zaten psikolojimi bozuyolar, hamile dediğin kilo alırmış ben diyet yapıyorum sanki.
ben gitsem,şöyle bi çilingir sofrası kurdurturum yanii
Hee kekimden ikram ederim :)
Öğleden sonra alırım ki seni karnın tok olsun ahahahahahahah
Multinetim var babalar gibi onla ısmarlarım ahahahah
Hee kekimden ikram ederim :)
Öğleden sonra alırım ki seni karnın tok olsun ahahahahahahah
Multinetim var babalar gibi onla ısmarlarım ahahahah
yok yok laf sokmaya gerek yok,her böyle konu açlıdığında senin ,laf sokacağım endişesi yaşaman daha büyük keyif veriyo banaSen o salaklara bakma, bebek sağlıklı olsun yeter, duba gibi olmanın manası yok
Sen bana laf sokacan birazdan hissediyorum :) Kutumda büyük var
Rapor verecek b,işi olsaydı mesela bi öpüşme bi elleşme ahahahah ama yok be güzelimnanay
Ah be güzelim neler oldu nelerrrrnasıl anlatim en bastan
hee kekimden ikram ederim :)
öğleden sonra alırım ki seni karnın tok olsun ahahahahahahah
multinetim var babalar gibi onla ısmarlarım ahahahah
o zaman aysonu gelmemek lazım sana.daha multinet diyo yaw..kapı gibi memursun la,multinete mi güveniyon...
İnadına akşam iş çıkışı gelirim ki kallavi bi akşam yemeği ısmarla diye artık Marco Polo'mu olur Mezzeluna mı bilmem.
yok yok laf sokmaya gerek yok,her böyle konu açlıdığında senin ,laf sokacağım endişesi yaşaman daha büyük keyif veriyo bana
içine doğmuş bak quarta ne demişsen bana laf sokacan birazdan hissediyorum :) kutumda büyük var
o zaman aysonu gelmemek lazım sana.daha multinet diyo yaw..kapı gibi memursun la,multinete mi güveniyon...
Offf marco pasha var bahçelide oraya giderizsey yeriz fajita sonra da demleniriz
Hesabı da sen ödersin cüzdanımı arabada unutmuşumdur
İnim inim inle ölme istemeeem diyosun
bilemem mail at özet cıkar
elmik multinetin bakiyesini nasıl sorguluyorsun?
içine doğmuş bak quarta ne demiş
Öderiz nolacak :))) Ben gelirsem zaten kesin iş gezisidir ve hesapları şirket öder hahahahhahahahha
Hain domdom
Abla haftasonuna doğru hava soğuyacak sen bi iki kazak al yanına, ben de deri ceket giyiyorum ama elimde tasıyorum. Adresmi vereyim sana özelden bi acı kahvemi ic
ahhaahahahhahhh hanımablam gelecek o kadar yoldan sen acı acı kavee mi içiricen misafir ağırlamayı da bilmiyo bu yaaa... :) -hop kaçtım-
Hain! Koynumda yılan besliyorumengerek
Kızım öğlen gelirse öğle yemeği ısmarlarım ablama, siz girmeyin aramıza
Kahvenin 40 yıl hatırı varmışşş şekerliiçiyorum gerçidee
Demi yanı elmişşşş gider kafayıda çekeriz bizzz karşılıklı
Kazak alacam yanıma ne olur ne olmaz yani sonrada açıkta kalmayımtamam bekliyorum canım
Kahvenin 40 yıl hatırı varmışşş şekerliiçiyorum gerçideeemi yanı elmişşşş gider kafayıda çekeriz bizzz karşılıklı
Elmik senin bi sürprizin vardı pazartesi demiştin neydi o?
Kırk yıl çekilir mi hanımım bu :))))) ayrıca sizin ayık haliniz buysa kafanız kıyak hali de merak etmiyor değilim
hamileyim
ablam sen bunlara bakmaAramızı bozuyolar ben sana yemek de ısmarlarım kahve de sen yeter ki gel
işte bu enlerdi sürprizimdayanamadım ptesi ye kadar
Ne sürprizim oalcak la hamileyim
bunu print screen yaptım bütün kkda dağıtcam evlilik dışı ilişkisi var diye seni taşlıycaklar
Yok annem kimse bozamaz aramızı :13: seni görmek için gelecem zaten yemek bahane dedikodu şahane olacak :13:
kk ya gerek yok babama gönder yeterBi bu eksikti der hık diye gider ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?