- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
sonuca da ulaşabilesek bari
kadın var tam techizat hazır olur bir halt yapamaz.. kadın var bak bir önlük bir kahveyle neler yapar
Çok güzel olmuş ya eline sağlık.
Whuuuuuuuuu fantaziye gel.
Benim var topuklu tüylü terliklerim. Millet gelin bohçasına böyle beyaz saten takım beyaz terlik filan alır ben gittim koyu mor , siyah filan o tarz şeyler seçtim terliği de siyah aldım kayınvalidem sen ne renk istiyorsan onu al dedi beyaz sevemem ben dedim kadına ya. O da zaten üzerinde fazla kalmıyor dedi bizimki de değişik.
seninkiler de iyiymiş demeden geçemeyeceğim. bana hiç terlik merlik alan olmadı bak aklıma getirdin şimdi.
Waawwww mor haaaa süpermişşşkayınvalide de işi biliyor yani
gittim fantazi geldim fantazi feriştah gibi hatunlarsınız hee
Ee sivri topuk dedin abla ama...
Cıbıl ayakla oluyorsa sorun yok.
Cıbıl ayak olurda topuklu hava verir
Eğitime öğretime aç talebeler var burda apla.
Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.
evmanya nerden geldi aklına
amanın senin kv neymiş öyle
Ben seçtim valla o da istediğin rengi al dedi illa beyaz olmasına gerek yok deyince ben de ipler koptu.
ah canım bide güç bela bişiler öğrenip şu ara kendini nadasa bırakanlar var
dün ben evmanya diye hitap ettimde
sonra bana reklam yasak dediler
Benim kayınvalide değişiktir biraz böyle klasik kaynanalar gibi değil gençlerden çok her şeyi bilir takip eder valla çok da hareketlidir pire gibi.
Feriştahın dibiyiz
Kadın görmüş geçirmiş biliyor bu işleri
Bu kadar fantezi gazına dayanamaz vee "yeterin ulennnnn geliyorum işte" der bebeğimiz belki
heee bu kız boşa yazmadı yani onu
maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
Valla öyle o an hissettim ben zaten öyle olduğunu ama kayınvalide ile de böyle konular konuşulmaz ki anca burada ne öğrenirsek.
yedim hamsileri geldim :)
canım istiyo musun sende
Allah gönlünüze göre versin ben sovr için çok dua ettim sanada ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?