hiç gerek yok.tarifi uyguladım ve korkunç şerbetli oldu.ayrıca değmez o kadar ugraşmaya.tatlı sadece bayramlarda yenmeli ve iyi bir yerden alınmalı.
evde baklava mı hem de koca bir tepsi asla.bir de elimi kestim çok kızgınım kendime
Söyle cnm, normalde raporluyken multinet kesilir, belki önümüzdeki ay keseceklerdir, sen de ona göre davranırsın en azından.
Alat anlat
Dün köy fantezisi bugün tepsi..adam da şaşırdı valla
soylemem gerekkk yanı
eylul ayının 19 sonrasınıda harcadım yanı eve yemek soyledık bende paramla yerım dedım ne kadar harcadıysam ıste 7 gunu
ama bugun kartımı denedıler 230 tl oldugunu gordum yenı ay yuklenmemıs arkadaslara pazartesı yuklenıcek herhalde
o yzuden sımdı bırde o yuklenırse 400 kusur olacak
sonrab asıma ıs alırmıyım korktum onumuzdekı aydan kesmeyı dusunmemıslerdır ya herhalde oyle olsa gecen ay bası olaylar tazeyken olurdu ya atladılar akıllarına gelmedı yada bu para yatmalı
ivitttt
Simdi materyallerimiz bir adet önlük (mutfak önlüğü), bir adet topuklu terlik, bir adet tepsi bir adet kahve bir adet adam
Önlüğümüzü takıyoruz, alt giyim konusu sadece iç çamaşırından ibaret, adama kahvemizi yapıyoruzArkamızı dönüp gidiyoruz o da peşimizden geliyo ahahahahahhahahahaha iğrenc
bence bu cekıcı degıl komık
ama soyle olsa
fıle corap kılotlu tabıkıde :) fantazıde olur
ust anadan dogma :) ustune kurk manto
topuklu cızme
Simdi materyallerimiz bir adet önlük (mutfak önlüğü), bir adet topuklu terlik, bir adet tepsi bir adet kahve bir adet adam
Önlüğümüzü takıyoruz, alt giyim konusu sadece iç çamaşırından ibaret, adama kahvemizi yapıyoruzArkamızı dönüp gidiyoruz o da peşimizden geliyo ahahahahahhahahahaha iğrenc
cıkacakta eylul ayınkıde cıkacak :)Ben de gecen hafta raporluydum beş gün, bu ay beş gün eksik yatacak. bazen multinete haber verme zamanı kactıgında bir sonraki ay kesiliyor.
Sen söyle de canım, sonradan cebinden cıkmasın.
annaa benim kocam olsa gülmekten yarılır valla bak. adama seksi mi geliyormuş bu
ama soyle olsa
topuklu cızme
ama soyle olsa
topuklu cızme
Adam var,tepsi var,önlük ve topuklu terlik almam lazım hemen
cıkacakta eylul ayınkıde cıkacak :)
benım resmı tatıl gunlerınde raporum yıoktu
o gunler dun bana odendı bayram tatılı maas aldım az bısey ama ıyı yanı o gunlerın yemek paralarıda ıade olmalı mı :)
hayır markette fılanda gecmıyor anca paso dısarda yemek yersem bıter ama bılemeıdm ya napcamı
ahahahahahahha kızım sen var yatam bir sevisgensin ahahahahahahahha kürk mantoyu nerden bulucam la
İçerik nrdeeeee içerikkkk silinmişşşş
bu çok eskiii numarlar yaaa geç bunları cuteee
bendede yok :)
İçerik nrdeeeee içerikkkk silinmişşşş
bu çok eskiii numarlar yaaa geç bunları cuteee
abla sende daha iyisi var herhal
Abla ya kiblerler fln da basıma is almim dedim
Aslında giymek değil de kürkü halı gibi kullanmak
ahahahahahha ben de hic sevmem topuklu tüylü terlikalacan mecbuurrr
Yemek parası maaş gibi olmaz cnm. İş günü üzerinden yatar. Resmi tatiller otomatik olarak yatmaz zaten.
Niye markette gecmesin, makro markette geciyor ankarada. Multinetin sitesine bak, orda yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?