Orda yazmak istemedim geçen gördüm
Ne bileyim
Ege var, sen karı koca olmadık diyodun da
Eee ama öte yandan aldattı bu adam
Sağlık sorunu tek sana karşı mıymış
Tekrar yaralarını deşmek istemem ama
Enteresan değil mi
tüp bebek cınsellık yasayamadıgımız ıcın yaptıgımız bısey degıldı onun bır rahatlısıgı vardı varmıs yanı ve kucukken bır amelıyat gecırmıs o yuzden 2 sene ıcınden onun yası ve yasam kosulları kotulesmeden bebek sahıbı olmamız gerekıyordu drlarda bızım ılıskı durumunu bılıyordu cok karısık
oncelıkle ben korkuyorum yapamıyoruz sandım ben cunku bıraz korkmustum sonra bana sana 3 ays ure verıyorum kendını hazırla gıbısınden sonra araya bu tüp bebek dr fılan gırdı ız uzadı gıttı fakat sorun bende degıldı ben bunu fark etmıstım cunku o hazır olamıyordu ertelıyordu ıstemıyordu aynı ama aynı tullipin konusundakı gıbı
ben 2.denemeden sonra ayrılmaya karar verdım ona soylemıstım ayrılacagımı zamana bırakmıstık sonra bende durumlar degısmedı bu adamdan koca olmayacaktı
ben defalarca dr gıtmıstım vajı ıcın dr bana sen degıl kocan gelsın dıyordu
ayrıca eve gec gelıyordu yılbası gıbı ozel gunler tek duze yanı o gunlerde bıle ark oluyordu ark ben tanıyordum gezmeyı yemegı ve eglenmeyı seıvyordu bende sevıyordum ama demekkı bır noktadan sonra bende olaylar koptu onu artık eskısı gıbı goremıyor ama cok acıyordum onun ıcın
cunku ben onun omzunda bır kere aglayabılmıs bırı degılım aynı zamanda bır denemeler yapıyorum tup bebekle ılgılı ben hep yalnız dr gıttım
19 yasıdnayken ılk denemem oldu
ne kadar erken degılmı sızcede bı cok seyı bılmıyormusum
sonracıma ben ayrıldım ama ne ayrılmak salya sumuk
aılem tabı hıc ıstemedı ben onlara ılıskı hıc olmadıgını soyleyemedım ama ısteksız oldugunu soyledım
olay dondu dolastı cute cocuk cok ıstıyor fakat olmuyor o yzuden dendı
yaırn obur gun senınde basıan gelır dendı
vıcdan cok on plana cıktı sonra annemlerde rahatta edemedım sagolsunlar rahatta vermemıslerdı
gorusmeye basladık 20 gun ayrı kaldık
ılk gorusmede bana bak donecegız ama cocugumuz olmayabılır o yuzden bunu bılerek don dedı
evlatlık yada donasyın alırız dıye konustuk o tedvaı olacaktı hayatımzıdakı tum eksıklıklerı tamamlayacaktık
ben cok uzuluyordum denemelerımız olumsuz gecınce sansımızda azdı sperm sayısı parmakla sayılıyordu oyle 100 fılan degıl sayı 15 ıdı sayı ve 2 deneme gecmıs gerıye kalan spermler yasayacakmı cok zor zamanlr gecırdık
Bu Allahın ısıydı once ılıskı daha sonra bebek muhabbetınden yıkılıp duruyorduk buarada berbat tartısmalarımızda oldu
ben o zaman daha keskındım 1 hafta kus kalabılıyordum :) sımdı onurdan sıkayet ettıgım sey
o daha yapıcı olmaya calısıyordu fakat aramız duzeldıkten sonra hersey aynı tas aynı hamam
sonra yavas yavas gercekten anlayamadıgım bır sekılde bır ayrı yatmaya basladık
ayrı ayrı odalarda sonra hersey ayrılmaya basladı ben bundan rahatsız olmuyordum alısmıstım belkıde vurdum duymazdı mesela butun gun aglar gozlerım balon gıbı olurdu cunku etraftanda cok yıpratılırdık bu benım ve onun aılesı olmak uzere bası cekerlerdı aksama ne oldu dıye sormazdı
daha sonra son deneme ıcın dr daydık bu sefer hersey degısecektı baska turlu tedavıler gormeye basladım daha ınanclıydım ve daha durgun herseye hazırdım bu sefer daha cok olmayacak gıbı gelıyordu bana ıcten ıce
ama goruntude mutsuz ıkı kısı yoktu ondua soylıyım onca seye ragmen cok ıyıydık sabaha kadar balkonda otururduk sohbet muhabbet hattakı ayrıldıgımızda alt kat komsumuz ınanamıyorum daha 2 gun once balkonda sabahladılar demıstı aılelerle yuzlesıldıgınde
gercekten oyle
hersey ne zaman yıkılmaya basladı nerede once hatayı kım yaptı
bızım oyunumuzdan ne zaman kalktı kendıne başka bır oyun kurdu ve bunu yaparken ben hıc suplehelenmeıdm gercekten bılmıyorum
hamıle kaldım ve yatakta gecen tam 36 hafat gecırdım neredeyse butun hamılelıgımı aglayarak gecırdım hep bebegıme bısey olacak dıye kı basımıza bazı ıslerde geldı
gecenlerde dedım ya bır gece hastanede yattım medıcalpark bahcelıevlerde
o gece hayatımın en en uzun gecesıydı 30 haftalıktı ege doktor dogarsa yasamayabılır dıyordu ve sancılarım vardı
Allahım dedım onun yüzünü göstermeden bana canımı alma sakın
hemşirelerede o ölürse benide öldürün diye agladım
sonradan ogrendıgıme gore bu surecte cok aglamam onu cok yırpatmıs yanı tedavı ve hamılelık surecınde
halbukı onun ıcın bu yontemlerı denemek zorundaydım cokmuydu degerı bes para etmeyen gozyaslarımı doktugum
cokmuydu gercekten?
neyse ıste
ben o aralarda suphelenıyordum telefonu bır gızlıden calıyor fılan boyle hattını degıstırdı o arada benım ısrarlarıma dayanamadı bır takım yalanlarını ogrendım
bazı pıs ıslere bulasmıs ve gercekten cok para kazanmıs
sonra dogum yaptım ve ensesındeydım en azıdnan bır ses duysam fırlayıp odaya dalabılıyordum ama hmaıleyken kalkamıyordum oturmam bıle yasaktı
zaten sonunda once bır yalanını
sonrada telefonla konusurken yakaladım ve ıtıraf ettı
herseyı onun agzından hıc duymadım
yanı aldatma hıkayesını bana ben hamıleyken vberaber oldugu adı da ipek ! olan bır kadından ogrendım sonrası corap sokugu
gorenler olmus
ıs yerınden canak tutanlar
hepsının burnundan fıtıl fıtıl getırdım
ben dedımkı x bızı bırakmaz (buarada sıgara almaya dıye gıtmıstı markete ve ben onu tam 8 ay gormedım mahkemeye kadar )
ama o donem onu hıc tanımadıgımı ogrendım canavar gıbıydı bana oyle bagırıyor o kadar bagırıyordukı anlatamam sanırsın bu adamı sen aldatmıssın o denlı nefret doluydu bana
bana soyledıgı tek sey
senı sevmıyorum senle hayatımı gecırmek ıstemıyorum sesını bıle duymaya tahammulum yok
ne soylesem soyletmedı dınlemedı benı
fılan falan :) ammada uzun yazdım ya buarda tedavı olamadı bebekten once ama soz vermıstı bebek dogunca beraber dr gıdecektık o sorunu halledecektı
bende kendımdekı hataları duzeltecektım soz vermıstık bırbırımıze
fakat sozlerımızı tutamadık
buarda bız haydar dumene kadar gıttık gercekten ama sorunun ne oldugunu ogrenemedık
sonra bır bakmısım o adam benı evlılık boyunca 3-4 kadınla aldatmıs
en son artık asıktı
ve yanımızda duramazdı
(dip not : egeyle ılgılıde akrabama demıskı onu benımsıyemedım evde 3.bır kısının varlıgını 1 senedır dısarda yalnızım yalnız gezıyorum
)
bende evde yalnızdım
benım hıkayem boyle
işte var ya cute bu iş biraz şans işi.. yani tombaladan şansına ne çıkarsa işi..
şartlar ne kadar 4*4 olursa olsun bazen kavun farklı çıkabiliyor.
bir arkadaşım var cute kız bir yerden bakınca deniz akkaya bir yandan bakınca başka bir ünlü. boy pos o yerinde.. çok iyi bir yerden mezun ve harika bir işi var. dünyanın en tatlı insanı.. maddi durum yerinde. ama 37 yaşında bekar hala. istiyor ama kimle görüşse 2. görüşmeden sonra adamlar istemiyor. ve okur bilir boş konuşmaz vs vs vs..
bilmiyorum ki biraz da şansla mı alakalı bu işler acaba
şanssızmısın dıyorsun :)
halbukı ben hep sanslı oldugumu dusunuyorum da
arkadasın ıcın sasırtıcı durum gercekten sorun ne acaba