09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Carrie nasıl buldun burayı? Eksik olan bir sendin burada canım geç kaldın doğru adrese

ben olur muyum??? :)

olur olurr
bakın şimdi
eskiden ousa asılıp şimdi ousun kardeşiyle çıkan şıllık varyaaaa
kalkmış teeeeeeee ousun memleketine gitmiş 1 hafta kalmışş kaynımla takılmışlarr
kaynım 1 hafta eve gitmemişşş otelde kalmışlarrr

ama kızı annesiyle tanıştırmaya cesaret edememiş, ousada sölememiş tabi yani görüştürmemiş kimseyle kızı
ama benden kaçmaz ben hemen yakaladım onlarıı

hayat sana güzel çek,gelsin cipsler kolalar,tv karşında ohh misss...

Evet
Polarlı pijamalarımı da seviyorum, karnım tok sırtım pek tv karşımda e daha ne olsun
Çok şükür

Bi paket cips kafi mutlu olmama

Pislik yapma la beğeniyorum ya D: ama bunlar on numara. Almak mesele değil de beni beklemek sinirlendiriyo

a

aynı satıcıdan geçen aldığımda tam 24 günde geldi olsun beklerim ne olacak ki ben hala denize giriyorum burada nası olsa daha mont zamanı gelmedi bile... iyi geldi aklıma yarın denize gidip yüzeyim ben.

Canım göründüğü gibi çıkarsa iyi. Ben internetten alış verişe güvenmiyorum.

ipekcim ben mağaza geziyorum hep aynı markalar,aynı tarz şeyler üstelik pahalı sevmiyorum.çoğu kıyafetimi netten alıyorum ben.hem daha ucuz hem de farklı ürünler buluyorum..şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım..

keri sunlara bulaşma bosverrrrr üstüne gidersen iş iyice ciddiye biner

aynı satıcıdan geçen aldığımda tam 24 günde geldi olsun beklerim ne olacak ki ben hala denize giriyorum burada nası olsa daha mont zamanı gelmedi bile... iyi geldi aklıma yarın denize gidip yüzeyim ben.

hain pislik ne var la biz de mont giymiyoruz

Canım göründüğü gibi çıkarsa iyi. Ben internetten alış verişe güvenmiyorum.
,

yaklaşık 10 yıldır internetten alışveriş yapıyorum, son 2 senedir sürekli internet.. mağazaya o kadar uzun zaman oldu yani gitmeyeli nadiren çocuklara eşofman almak için lcw ye gidiyordum onunda şimdi online sitesi açıldı :) bu satıcıdan da 1 yıla yakın zamandır alışveriş yaparım hiç şaşırtmadı beni ne aldıysam o geldi. Öyle önüme gelenden almam yani.

keri sunlara bulaşma bosverrrrr üstüne gidersen iş iyice ciddiye biner

hain pislik ne var la biz de mont giymiyoruz

ama tutamıyorum kendimi
ona kötülük yapmam lazım
ben o kızla yüz yüze gelmek istemiyorum yaa ben öldürürüm onu

Ben de şöyle diyim sana ezelden beri eşime polo alırız her şeyini. T ile başlayan malum sitede bir gün pololar 70 tl den 30 a mı ne düşmüş. İlk oradan alayım dedim babalar günü hediyesi olarak. Poloda yanlış olmaz dedim. Bir de iş yerine direk kargo ettirdim mi??
Allahım görsen resmen çakmaaaaa.. sonra didime tatile gittim de aynıları aynı fiyata işportada satılıyor. Geri iade etmiştim. Emin olmamakla birlikte sen daha iyi bilirsin tekstil işini de ben de üretimci olduğumdan tahmin ediyorum. Ekonomik durumu iyi olmayan ülkelere yapılan ihracatlardan kalanlar olabilir gibi. Nijerya gibi…buna benzer bir iki maceram daha var sonra lanet gelsin size dedim.

Badişeyfırım :) Feysime öneri siteleri yazsana şöyle uygun olanlardan.

Ben de netten beşik alcam burda çok pahalı, nerden alsam ki.

oda iyiymiş :)) çok sherlock holmes gördüm seni :)

oh ne güzel çek,kıymetini bil ocaktan sonra zor yaparsın böyle rahat rahat

Ablam da böyle diyo
Onda 3 bücür var

Peki bişey dicem
Tamamen yasak mı öyle şeyler
Ben mesela kolayı bırak dediler diye tel bile taktırmadım
Hamile olunca da mı yasak o tarz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…