biz de böreği yemek olarak yapıyoz bazen ♥ ıspanaklı çok severim canım istedi ama o zor ıspanak yıkanacak kavrulacak hmm akşam kolaydan bi börek mi yapsam kıymalı felan
Anladık İpek sende çocuk var
Ben zaten benle aynı durumdasın demiyorum da
Canım çektiyse dirak börek yaparım, yemekle uğraşmam
Onu da başka gün yeriz derim yani, huyum böyle
Ben hamur işlerine bayılırım
arada hafta içi de yapacaksın ki h sonuymuş hissi uyandıracaksınÇek zaten 19,30 da evde oluyorum. Yemek vs derken 8,30 oluyor. Ondan sonra da kesin bir şey oluyor zaten. Dün mesela kızımın banyo günüydü. Ödevi olur falan derken pasta börek yapacak zaman mı kalıyor. Çocuk olsun bir daha konuşuruz senle bunları. Ancak hafta sonu. Ayrıca ctsi falan yapınca bu tür şeyleri daha tatlı oluyor. Hafta sonunun geldiğini anlıyorsun.
bi ara bulaşık makinesinde ıspanak yıkayan sivriler vardı kkdaen sevmediğim yemek ıspanak yapmak. yıka yıka bitmiyor..
evet ben de uğraşmaya üşeniyorum ama kıymalı görek fikrini düşüncem akşam gelirken marketten alıp gelebilirim malzemeleri. hazır mantı var bi de evde onu da yapabilirim :/ of akşam evde geç olmak çok kötü 4te falan çıkaydım iyiydi
Yuhh.. bunu da yeni duydum. Neler yapıyorlar neler ya ağzın bir karış açık kalıyor..bi ara bulaşık makinesinde ıspanak yıkayan sivriler vardı kkda
beterin beteri var aquality. senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var
orası öyle ama benim ders programım iyi değil onu demek istedim. daha mesaim başlamadı o yüzden geç çıkıcam yine bugün de. 12de girip 4te 4 buçukta çıktığım oluyordu bir ara o program iyiydi mesela
selamlar ben geldim,biraz da ektim sayılır işi,yeni geldim
arkadaşıma uğradım bi de kahve içtim öyle geldim.napayım ben de başka zamanım olmuyor,araba bendeyken tadını çıkarayım değil mi?ama kapıda genel müdürüm karşıladı beni..kırk yılda bir kaçamak yaparım böyle onda da denk geldim işte kendisine
herkes yemekte galiba?
bende burda kendi başıma çay keyfi yapıyorum
ohh iyi yapmışsın kahve eşliğinde muhabbete bayılırım
yanında da bitter çiko olursa tadından yenmez
Oh şiştim geldim
Q anlatacakların vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?