09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hee kekimden ikram ederim :)

Öğleden sonra alırım ki seni karnın tok olsun ahahahahahahah

Multinetim var babalar gibi onla ısmarlarım ahahahah

o zaman aysonu gelmemek lazım sana.daha multinet diyo yaw..kapı gibi memursun la,multinete mi güveniyon...

Hee kekimden ikram ederim :)

Öğleden sonra alırım ki seni karnın tok olsun ahahahahahahah

Multinetim var babalar gibi onla ısmarlarım ahahahah

İnadına akşam iş çıkışı gelirim ki kallavi bi akşam yemeği ısmarla diye artık Marco Polo'mu olur Mezzeluna mı bilmem.

Sen o salaklara bakma, bebek sağlıklı olsun yeter, duba gibi olmanın manası yok

Sen bana laf sokacan birazdan hissediyorum :) Kutumda büyük var
yok yok laf sokmaya gerek yok,her böyle konu açlıdığında senin ,laf sokacağım endişesi yaşaman daha büyük keyif veriyo bana

o zaman aysonu gelmemek lazım sana.daha multinet diyo yaw..kapı gibi memursun la,multinete mi güveniyon...

Hı hı han kapısı gibi giren cıkanın haddi hesabı yok En kötü alırım anama götürürüm la iki gözleme yapar köy yemeği ayağına

İnadına akşam iş çıkışı gelirim ki kallavi bi akşam yemeği ısmarla diye artık Marco Polo'mu olur Mezzeluna mı bilmem.

Offf marco pasha var bahçelide oraya gideriz sey yeriz fajita sonra da demleniriz

Hesabı da sen ödersin cüzdanımı arabada unutmuşumdur

yok yok laf sokmaya gerek yok,her böyle konu açlıdığında senin ,laf sokacağım endişesi yaşaman daha büyük keyif veriyo bana

İnim inim inle ölme istemeeem diyosun

Offf marco pasha var bahçelide oraya gideriz sey yeriz fajita sonra da demleniriz

Hesabı da sen ödersin cüzdanımı arabada unutmuşumdur

İnim inim inle ölme istemeeem diyosun

Öderiz nolacak :))) Ben gelirsem zaten kesin iş gezisidir ve hesapları şirket öder hahahahhahahahha

bilemem mail at özet cıkar

Tmm özet gecicem senin gül hatrına.

elmik multinetin bakiyesini nasıl sorguluyorsun?

yemek yediğimde fiş veriyolar ne kadar kalmış diye
içine doğmuş bak quarta ne demiş

anca bana laf sokun

Öderiz nolacak :))) Ben gelirsem zaten kesin iş gezisidir ve hesapları şirket öder hahahahhahahahha

ahahahahahahah bi de bana yükleniyolar ahahahah

Hain domdom

Abla haftasonuna doğru hava soğuyacak sen bi iki kazak al yanına, ben de deri ceket giyiyorum ama elimde tasıyorum. Adresmi vereyim sana özelden bi acı kahvemi ic

Kazak alacam yanıma ne olur ne olmaz yani sonrada açıkta kalmayım tamam bekliyorum canım

ahhaahahahhahhh hanımablam gelecek o kadar yoldan sen acı acı kavee mi içiricen misafir ağırlamayı da bilmiyo bu yaaa... :) -hop kaçtım-

Kahvenin 40 yıl hatırı varmışşş şekerliiçiyorum gerçidee

Hain! Koynumda yılan besliyorum engerek

Kızım öğlen gelirse öğle yemeği ısmarlarım ablama, siz girmeyin aramıza

Demi yanı elmişşşş gider kafayıda çekeriz bizzz karşılıklı

ablam sen bunlara bakma Aramızı bozuyolar ben sana yemek de ısmarlarım kahve de sen yeter ki gel

Elmik senin bi sürprizin vardı pazartesi demiştin neydi o?

işte bu enlerdi sürprizim dayanamadım ptesi ye kadar

Ne sürprizim oalcak la hamileyim

ablam sen bunlara bakma Aramızı bozuyolar ben sana yemek de ısmarlarım kahve de sen yeter ki gel

işte bu enlerdi sürprizim dayanamadım ptesi ye kadar

Ne sürprizim oalcak la hamileyim

Yok annem kimse bozamaz aramızı :13: seni görmek için gelecem zaten yemek bahane dedikodu şahane olacak :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…