldum acaba nedir? nobody senin notalar bile etki etmedi bende..
elmişim onun da beteri var,kedileriyle yaşayan ,çöp evde oturan teyzeler. paraları bol ama sadece kediye mama almak için kullanıyolarKızım ne dedim ben sana be alla allabilgilisin işte
ahahahah hain yaaaaaolmıcam la olmamam lazım kuruyup kalıcam buralarda ahahahah
Hahahahha espriye gelbit pazarında satılıyomuşkendinden sipirminli
Adıma açılmış sahte ötesi sahte feysler var, kiblemekten de çekinmezler :)Kim seni kibleyecekmiş şaşarım
XDeşmek lazım bunları demi ne cevherler çıkar hepsidengaza getirmem lazım sizleri ki bende bişiler kapayım yani.
Tepsi hikayesi var mesela süperr bişiiiiiişimdş değil ama sonra derimmmm
Ceneniz kuruşun kaç sayfa ilerlemiş
"etki edecek etkenler"; hadi bakalım neyse onlar çıkar inşallah bi ara,uygun zamanda..:)geçer kuzum geçer :) yeri gelince etki edecek etkenler bir birr ortaya çıkar endişeye mahal yok
aman bişey de olmayıverBi ben olamadım
Ben bugün bi fıkra okudum dağıldım gülmekten;
Temel ile İdrisin eline Victorias Secretin kataloğu geçmiş.
Bakmışlar her sayfada fıstık gibi kızlar, hepsi birbirinden alımlı, çıldırtıcı iç çamaşırları içinde, yarı çıplak poz veriyorlar. Üstelik altlarında yazan fiyatları da sudan ucuz, 20 dolar, 30 dolar
Olur mu olur,Temel ile İdris birer tane ısmarlamış, beklemeye başlamışlar. Aradan bir iki ay geçmiş,Temel hala internetten siparişini
bekliyor, ama bir türlü gelmiyormuş.
Yolda İdrise rastlamış,
Yahu paralar boşa mi gittu, nedur, benimki yok meydanda, seninki geldi mu? diye sızlanmış
İdris, Valla benumki geçen gun donunu yolladi. Kendisu da bugün yarun gelur herhalde!
Eki Görüntüle 844782
seçin beğenin alın, daha önce bestelediydim elmoş için ama ihtiyacı olanlara öneriler yani:)
Hastalıkta sağlıkta bu işte canım benim niye tiksinsin, kendin mi yaptın cocuğu sipirmin onundu
Yaaa millet öpüşüyo hamile kalıyo:)
bit pazarında satılıyomuşkendinden sipirminli
ahahaha sarısın bomba cok fenasın sen
Dimi ipeğimmmmm, kendime geliyorum yafuuu
Hahahahha espriye gel
Adıma açılmış sahte ötesi sahte feysler var, kiblemekten de çekinmezler :)
Tepsi hikayesi ne :44: Merak ettim
puhahahahaaa eklem ağrılarına birebir
Ohoooo bu daha bişey değil elmişşş
Az bişi daha merak ettt
Hahahahha espriye gel
Adıma açılmış sahte ötesi sahte feysler var, kiblemekten de çekinmezler :)
Tepsi hikayesi ne :44: Merak ettim
elmişim onun da beteri var,kedileriyle yaşayan ,çöp evde oturan teyzeler. paraları bol ama sadece kediye mama almak için kullanıyolar
Ceneniz kuruşun kaç sayfa ilerlemiş
Bak gitcem birazdan, küserim
"etki edecek etkenler"; hadi bakalım neyse onlar çıkar inşallah bi ara,uygun zamanda..:)
aman bişey de olmayıver
bana bak sen bu libidoyla zaten,adam sonraki buluşmada,eline dokunsa ,hani filmdeki gibi olursun sanırım.
bkz.herry meet sally
Yok la çok beğendim güzeldi espriKızım gülmekten espri yapamıyorum bugün size
Hain!elbet bir gün ben de seni birine benzetirim
hep bunlar ayıplı konuştu
Kızz burada olmazzz auyıppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?