09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bir de seboş sen sabırsızsın seninle bağdaşmıyor baklava olayı..

Söyle cnm, normalde raporluyken multinet kesilir, belki önümüzdeki ay keseceklerdir, sen de ona göre davranırsın en azından.

soylemem gerekkk yanı

eylul ayının 19 sonrasınıda harcadım yanı eve yemek soyledık bende paramla yerım dedım ne kadar harcadıysam ıste 7 gunu
ama bugun kartımı denedıler 230 tl oldugunu gordum yenı ay yuklenmemıs arkadaslara pazartesı yuklenıcek herhalde
o yzuden sımdı bırde o yuklenırse 400 kusur olacak
sonrab asıma ıs alırmıyım korktum onumuzdekı aydan kesmeyı dusunmemıslerdır ya herhalde oyle olsa gecen ay bası olaylar tazeyken olurdu ya atladılar akıllarına gelmedı yada bu para yatmalı

Alat anlat
Dün köy fantezisi bugün tepsi..adam da şaşırdı valla

Simdi materyallerimiz bir adet önlük (mutfak önlüğü), bir adet topuklu terlik , bir adet tepsi bir adet kahve bir adet adam

Son düzenleme:

Ben de gecen hafta raporluydum beş gün, bu ay beş gün eksik yatacak. bazen multinete haber verme zamanı kactıgında bir sonraki ay kesiliyor.

Sen söyle de canım, sonradan cebinden cıkmasın.

bence bu cekıcı degıl komık
ama soyle olsa
fıle corap kılotlu tabıkıde :) fantazıde olur
ust anadan dogma :) ustune kurk manto
topuklu cızme

ama soyle olsa
topuklu cızme

ahahahahahahha kızım sen var ya tam bir sevisgensin ahahahahahahahha kürk mantoyu nerden bulucam la

annaa benim kocam olsa gülmekten yarılır valla bak. adama seksi mi geliyormuş bu

Adam var,tepsi var,önlük ve topuklu terlik almam lazım hemen

Ben de gecen hafta raporluydum beş gün, bu ay beş gün eksik yatacak. bazen multinete haber verme zamanı kactıgında bir sonraki ay kesiliyor.

Sen söyle de canım, sonradan cebinden cıkmasın.
cıkacakta eylul ayınkıde cıkacak :)
benım resmı tatıl gunlerınde raporum yıoktu
o gunler dun bana odendı bayram tatılı maas aldım az bısey ama ıyı yanı o gunlerın yemek paralarıda ıade olmalı mı :)
hayır markette fılanda gecmıyor anca paso dısarda yemek yersem bıter ama bılemeıdm ya napcamı

ama soyle olsa
topuklu cızme

anam sen çok mu film izliyorsun
dediğin halis mulis kürkü bulursam önce şu kış kıyamette bir giyip bülent ersoya caka satarım

Simdi materyallerimiz bir adet önlük (mutfak önlüğü), bir adet topuklu terlik , bir adet tepsi bir adet kahve bir adet adam

İçerik nrdeeeee içerikkkk silinmişşşş

ama soyle olsa
topuklu cızme

bu çok eskiii numarlar yaaa geç bunları cuteee

Adam var,tepsi var,önlük ve topuklu terlik almam lazım hemen

ahahahahahha ben de hic sevmem topuklu tüylü terlik alacan mecbuurrr

Yemek parası maaş gibi olmaz cnm. İş günü üzerinden yatar. Resmi tatiller otomatik olarak yatmaz zaten.

Niye markette gecmesin, makro markette geciyor ankarada. Multinetin sitesine bak, orda yazar

kapalı canım marketlere zaten
ay bılemedım ya sesımı cıkarmasam burnumdan fıtıl fıtıl gelırmı dusunuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…