Evet başındasın daha, tadını çıkar acele etme :)
iyiyim bebişim hoşgeldinküçük emrah mı hahahaha ayrıca elmişe aldığın hediyeye bayıldım
1400 küsür mesajın olmuş daha önce nerelere takılıyordun. hiç karşılaşmadın mı bu topiktekilerle..
Yok bence kiblemek başka bir şey de o yüzden sen ne fenasın dedi. Beni mi yiyorsunuz anlamadım ki
Yok bence kiblemek başka bir şey de o yüzden sen ne fenasın dedi. Beni mi yiyorsunuz anlamadım ki
Azıcık çömez şakası yapayım didim
Genelde oyun ve müzik. Ama her yere yazıyorum. Ya daha yeni geyik bölümünde takılmaya başladım.
Öf beBari doğrusunu söyleyin.
dejavu oldum sovr bu anı daha önce yaşamışmıydık
o zaman zamanla tanırsın... ama böyle soru üstüne soru olunca çömez muamelesinden kurtulamazsın şeker
bak bebişim, alıntı ile cevapla kısmının solunda siyah bir ünlem var, kötü içerik butonu oluyor o kısaca kib :) rahatsızlık duyduğun bir iletiyi ordan yönetime bildiriyorsun kiblemiş oluyorsun :*
Kısaca admine şikayet işte.
yaş falan kaç?
ne iş yaparsın?
evli bekar?
19. Öğrenci. Bekar
Şimdi neden geyik bölümünde takılmadığımı anlamışsındır. Çömez muamelesi görmemek için.
yoo asıl bdv ağır gelir sana
bu anı daha önce 1254532487 kere yaşamışızdırrr
tosun napıyoo nickk, karnında oynuyomu ordan oraya hareketlimi şimdiden kendini belli ediyomuş bebişlerr
benim eşim çok hareketlidir anasının karnındaykende yılan gibiymiş ordan oraya
kardeşi çok sakin karında da baya sakinmiş öldümü kaldımı diye doktora giderlermiş sürekli
ben ne kadar safım ya
abım aradı bıraz once 1000 lık puzzle almıslar
esıyle 1 haftadır gecelerı 12:30 kadar oturup yapmıslar 300 parca kalmıs
bugun ege yatagın altında bulmus(annemle abım altlı ustlu annem egeyı gunduz evınde bakıyıor aksam alıyoruz) ve hepsını parcalamıs
hemen dedı gıdıp 1000 lık manzara resmı olan alıyorsunuz yapıp tamamlayıp bana verıyorsunuz
tamam dedım
bır hafta once abımın oglu 7 yasında annesıne gelıp anne 500 parcalık aldık demıstı
500-de 1000 de degılım parasındada degılım
ben ıncık cıncık seylerle ugrasamıyorum yapamam sabrım yok
ve aklıma oglum 1.5 yasındayken kuzenı tarafından kırılan besıgı geldı (zıplama sonucu)
3 kere oglanın odasındakı unıteyı duvardan gevsetmelerı geldı (en son bayramdan sonra usta cagırıp yaptırdık- zıra duvar dubel yerlerı genıslıyor tak cıkar tak cıkar)
gereksızmı alınganlık yaptım sımdı
bırde ben bunu kocama nasıl dıcem? utanırımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?