Dedim zaten öyle birini bulursan bana da haber et diye
Bir ara exle ayrılmıştk hani bir kıza çiçek almıştı ya.
O ara konuşmuştuk öyle bir niyetim yoktu ama onun varmış işte açılınca öyle konuştuk görüştük ama ben bunları duyunca geri geri kaçtım hahaha
Canım aynı kadrodayız ona işim düşüyor konuşmazsam cevap vermezsem olmaz ki.
Ne yaptım ben diye başım ağrır aramızda mesafe olupta dost olmamız iyi :)
Evet canım da yüksel derken yine kendi menfaatlerini düşünüyor bakın benim karım kim diyecek aklı sıra.. Ev işleri para konusunda hizmetli gibi davranmamı isteyecek
Deneme değil de tanımaya çalıştım ama olmadı dost olarak çok iyi biri olabilirz ama öteki türlü no elektrik ablacım :)
bence çok güzel yaşanır ,ben aşığım ankaraya..o bürokrasinin ağır havasına,kalabalığına,havadaki kömür kokusuna..Ankara'yı bugün istesem geçerim hiç sorun yok o konuda ama bilmiyorum Ankara'da tekrar yaşayabilir miyim?
Elmoşşş yaşanır mı dersin he kuzum :)))
Quartacım
senin branşın neydi dış tic. ?
Dilin var sanırım iş açısından çok sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum
bulunduğun yerde iş bulduysan Ankara İst. gibi büyük şehirlerde havada kaparlar seni
Bir ara exle ayrılmıştk hani bir kıza çiçek almıştı ya.
O ara konuşmuştuk öyle bir niyetim yoktu ama onun varmış işte açılınca öyle konuştuk görüştük ama ben bunları duyunca geri geri kaçtım hahaha
hayatına maddi ortak arıyor bu adam
ark. olarak kal Mervecim
bi cacık olmaz kumaşını belli etmiş
İyi ki sadece 'bi ara' konuşmuşsunuz
Ben bu kadar detayı eşimle konuşmadım be
bence çok güzel yaşanır ,ben aşığım ankaraya..o bürokrasinin ağır havasına,kalabalığına,havadaki kömür kokusuna..
cidden çok seviyorum ankarayı..
ben turiam ve h.lişikiler mezunuyum canım aslında..ama her sektörde pazarlama satış yapabilirim..şu an denim kumaş satıyorum biliyosun.ama tekstil ankarada pek yok ne yaızk ki...bu şehre gelemdeki en büyük sebebim iş bulmamamdı zaten..gerçi o zamanlar toy ve tecrübesizdim:):)ingilizce ve biraz almnacam var..
istanbulda çok iyi işler bulurum da oğlumla yalnız orda çok zor..o riski göze alamam sanırım..bişey lazım olsa çocukla tek başıma ne yaparım??ama ankarada herkes var.tüm akraba arkadaşlar...
merve arkana bakmadan kaç dostum öyle adamdan
nobody ankara yaşamak için iyi bir şehir ama bir izmir de değil yani
Kaçtım zaten canım
Menfaat için herşey yoksa bir ara görüştüğümüzde bile gözlerime bakmıyordu
Aşık değil yani bana durumum iyi diye sardı bana
Kadınlar erkeğin cüzdanının kalınlığına bakar diye bi söz dolanıyordu ya
Bence o artık tam tersi, erkekler kadınların çalışmasını fırsat biliyo
Kadınlar erkeğin cüzdanının kalınlığına bakar diye bi söz dolanıyordu ya
Bence o artık tam tersi, erkekler kadınların çalışmasını fırsat biliyo
tekstil sektörü şart değil ki
her sektörde satış yaparsın bence, o iletişimi ve elektriği aldım senden :)
canım evlenmeden öncemi yerleştin oraya, yani ilk işyerin mi şuandaki çalıştığın firma
İstanbulda da yapacağına eminim ama doğduğun bildiğin şehir olduğu için Ankara sana güven veriyor,,
ünv. yi eskişehirdemi okumuştun quartam ?
erkek anaları çalışan gelin bakıyorlar
birde memur olsun şartları çıktı
devir pek bi değişti
gelinlere laf ediyorlarda
kv.lerde çok masum değil hani
bu arada evet eskişehirde okudum canım..orası da aklımdan geçmiyor değil yanii..çok güel bi şehir,daha da güzel olmuş şimdilerde zaten..çocuk için de çokk uygun..
sağol canım,ben de güveniyorum zaten kendime,yaparım yani farklı sektörleri de..ama işte ankarada iş çok sıkıntı..herşey torpil ,bir de özel sektör çok gelişmiş değil..
evlenmeden önce yerleştim ,şöyle oldu,ankarada iş bulamayıp,aynı zamanda esvgilimden boynuz yiyince(bknz. pavyon kadınıyla aldatan eski sevgili:)kafam esti,iablamın yanına geldim buraya.işe başladım,çok borcum da vardı. burda harcıcak yer olmayınca da para biriktirip borçlarımı da ödedim.ablamda kaldım..sonra da öküzü buldum işte,evlendik..
ben istanbulu çok severim,yaşadım da bir dönem..gözümü korkutmuyo pahalı olması trafik vs ama oğlumla yalnız olmak tırsıtıyo beni.bişey lazım olsa ,ne yaparım ne ederim kime giderim diye..
bugün araba bende,oğlumu okuldan alıcam..çıkıyorum öpüyorum sizi,öğledne sonra görüşelim...sizinle konuşmam gereken şeyler var..
bugün araba bende,oğlumu okuldan alıcam..çıkıyorum öpüyorum sizi,öğledne sonra görüşelim...sizinle konuşmam gereken şeyler var..
Biraz görgü adap bu işler
Bizim söz, nişan herşey oldu
Ben hala Ous'un maaşını bilmezdim, sorma gereği de duymadım
Düğüne 2 ay kala ev bakıyorduk, hesap kitaba girdik
Benim maaşım şu dedi hesaplarken öyle öğrendim yani
Bu tarz şeyleri sormak ayıp bizde
Öte yandan eşimin kız kardeşi
Sevgiliyken bile çocuktan para alıp, altın biriktirmiş
Söz olunca da ailene para vermeyeceksin diye maaşına el koydular
Çocuk ilk ay ailesine para vermiş, nişana bilezik alsınlar diye
Kaynanam da kızını destekledi, böyle yaparsan düğün müğün olmaz de görsün dedi
Ve bizim evde anlatıyolardı bunlaır ben böylekaldım..
Aynen öyle canım..
Ben ona bile bakmam..
Yeter ki iyi olsun beni gerçekten sevsin..
İşsiz olsa dahi ekmeğini taştan çıkartacak biri olsun..
Bu memurluğum yüzünden görücülerin çoğu memur diye geliyor sanki anlamadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?