ellerine sağlık, bazılar gibi nazlanmadın
Pislik yapma la beğeniyorum ya D: ama bunlar on numara. Almak mesele değil de beni beklemek sinirlendiriyo
Çekişelim cnm ayıpsın
Anca dizi izle
nicki miahahahahha
ben olur muyum??? :)
hayat sana güzel çek,gelsin cipsler kolalar,tv karşında ohh misss...
Pislik yapma la beğeniyorum ya D: ama bunlar on numara. Almak mesele değil de beni beklemek sinirlendiriyo
a
Canım göründüğü gibi çıkarsa iyi. Ben internetten alış verişe güvenmiyorum.
Carrie nasıl buldun burayı? Eksik olan bir sendin burada canım geç kaldın doğru adrese
Ben çok beğendim, benim kartım martım yok nasıl ürün alcam burdan?
ortam süper panpa
olur olurr
bakın şimdi
eskiden ousa asılıp şimdi ousun kardeşiyle çıkan şıllık varyaaaa
kalkmış teeeeeeee ousun memleketine gitmiş 1 hafta kalmışş kaynımla takılmışlarr
kaynım 1 hafta eve gitmemişşş otelde kalmışlarrr
ama kızı annesiyle tanıştırmaya cesaret edememiş, ousada sölememiş tabi yani görüştürmemiş kimseyle kızı
ama benden kaçmaz ben hemen yakaladım onlarıı
aynı satıcıdan geçen aldığımda tam 24 günde geldi olsun beklerim ne olacak ki ben hala denize giriyorum burada nası olsa daha mont zamanı gelmedi bile... iyi geldi aklıma yarın denize gidip yüzeyim ben.
Evet
Polarlı pijamalarımı da seviyorum, karnım tok sırtım pek tv karşımda e daha ne olsun
Çok şükür
Bi paket cips kafi mutlu olmama
Ama aşağıdaki imza olmadı bak burada tek pıçağı elm kullanır. Pıçak atman lazım giriş için. Teslim oluyor musun carrie???
,Canım göründüğü gibi çıkarsa iyi. Ben internetten alış verişe güvenmiyorum.
keri sunlara bulaşma bosverrrrr üstüne gidersen iş iyice ciddiye biner
hain pislikne var la biz de mont giymiyoruz
ipekcim ben mağaza geziyorum hep aynı markalar,aynı tarz şeyler üstelik pahalı sevmiyorum.çoğu kıyafetimi netten alıyorum ben.hem daha ucuz hem de farklı ürünler buluyorum..şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım..
Nickim tabi en uzun benim nickimD
,
yaklaşık 10 yıldır internetten alışveriş yapıyorum, son 2 senedir sürekli internet.. mağazaya o kadar uzun zaman oldu yani gitmeyeli nadiren çocuklara eşofman almak için lcw ye gidiyordum onunda şimdi online sitesi açıldı :) bu satıcıdan da 1 yıla yakın zamandır alışveriş yaparım hiç şaşırtmadı beni ne aldıysam o geldi. Öyle önüme gelenden almam yani.
olur olurr
bakın şimdi
eskiden ousa asılıp şimdi ousun kardeşiyle çıkan şıllık varyaaaa
kalkmış teeeeeeee ousun memleketine gitmiş 1 hafta kalmışş kaynımla takılmışlarr
kaynım 1 hafta eve gitmemişşş otelde kalmışlarrr
ama kızı annesiyle tanıştırmaya cesaret edememiş, ousada sölememiş tabi yani görüştürmemiş kimseyle kızı
ama benden kaçmaz ben hemen yakaladım onlarıı
oh ne güzel çek,kıymetini bil ocaktan sonra zor yaparsın böyle rahat rahat
ama tutamıyorum kendimi
ona kötülük yapmam lazım
ben o kızla yüz yüze gelmek istemiyorum yaa ben öldürürüm onu
Nickim tabi en uzun benim nickimD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?