İyiyiz cok sükür, mesainin bitmesini bekliyoruz. Sen nasılsın
Kahveye asla hayır diyemem
Gebe olmasaydım gelirdim, hatta gelecektim bayramda eşim de izin vermişti ama, artık oğluşumla gelirim ben de yüzüne karşı seni çekiştiririm nihahaha
Wuhuuuu o kadar diyorsun yani :) Bu topiği zaten ya gebelik yada +18'e taşıyacaklar yakında
Ben hala tatlı istiyorum puff napsam bilemedim inatla söylemiyorum yemicem diyorum ama dayanamiiiciiim sanırım
bu arada evde lahana sarması varmış pek mutlu oldum bugün
Bende iyiyimMesai bitince ben devralabilirim
Çekin dedikodusunu yaparıııız sonraa nicck vaaar
Okuyorum da aşk olsun kahve dediniz. Gösteripte vermiyorsunuz tövbe ya
Nick sana birşey demedim ben, alınmadım da senle konuşuyorduk zaten
Cute hep böyle yapıyo
Binde bir geliyo bi lafı cımbızla çekiyo, öncesini okumaya üşeniyosun madem bulunduğun sayfayı takip et te ona göre yorum yap en azından ne bileyim
( Elmayra'nın konusunun miadı doldu neredeyse onu da yeni soruyo mesela, sormak ta birşey yok ta )
Bi lafı cımbızla çekip, ohoo çek havaya girmiş her bişeyi hazır da bize söylemiyo demesi garibime gider benim
( Ona da okumadan yorum yaptığını söyledim sadece )
Ben birşey saklayan bi tip değilim çünkü
Sonra da çıkmıştım
Sırayla artık sonrada canlı bağlanırız buraya
nobody brownie intense yesene ben de dayanamadım 2 tane indirdim
estagfurulla.... o nası söz öyle bacım ya! allalalalla akşam akşam ayıplı ayıplı konuşuonuz.
biz biraz cinsizyeni gelenleri önce bi silkeliyoruz ne kadar dayanıklılar
Yok sana demedim elmayra kendimize kadar diyince
ha ok elmoşa dediysen sorun yok.. o gösterir sadece efet.
Sen böyle anlatınca aklıma bi filmden sahne geldiperran kutman cocuğun elinden tutuyo, babasını sekreteriyle basıyo; tükür babanın suratına yavrum diyo ahahahahahahahaha
+18 e tasısınlar
Bizde adet böyle
Hoş geldin
Beni hatırladın mı
Geçen barıl topikinde kurabiye göstertip vermeyen kızım
Hatırladım. Çin işkencesi gibi ya biri kurabiye gösterip vermez, diğeri kahve
Burda "gösterip de vermiyorsunuz" denir mi? Bu topikte :) Biraz alış, gösterip vermemek neymiş öğrenirsinOkuyorum da aşk olsun kahve dediniz. Gösteripte vermiyorsunuz tövbe ya
Çek seni sevdiğimi bilirsin, ama bazen sana birşey yazarken çekiniyorum, ayıpsız birşey yazarken dahi :)Nick sana birşey demedim ben, alınmadım da senle konuşuyorduk zaten
Cute hep böyle yapıyo
Binde bir geliyo bi lafı cımbızla çekiyo, öncesini okumaya üşeniyosun madem bulunduğun sayfayı takip et te ona göre yorum yap en azından ne bileyim
( Elmayra'nın konusunun miadı doldu neredeyse onu da yeni soruyo mesela, sormak ta birşey yok ta )
Bi lafı cımbızla çekip, ohoo çek havaya girmiş her bişeyi hazır da bize söylemiyo demesi garibime gider benim
( Ona da okumadan yorum yaptığını söyledim sadece )
Ben birşey saklayan bi tip değilim çünkü
Sonra da çıkmıştım
Bi de kısa künye almamız lazım
Mesela ben Çek, 26 yıllığım
Sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?