09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

biz de böreği yemek olarak yapıyoz bazen ♥ ıspanaklı çok severim canım istedi ama o zor ıspanak yıkanacak kavrulacak hmm akşam kolaydan bi börek mi yapsam kıymalı felan

en sevmediğim yemek ıspanak yapmak. yıka yıka bitmiyor..

ben de anlamadığın için pekiştireyim demedim
kısmen derdimi anlatıverdim

arada hafta içi de yapacaksın ki h sonuymuş hissi uyandıracaksın

evet ben de uğraşmaya üşeniyorum ama kıymalı görek fikrini düşüncem akşam gelirken marketten alıp gelebilirim malzemeleri. hazır mantı var bi de evde onu da yapabilirim :/ of akşam evde geç olmak çok kötü 4te falan çıkaydım iyiydi

beterin beteri var aquality. senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var

bi ara bulaşık makinesinde ıspanak yıkayan sivriler vardı kkda
Yuhh.. bunu da yeni duydum. Neler yapıyorlar neler ya ağzın bir karış açık kalıyor..
Ben de bu sitede kendi deterjanını yapan kadınlar gördüm. Hem bulaşık hem çamaşır..

beterin beteri var aquality. senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var

orası öyle ama benim ders programım iyi değil onu demek istedim. daha mesaim başlamadı o yüzden geç çıkıcam yine bugün de. 12de girip 4te 4 buçukta çıktığım oluyordu bir ara o program iyiydi mesela

Biliyorum canım ben de moral veriyorum sana
Gerçekten çok güzel meslek bu devirde hem de bayanlar için.

Merhaba anneler,
3 çocuk annesiyim.2 yaşında oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var. Çalışamadığım için internet üzerinden uygun fiyata ithal bebek ve çocuk kıyafetleri satıyorum.İnceleyebilmeniz için aşağıda linki yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar ben geldim,biraz da ektim sayılır işi,yeni geldim
arkadaşıma uğradım bi de kahve içtim öyle geldim.napayım ben de başka zamanım olmuyor,araba bendeyken tadını çıkarayım değil mi?ama kapıda genel müdürüm karşıladı beni..kırk yılda bir kaçamak yaparım böyle onda da denk geldim işte kendisine

herkes yemekte galiba?

bende burda kendi başıma çay keyfi yapıyorum

ohh iyi yapmışsın kahve eşliğinde muhabbete bayılırım
yanında da bitter çiko olursa tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…