09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Şu an isim vererek yorum yapılan konuya bakıyorum. Herkes hakkında az çok fikir sahibi olmak için İlginç yorumlar var.

Ordaki yorumlar hic objektif değil, güya herkes sevgi pıtırcığı iki ay sonra kanlı pıcaklı

Birileri hakkında fikir sahibi olmak istiyosan bdvde takılıcan cnm

Sen 1400 msjı nerde yazdın balım

Bir Derdim Var

Oyun Bölümünde genelde. Ama ben her konuya yazıyorum ya her telden var bende. Müzik bölümünde. Biraz da geyik bölümünde

Ya bir derdim var'a bakınca herkes birilerinden şikayetçi kafayı yiyorum hepsini de okuyamıyorum. Herkes birilerinden yardım bekliyor. Bu forum kızılay sanki

Hergün aynı şeyi söylüyorsun ne haberi

Hayırlı olsun kuzum, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Senin kutunda kız var

Bulantın falan var mı?

Amiinn nikcann İnşallahh

hiç bulantım falan yok, daha doğruusu hiçbişi yok ara sıra sancı oluyo hafif o kadar

bakalımm ne çıkçak kutumdan

İrem bak mesela "seni kibliyorum" demek, seni kocaman kocaman öpüyorum demek tamam mı

Kib normalde kendine iyi bak demek değil mi arkadaşım ya . Demek ki forum ağzı diye bir şey var

Son düzenleyen: Moderatör:
Amiinn nikcann İnşallahh

hiç bulantım falan yok, daha doğruusu hiçbişi yok ara sıra sancı oluyo hafif o kadar

bakalımm ne çıkçak kutumdan
İnşallah bulantı çekmezsin, sancılar normal adet ağrısı gibi oluyor bende bile var şuan.
Kib normalde kendine iyi bak demek değil mi arkadaşım ya . Demek ki forum ağzı diye bir şey var

Kendine iyi bak demek ama o vedalaşırken :) Burda sevgi sözcüğüdür o

Elmayra, önceden Editör müydün ? Biri öyle yazmış okuduğum bölümde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…