ben üzülmüyorum artık alıştım tek istediğim verdığım borcu gerı alabılmek çünkü eşimede çok mahcubum
hayır yok
aslında butun akrabalar komşular bılıyor benden aldıklarına ama gelin ifade verın desem gelirlermi bılmıyorum aile içi olduğundan kımse bulaşmak ıstemıyor
Basinin gozunum sadakasi olsun
Yemek bogazima dizildi ben cok hassasim bu konuda sana iyi baktilar peki koruyup kolladilarmi
onlara guvenmıycektımde kime guvenecektım ben onları herzaman öz bıldım çünkü
avukata gıttı kp çok zor aile içi olunca demiş ne olacak bılmıyorum ama
onlara bırakmakta ıstemıyorum çünkü 11 yaşında işe başladım
yanı okutmadılar hak ıdda edecek lafları yok
elm şahit demişsinde şahit eşi oluyor yani mahkeme pek tabi bu yanlı bir şahitlik diyemezmi der
düşünsene ben kötü niyetliyim mesela biri suçlamak istiyorum ve ona altın verdim diyorum şahit olarak eşimi gösteriyorum ve karşı tarafta inkar ediyor ?
yani böyle bi durum olmasın diye şahitlik sayılmaz diye düşünyüorum
Senin de aklına anca bu gelir. eros neydi yunan mitolojisinde?
afedersiniz ama resmen öküz gibi yedim nasıl pişmanım
vicdanım sızım sızım..:2:
katie bunlar çok iğrenç insanlarmış.
madem kendilerince bir hesap tutup baktıklarına saymışlar. sen de ailem diye yüzüne bakmazsın olur biter. Allaha havale etmekten başka durumun yok şu an canım sanki.. çirkefleşip plan kurmuşlar resmen
ben bir tabak çorba içtim...
salata ve tavuk yedim. tatlı vardı almadım.
çavdar ekmeği bile olmasına rağmen ekmek almadım. iyi sayılırım şu an.
bana ıyı bakmış olsalardıda şu yaptıkları hepsını sılerdı
çünkü hep en son yapılan hatırlanır
benım istediğim durumu acıte etmek değil sadece içinden çıkamıyorum
ve nasıl gerı alabılırım ispat ederım bunun derdındeyım açıkçası
zaten asla hiç bı zaman ıstemedım nezaman eliniz bollaşırsa dedım ve 5 yılda bekledım zaten daha nekadar beklıyeyım 2 sıde emekli 2 ayda bıtane yapsalar bıterdı amaçları başkaymışAmac dava acmak değil, süründürmek, yıldırmak. Ben hakkımı bırakmam imajı cizmek. Varsın davadan sonuc cıkmasın. Ortada kayıp bir para var. Ben o evi yakar yine de malımı kimseye yedirmem.
Haa bana der ki kızım ödeyemiyorum o baska birşey, ama baktığıma say derse adamın ağzını burnunu kırarım! Ya sinirlerim tepeme cıktı
katiee canım sormayayım diyorum ama sorcam
cevaplamayabilirsin tabi istemezsen
asıl ailen nerde ? yada sağlarmı ?
katie bazı forum siteleri var avukatlara soru soruyorsun
sanırım burdada var öyle bi bölüm oraya bi danış istersen
evet bir planları varmış sanırım zaten ailem dıye saymıyorum hatta mahkemeye verip red etmeyı düşünüyorum ama işlerine gelir
miras alamam o mırasada ıhtıyacım yok ama neden yanlarına bakayım hayır kurumuna bağışlarım olur bıter
çok varlıklı değilim ama onların gözlerının kaldığı malı yememk ıstemem
zaten asla hiç bı zaman ıstemedım nezaman eliniz bollaşırsa dedım ve 5 yılda bekledım zaten daha nekadar beklıyeyım 2 sıde emekli 2 ayda bıtane yapsalar bıterdı amaçları başkaymış
eml bilir sanırımbi bakayım hangı topikte acaba
anlıyorum canım saygı duyarımzaten asla hiç bı zaman ıstemedım nezaman eliniz bollaşırsa dedım ve 5 yılda bekledım zaten daha nekadar beklıyeyım 2 sıde emekli 2 ayda bıtane yapsalar bıterdı amaçları başkaymış
canım onlara hiç gırmek ıstemıyorum
Katiee benim oglumuda esim ustune alcak evlatlik davasi acilcak biyolijik baba aramiyor 2 aylikti
Sence buyuyunce illada onu isteyecekmi suanda hic bisey bilmiyor cok bagli bize sevgisini dilr getiriyor ama iste sonra nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?