09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Size yeni sevgilimin resmini koydfum la

Nickim senin bebek tickerinin altında seks hayatınız etkilenebilir yazıyor durup durup o yazıya takılıyorum hahaha teldende koca koca onume çıkıyor

valla shop yok la

Kalıbı ikeadan almıştık 5 lira mı neydi, cok basarılı cıktı ya üzerine pudra sekeri serptik cogzel oldu
Takılıyorum kuzum ya ellerine sağlık çok güzel görünüyor, benden her zaman iltifat alamazsın biliyorsun P
Nickim senin bebek tickerinin altında seks hayatınız etkilenebilir yazıyor durup durup o yazıya takılıyorum hahaha teldende koca koca onume çıkıyor

Valla benim de dikkatimi çekiyor Özel hayatımı çarşaf çarşaf yayıyor meret

Sen o kalıbı bana kargola :))))))))))) ugrastirma beni

ayıp ediyosun yarın veriyorum sürat kargoya

Takılıyorum kuzum ya ellerine sağlık çok güzel görünüyor, benden her zaman iltifat alamazsın biliyorsun P

Valla benim de dikkatimi çekiyor Özel hayatımı çarşaf çarşaf yayıyor meret

Saol balım :) kırk yılda bir iltifat ediyosun topiğin girişine koyayım da namkör cek görsün

ayyyy ben ne salağımmmm sen hamilesin sımarırken aklıma geld, özür dilerim nick cok özür dilerim hakkını helal et

Tamam yalvarma hiç canım çekmedi Az önce tatlı yedim hatta şimdi baklava yiycem Bunu yarın canım çekecek ve sen bana yapıp göndereceksin o yüzden sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…