- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Senin yüzünden avona basvurucam esnek çalışma saatlerine uyucam... alttaki reklama takildimda :)) te all ya hala farketmedi.
Ilk defa telden giriyorum :))) kurabiye yaptim mis gibi cay yaptim bakayim dedim senin actionuu gördüm abuk abuk yazarsam takilmayin pek yetenekli degilim mobilde
Bana da boyunuz mu kısa diyor? 1.60 olduğumu nerden anladıysa
Hahhahahah her yazdigim mesajin altında reklam banneri var ona takıldım avona gelin diye)) senin dikkatini cekicem diye yazip durdum işte kuzummm az daha yazmasaydin artık soyunmak zorunda kalacaktim yani o zaman görürdun :)))
Ben burdayım yazıyorum ya, senin telefonun jetonu paraşütlü sanırım
Tamam sorun yok normal görünüme geçince her şey bildiğim hale geldi :)
Bu arada ekşın falan yokKesin görürler dayanamaz gelirler demiştim ama senden başka giren yokmuş bak ekşın demesem sen de yazmayacakmışsın :) Bebeğimle barok müzik dinliyoruz bu arada :)
Ben evden hic girmemistim kuzular yatti canım sıkıldı ous dışarıda dur bi deniyim didim girdim senin mesaji gördüm :)))
Kuzular erken uyumuş maşallah? Benim ous da işten çıkmadı sanırım hala, işten çıkınca da arkadaşıyla bi çay içmeye gideceklermiş izin verdim ben de. Misafirimi gönderdim biraz kk forum yapayım dedim :)
Senin bebeler çok şeker ya, hayat sana güzel :)Kuzular hep erkenci benim kudurdular iyice yoruldular sabah altida dikilirler yine :)
Yalniz bir şey farkettim kuzular yattı ama ben hala çizgi film izliyorum hahhahahah :)))
Mac bitsin gelecem! Akıllı olun :)
Ne maçı la? Herife bu akşam geç gel dedimBu akşam tek takılasım var :)
Ne maçı? Kimin maçı?Mac bitsin gelecem! Akıllı olun :)
Nick Jr açık kalmış iksir filan hazırlayan deniz kızları filan var tuhaf bir şey :)) csi ny vardi ony izledim sonra kızlar az izleyelim dedi acil kalmis benim kızlar Caillou izlemez sapsalmis o gerçekçi bulmuyor hic yaramazlık yapmıyormuş
Bi futbolculara aşık olmadığın kalmıştı :) Gerçi ben de rüştüye aşıktımFenerin macı
size yeni sevgilimin fotosunu göstericem ahha
Pişt............
Bu yukardaki üye ne diyo la, akıllı olun falan:44:
şu enlere bi kategori daha ekletmek istiyorum, en pıçaklanası üye..litfen ekleyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?