hayatta en tahammül edemediğim sey haksızlıktır. Birinin iyilik yapıp sonra karşılık beklemesidir, valla keyi binicem nilüfere gelicemdağıtıcam oraları
şimdi cok kucuk 3 yasını 3 ay gectı , 13 aylıktan berıde babasını tanıyor canım benım sankı bazen bılıyormusta avutuyormus gıbı gelıyoryeterınce ılgı sevgı görürse arayacağını düşünmuyorum özeliklede gerçeği bilirse hiç aramaz ama doğru zamanda gerçeği söylemelısın doğru zaman ne zmaandır bılemıyorum belki bı pedegogla görüşürsün ama başkasından duymasın varçünkü boş boğazlar senden duysun gerçeği bilerek buyusun
kızlar canınızı sıkmak için yazmadım artık bana bu konu üzünçlü bi konu gıbı gelmıyor üzülmuyorumda zaten belkı böyle olmasaydı daha fazla sömürlecektım yuzume guleceklerdı sömürmeye devam etçekleerdı şanslı bıle sayılırım
neyse kım ne arabası alıyor şimdi
kızlar canınızı sıkmak için yazmadım artık bana bu konu üzünçlü bi konu gıbı gelmıyor üzülmuyorumda zaten belkı böyle olmasaydı daha fazla sömürlecektım yuzume guleceklerdı sömürmeye devam etçekleerdı şanslı bıle sayılırım
işte benım tek eksığım böyle bırının olmaması yanımda eşim sesiz kvdemde sadece bana carlar kp desen oda kvde ne derse o
onlarda bunu bıldıklerınden rahatça at koşturuyorlar napayım bakarım bı avukata olmazsa ALLAH bilir
bnece seneler sonra da aramıcak cute
arayacak olan insan suanda da arardı
sonucta duydu evlendiğini kıskanırdı cocuğu isterdi vs.
bak beraber görücez ben evlenince neler yaşıcam ben baba olduğu aklına gelicek.
ama 2 sene dolduğu gibi red di baba davasını aç
2.5 sene resmıyette evlı olmak gerek
bırde bın ıkı tl gıbı bı rakam var elımızde
o davada o parasınıda ıade edıcem bogazından lokmasını gecırmem evet evlendıgımı duydular cok sukur aramadılar ama genede ayda bır kere cuma gunu ıcıme sıkıntı gırıyor ya ararsa dıye
zaten bır sure oyalarım dıye dusunuyorum ama ararmı hıc bılmıyorum bence arayamıyor olması gerek ınsan utanır bacak kadar bıle olsa cocuk utanır merhaba ben senın babanım spermimi verdımde o yanı gerızekalı
ölsün ya yada ölmesine vlensin coluga cocuga karıssın karısıda dokunmakalbımemın kocası gıbı yırtık olsun
dokunmakalbimenin kocası yırtıkmıymış:26:
bir dakka ya dur bende anlamadım nasıl yırtık
dokunmakalbimenin kocası yırtıkmıymış:26:
çirkef mi demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?