nejat polat olacakmış
gİTTİM YİNE GELDİM BULAŞIKLAR DA TAMAM. BURASI AYNI EVİM GİBİ OLDU NASIL BIRAKCAM BEN İŞİ
Benim muhatap aldığım nejat nalanın fakir ama gururlu aşkı..
Hangi nejat hangi nejat bu durumda?
merhaba kızlar...nabersiniz?
ben çok uyuzum bugün,için sıkkın,böyle sadece "durmak" istiyorum,başka hiçbirşey yapmadan,düşünmek de dahil..
gİTTİM YİNE GELDİM BULAŞIKLAR DA TAMAM. BURASI AYNI EVİM GİBİ OLDU NASIL BIRAKCAM BEN İŞİ
merhaba kızlar...nabersiniz?
ben çok uyuzum bugün,için sıkkın,böyle sadece "durmak" istiyorum,başka hiçbirşey yapmadan,düşünmek de dahil..
ahahahahahaha ipek sen adamı öldürürsün ahahahah
Bir açıklık getirsen şu nejatlara diyorum
Yoksa oy kullanmayacağım bu sene
hikayemizdeki ana karakter nejat kesinlikle parasızlıktan mafya olmuş sonra da kurtlar vadisi kadınlar kulübü stayla polat alemdar olmuş
Bugün 5 kişiydik, normalde 4 kişiyiz, 3 işçi 1 işveren :) Yemekleri patronun karısı yapıp getiriyor, bazen biz yapıyoruz, bazen dışardan söylüyoruz. Yemek bulaşık çay temizlik bize ait tabi. Patron var başımızda, zaten o istiyor yemek yapın diye bazen, ben de yapamayız işimiz var bir sürü diyorum vallaSizin yemekhaneci falan yok mu bulaşık yıkayan çay yapan falan..gerçi yok ki siz yapıyorsunuz.
Gerçekten ev gibi.
Patron falan yok mu başınızda peki?
Kaç kişilik ofis?
Heralde öle olacak laeve net alırsın
Ee tamam aynı nejatlar bizimkiler bebişim..sorun ne şimdi? Senin algılar tamamen ankete mi çevrili
Bugün 5 kişiydik, normalde 4 kişiyiz, 3 işçi 1 işveren :) Yemekleri patronun karısı yapıp getiriyor, bazen biz yapıyoruz, bazen dışardan söylüyoruz. Yemek bulaşık çay temizlik bize ait tabi. Patron var başımızda, zaten o istiyor yemek yapın diye bazen, ben de yapamayız işimiz var bir sürü diyorum valla
Evde netim var ya manyak :)
Elmik burası evim gibi derken ofisten bahsediyorum topikten değilYemek bulaşık falan ev gibi ya aynı
Hem özel mesaj yanıtlyıorum hem listeyi güncelliyorum hem insanlara sempatik görünmeye calısıyorumdevrelerim yandı
He laçekin yoktu
Ah sana ne mesajlar gelir söylemezsin de kimler kime oy veriyoray çatlarım valla
öf pöf puf dbuf...
(elinden tutup tokat atar ))) yeterrr amma şımardın. unutacaksın evmanyayı okadar !
hikayemizdeki ana karakter nejat kesinlikle parasızlıktan mafya olmuş sonra da kurtlar vadisi kadınlar kulübü stayla polat alemdar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?