09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Benim muhatap aldığım nejat nalanın fakir ama gururlu aşkı..
Hangi nejat hangi nejat bu durumda?

merhaba kızlar...nabersiniz?
ben çok uyuzum bugün,için sıkkın,böyle sadece "durmak" istiyorum,başka hiçbirşey yapmadan,düşünmek de dahil..

gİTTİM YİNE GELDİM BULAŞIKLAR DA TAMAM. BURASI AYNI EVİM GİBİ OLDU NASIL BIRAKCAM BEN İŞİ

Sizin yemekhaneci falan yok mu bulaşık yıkayan çay yapan falan..gerçi yok ki siz yapıyorsunuz.
Gerçekten ev gibi.
Patron falan yok mu başınızda peki?
Kaç kişilik ofis?

gİTTİM YİNE GELDİM BULAŞIKLAR DA TAMAM. BURASI AYNI EVİM GİBİ OLDU NASIL BIRAKCAM BEN İŞİ

Heralde öle olacak la eve net alırsın

merhaba kızlar...nabersiniz?
ben çok uyuzum bugün,için sıkkın,böyle sadece "durmak" istiyorum,başka hiçbirşey yapmadan,düşünmek de dahil..

Uyuzum benim gel kaşim seni anket yapmak isyer misin

Bir açıklık getirsen şu nejatlara diyorum
Yoksa oy kullanmayacağım bu sene

hikayemizdeki ana karakter nejat kesinlikle parasızlıktan mafya olmuş sonra da kurtlar vadisi kadınlar kulübü stayla polat alemdar olmuş

hikayemizdeki ana karakter nejat kesinlikle parasızlıktan mafya olmuş sonra da kurtlar vadisi kadınlar kulübü stayla polat alemdar olmuş

Ee tamam aynı nejatlar bizimkiler bebişim..sorun ne şimdi? Senin algılar tamamen ankete mi çevrili

Sizin yemekhaneci falan yok mu bulaşık yıkayan çay yapan falan..gerçi yok ki siz yapıyorsunuz.
Gerçekten ev gibi.
Patron falan yok mu başınızda peki?
Kaç kişilik ofis?
Bugün 5 kişiydik, normalde 4 kişiyiz, 3 işçi 1 işveren :) Yemekleri patronun karısı yapıp getiriyor, bazen biz yapıyoruz, bazen dışardan söylüyoruz. Yemek bulaşık çay temizlik bize ait tabi. Patron var başımızda, zaten o istiyor yemek yapın diye bazen, ben de yapamayız işimiz var bir sürü diyorum valla
Heralde öle olacak la eve net alırsın

Evde netim var ya manyak :)

Elmik burası evim gibi derken ofisten bahsediyorum topikten değil Yemek bulaşık falan ev gibi ya aynı

Ee tamam aynı nejatlar bizimkiler bebişim..sorun ne şimdi? Senin algılar tamamen ankete mi çevrili

Hem özel mesaj yanıtlyıorum hem listeyi güncelliyorum hem insanlara sempatik görünmeye calısıyorum devrelerim yandı

He la çekin yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…