09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben azcik yedim guzrl olmaya kararliyim o bel incelecek

katie bunlar çok iğrenç insanlarmış.
madem kendilerince bir hesap tutup baktıklarına saymışlar. sen de ailem diye yüzüne bakmazsın olur biter. Allaha havale etmekten başka durumun yok şu an canım sanki.. çirkefleşip plan kurmuşlar resmen

mahcupta olma canım
nerden bilebilirdinki
söyleyecek çok şey var ama bir o kadarda bişey söylemek zor
sadakan olsun ne diyim

Basinin gozunum sadakasi olsun
Yemek bogazima dizildi ben cok hassasim bu konuda sana iyi baktilar peki koruyup kolladilarmi

bana ıyı bakmış olsalardıda şu yaptıkları hepsını sılerdı

çünkü hep en son yapılan hatırlanır

benım istediğim durumu acıte etmek değil sadece içinden çıkamıyorum

ve nasıl gerı alabılırım ispat ederım bunun derdındeyım açıkçası

Amac dava acmak değil, süründürmek, yıldırmak. Ben hakkımı bırakmam imajı cizmek. Varsın davadan sonuc cıkmasın. Ortada kayıp bir para var. Ben o evi yakar yine de malımı kimseye yedirmem.

Haa bana der ki kızım ödeyemiyorum o baska birşey, ama baktığıma say derse adamın ağzını burnunu kırarım! Ya sinirlerim tepeme cıktı

Senin de aklına anca bu gelir. eros neydi yunan mitolojisinde?

Eros neydi eros emekti aşktı oktu

katiee canım sormayayım diyorum ama sorcam
cevaplamayabilirsin tabi istemezsen
asıl ailen nerde ? yada sağlarmı ?

evet bir planları varmış sanırım zaten ailem dıye saymıyorum hatta mahkemeye verip red etmeyı düşünüyorum ama işlerine gelir

miras alamam o mırasada ıhtıyacım yok ama neden yanlarına bakayım hayır kurumuna bağışlarım olur bıter

çok varlıklı değilim ama onların gözlerının kaldığı malı yememk ıstemem

öz aileler bile bunu yapabiliyo, biz baktık okuttuk vs muhabbeti yapıyolar kedi yavrusu değil bu insan yavrusu yaptıysan tabiki bakacaksın,erkek tarafının düğün yapması kız tarafının nişan yapması falan ne kadar azaldı, ya çalışın yapın diyo aileler ya da bizim adetimizde yok/bizim adetimizde böyle diyip sıyrılmaya ya da karşı tarafı enayi yerine koymaya çalışıyolar, devir öyle bi devir ki kim kimden ne koparırsa kendine kar sayıyo

katie bazı forum siteleri var avukatlara soru soruyorsun
sanırım burdada var öyle bi bölüm oraya bi danış istersen

zaten asla hiç bı zaman ıstemedım nezaman eliniz bollaşırsa dedım ve 5 yılda bekledım zaten daha nekadar beklıyeyım 2 sıde emekli 2 ayda bıtane yapsalar bıterdı amaçları başkaymış
katiee canım sormayayım diyorum ama sorcam
cevaplamayabilirsin tabi istemezsen
asıl ailen nerde ? yada sağlarmı ?

canım onlara hiç gırmek ıstemıyorum

bencede red etme helede malları varsa
onları en çok bu vurur bu kadar mal canlısı iseler
onunla bi çocuk falan okutursun

zaten asla hiç bı zaman ıstemedım nezaman eliniz bollaşırsa dedım ve 5 yılda bekledım zaten daha nekadar beklıyeyım 2 sıde emekli 2 ayda bıtane yapsalar bıterdı amaçları başkaymış

O zaman uğrasacaksın ketim, onlar sallamıyorsa sallattıracaksın. Tırsıt.

bi bakayım hangı topikte acaba
eml bilir sanırım
anlıyorum canım saygı duyarım

Katiee benim oglumuda esim ustune alcak evlatlik davasi acilcak biyolijik baba aramiyor 2 aylikti
Sence buyuyunce illada onu isteyecekmi suanda hic bisey bilmiyor cok bagli bize sevgisini dilr getiriyor ama iste sonra nolcak

Katiee benim oglumuda esim ustune alcak evlatlik davasi acilcak biyolijik baba aramiyor 2 aylikti
Sence buyuyunce illada onu isteyecekmi suanda hic bisey bilmiyor cok bagli bize sevgisini dilr getiriyor ama iste sonra nolcak

yeterınce ılgı sevgı görürse arayacağını düşünmuyorum özeliklede gerçeği bilirse hiç aramaz ama doğru zamanda gerçeği söylemelısın doğru zaman ne zmaandır bılemıyorum belki bı pedegogla görüşürsün ama başkasından duymasın varçünkü boş boğazlar senden duysun gerçeği bilerek buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…