09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hayırlı sabahlar günümüz aydın sevinçle dolsun ((( yaşasın 23 nisan gibi oldum)))

yogunluk var azcık döncem size.. özleyin benii

aşağıda kimse görünmüyor ama muhabbet uçmuş yine. tava böreği deyince ben de yaparım bazen. hatta gece hazırlarım sabah uyanınca basit şeyleri yapana kadar kahvaltıya hazır olur ve gerçekten tepsi böreği kadar güzel oluyor. uzun zamandır yapmıyordum dur ben de yapayım bu hafta sonu.

Ablacım =) Bende seni çok özledim..

Sana bi hayırlı olsuna gelemedim =( Kırgın değilsin dimi bana..

İyiyim ne olsun bildiğin gibi biraz buralardan uzaklaşayım dedim..

sen nasılsın nasıl gidiyor ?

sana nasıl kırılırım benimm balböcüğüümm

Asıl bu eşek ablan düğündü hazırlıktı uyumdu carttı curttu derken sen derdinle cebelleşirken yanında değilmiş

çok özür dilerim.. sanırım şimdi herşey yolunda dimi kuzum?

Yiyin gari

ipekcim selam,bir tek ben "normal" görünüyorum burda,herkes saklı gizli şekerim
bu arada bişey sorucam,sanırım yazan sendin,eski kıyafet vs verecek kimse bulamıyorum diyen..kızının bebek arabası mama sandalyesini falan vermek istersen,çok ihityacı olan biri varmış,yetiş ayşe de yazıyo..ben benimkileri görümceye verdim de..

Benim ablamlarda çevredekilere veriyo çocuklar büyüyünce

Benim ablamlarda çevredekilere veriyo çocuklar büyüyünce

evet çek biz de öyle yapıyoruz,kullanıp işi biten geri getiriyo,park yatak ,puset vs ..demirbaş bunlar resmen tonla da para..doğum yapana gidiyo,elden ele,ne olacak bebek hepsi,mis gibiler..
benim de görümce yeni doğum yaptı ya ona gitti hepsi..

Benim bazen de
Büyük ablam diğer ablama veriyo hamile filansa mesela
Eskimiyo ki çocuklar büyüyo sadece

ah keşke benimde ablam olsaydı, arkadaşlarım arasında da malzemelerini kullanabileceğim kimse yok ya yeni evliler ya da bebekleri yeni doğdu, bide sovrdan haberi olan var mı kan tahlili yaptırmış mı gebelik takvimi göremedim

Ben de nişanlığımı vereyim diyorum birine böyle ihiyacı olan alamayan ama kimse yok ki öyle çevremde. Tanıdığınız bir yakınınız var mı hanımlar ?

Son düzenleme:
Benim bazen de
Büyük ablam diğer ablama veriyo hamile filansa mesela
Eskimiyo ki çocuklar büyüyo sadece

evet çek aynen öyle eskimiyolar..
ne güzel sizde kardeş çok olunca eldenele gider ne güzel..sen şanslısın o zaman,hepsi en sonunda sana gelecek..:)
kıyafetler de öyle oluyo..ama veren hep ben oluyorum,atadan büyük pek yok..yani büyük olanlar da çok büyük yaşça..:)

ben de gelinliğimi vermek istedimde Batmana hafif kaçtı benim gelinlik

Ben de nişanlığımı vereyim diyorum birine böyle ihiyacı olan alamayan ama kimse yok ki öyle çevremde. Tanıdığınız bir yakınınız var mı hanımlar ?

hürriyet gazetesinde ayşe aral var,yetiş ayşe diye bir bölüm yazıyo..ihtiyaç sahipleriş de yazıyo,sizle gibi birşeyler vermek isteyenler de..oraya yazabilrsiniz,hayra geçersiniz hem de..ne güzel olur birileri seviniir..
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25038488.asp

Son düzenleme:

Abla büyük nimet gerçekten
Aynı ailede büyüdüğün seni herkesten çok tanıyan
Senden önce yaşamış etmiş ve tecrübelerini sana aktarmaya gönüllü biri

Geçen misal ablamla dışarı çıktık
Bi hastane çıkışı alacam dedi
Anlamadım
Hastane çıkışı ; yeni doğan bebekler için alınan birşeymiş içinde zıbın, önlük, eldiven, battaniye vs. var

Ben bunun adını bilmezdim
Biliyorum ben hamile kalsam bana da böyle şeyler düşünüp edecekler
Ya da şunu şunu yap bebeğe iyi gelir diyeceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…