09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İki dk kayboluyorum su sayfa iki adım ilerlemiyo hepinizi bit pazarında satıcam

öffff elmiş hadi gel de muhabbetin belini kıralım azıcık,sıkılıyorum
işe güce bakmak da istemiyorum...

En son detsnımsı bi şekilde
Ablanın önemini vurugluyordum

Görünür olayım ben o zaman

evet çek abla gerçekten güzel birşey.benim de var bir tane..ama ne bileyim ,biz karakter olarak pek benzemiyoruz onunla..bazen de çok kırıyo beni..üzülüyorum yaptıklarına..ben öyle duygularımı çok belli edemeyen biri olduğum için ,o da üstünde durmaz,belki farketmez bile yaptıklarının..biraz rahat ve vurdumduymazdır..

ama mesela doğum yaptığımda falan hep yanımda oldu yardımcı oldu,hala da bi sıkıntım olsa atayla ilgili ilk onu ararım..tecrübeli ne de olsa,yardımcı olur hemen..
ben de onun sayesinde tecrübe kazanmıştım bebek konusunda,oğlu doğduğunda 10 sene önce,bakıcıs gitti,işe gitmesi gerekiyodu,beni çağırmıştı ankaradan,geldim baktım,üstelik hiç bakmamıştımdaha önce bebek falan..olsun dedi,herkesten güvenilirsin :)

Aman altta kalma Ben kendimi biliyorum kızım
Senin canın ayıplı muhabbet istiyo demi

tabii canım ayıplı muhabbet diye ölüyorum..kızım ben diyorum ki libidom yerlerde sen ne diyosun
bu arada buluşmada yine o parfümden mi sıkmış,atladın mı üstüne herifin

Evet
Uyuşmazlıklar olabiliyo
Ama kardeşsiniz netice de, bi şekilde orta yol bulunuyo

Benim bi ablam var mesela
O benim kardeşim gibi
Fazla duygusal, baskın bi karakteri de yok, ne olsa beni arar
Bazen bıkarım, çünkü benim de sorunlarım olur ama ben onlarla boğuşur kimseye anlatmazken onun eften püften şeyleri bile sorması bazen canımı sıkar
Bazen cevap bile vermem, gerek işte müsait olamayışım gerekse moral bozukluğu gibi sebeplerle
Sonra kendime geldiğimde dönerim yine mutlaka
Dizilere bile ağlayan biri, küçükken böcek görse beni uyandıran biri o, büyüyünce de değişmedi

Ama diğer ablamla
Kitty gibi
Aynı sorulara, habersizce aynı cevabı verecek kadar aynı kafadayızdır
Sırdaşımdır aynı zamanda
Çok şükür

Son düzenleme:
tabii canım ayıplı muhabbet diye ölüyorum..kızım ben diyorum ki libidom yerlerde sen ne diyosun
bu arada buluşmada yine o parfümden mi sıkmış,atladın mı üstüne herifin

ahahahah kızım libido kontrol edilebilir bişi

Sıkmış da sadece biraz elledim ahahahahaha baska bişi yapmadım

Merhaba Kızlar,

Adet öncesi sendorum yaşıyorum
enerjim düşük, sıkı can modundayım

Keşke benimde bir ablam olsaydı, beni çok iyi anlayan tecrübeleriyle yol gösterecek.

Çok yoğunmuşsun

Bir gün bi gelicen elmayra müsteşar olmuş o zaman utanacaksın

Merhaba Kızlar,

Adet öncesi sendorum yaşıyorum
enerjim düşük, sıkı can modundayım

Keşke benimde bir ablam olsaydı, beni çok iyi anlayan tecrübeleriyle yol gösterecek.

Canımmmm biraz keyiflen vitamin al enerji iceceği redbull votka yap

Ben bir ablayım, kardeşim de böyle düşünüyo mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…