09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ilk defa telden giriyorum :))) kurabiye yaptim mis gibi cay yaptim bakayim dedim senin actionuu gördüm abuk abuk yazarsam takilmayin pek yetenekli degilim mobilde

Ben de pek yazamıyorum telde, ama altta FULL SİTE var sayfanın en altında, ona tıklarsan web görünümüne geçersin.
Benim de misafirim vardı yeni gitti, ben de extra olarak tava böreği yaptım çok güzel oluyor.

Bana da boyunuz mu kısa diyor? 1.60 olduğumu nerden anladıysa

Hahhahahah her yazdigim mesajin altında reklam banneri var ona takıldım avona gelin diye )) senin dikkatini cekicem diye yazip durdum işte kuzummm az daha yazmasaydin artık soyunmak zorunda kalacaktim yani o zaman görürdun :)))

Hahhahahah her yazdigim mesajin altında reklam banneri var ona takıldım avona gelin diye )) senin dikkatini cekicem diye yazip durdum işte kuzummm az daha yazmasaydin artık soyunmak zorunda kalacaktim yani o zaman görürdun :)))

Ben burdayım yazıyorum ya, senin telefonun jetonu paraşütlü sanırım

Tamam sorun yok normal görünüme geçince her şey bildiğim hale geldi :)

Bu arada ekşın falan yok Kesin görürler dayanamaz gelirler demiştim ama senden başka giren yokmuş bak ekşın demesem sen de yazmayacakmışsın :) Bebeğimle barok müzik dinliyoruz bu arada :)

Bu arada ekşın falan yok Kesin görürler dayanamaz gelirler demiştim ama senden başka giren yokmuş bak ekşın demesem sen de yazmayacakmışsın :) Bebeğimle barok müzik dinliyoruz bu arada :)

Ben evden hic girmemistim kuzular yatti canım sıkıldı ous dışarıda dur bi deniyim didim girdim senin mesaji gördüm :)))

Ben evden hic girmemistim kuzular yatti canım sıkıldı ous dışarıda dur bi deniyim didim girdim senin mesaji gördüm :)))

Kuzular erken uyumuş maşallah? Benim ous da işten çıkmadı sanırım hala, işten çıkınca da arkadaşıyla bi çay içmeye gideceklermiş izin verdim ben de. Misafirimi gönderdim biraz kk forum yapayım dedim :)

Kuzular hep erkenci benim kudurdular iyice yoruldular sabah altida dikilirler yine :)

Kuzular hep erkenci benim kudurdular iyice yoruldular sabah altida dikilirler yine :)
Senin bebeler çok şeker ya, hayat sana güzel :)
Yalniz bir şey farkettim kuzular yattı ama ben hala çizgi film izliyorum hahhahahah :)))

Hahahah alışkanlık desene ne izliyosun kayu mu gilbırttt roziiii kılamentaynnnn başka kim vardı benim yeğen izlerken izliyodum ben de zekam gelişsin diye muhahah

Nick Jr açık kalmış iksir filan hazırlayan deniz kızları filan var tuhaf bir şey :)) csi ny vardi ony izledim sonra kızlar az izleyelim dedi acil kalmis benim kızlar Caillou izlemez sapsalmis o gerçekçi bulmuyor hic yaramazlık yapmıyormuş

Son düzenleme:
Pişt............

Bu yukardaki üye ne diyo la, akıllı olun falan:44:

şu enlere bi kategori daha ekletmek istiyorum, en pıçaklanası üye..litfen ekleyiniz

Hahahaha bak sen şunlara ya Hiç yaramazlık yapmıyormuş mu hahahah vallahi çocuk deyip geçmeyeceksin bi alemler

Fenerin macı

size yeni sevgilimin fotosunu göstericem ahha
Bi futbolculara aşık olmadığın kalmıştı :) Gerçi ben de rüştüye aşıktım
Pişt............

Bu yukardaki üye ne diyo la, akıllı olun falan:44:

şu enlere bi kategori daha ekletmek istiyorum, en pıçaklanası üye..litfen ekleyiniz

Medimm hoş geldin bebişim, onu "en çok ve en boş konuşan üye"ye yazdım ben sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…