09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

1400 küsür mesajın olmuş daha önce nerelere takılıyordun. hiç karşılaşmadın mı bu topiktekilerle..

Genelde oyun ve müzik. Ama her yere yazıyorum. Ya daha yeni geyik bölümünde takılmaya başladım.

dejavu oldum sovr bu anı daha önce yaşamışmıydık

bu anı daha önce 1254532487 kere yaşamışızdırrr

tosun napıyoo nickk, karnında oynuyomu ordan oraya hareketlimi şimdiden kendini belli ediyomuş bebişlerr

benim eşim çok hareketlidir anasının karnındaykende yılan gibiymiş ordan oraya

kardeşi çok sakin karında da baya sakinmiş öldümü kaldımı diye doktora giderlermiş sürekli

o zaman zamanla tanırsın... ama böyle soru üstüne soru olunca çömez muamelesinden kurtulamazsın şeker

Nasıl soru üstüne soru olunca. Hem sormadan nasıl öğrenebilirim ki forum tabirlerini :44:

elmy gelsin bir pıçalayalım iş bu vesileyle topiği daha iyi tanırsın

bak bebişim, alıntı ile cevapla kısmının solunda siyah bir ünlem var, kötü içerik butonu oluyor o kısaca kib :) rahatsızlık duyduğun bir iletiyi ordan yönetime bildiriyorsun kiblemiş oluyorsun :*

Kısaca admine şikayet işte.

Tosun iyi çok şükür, çok hareketli maşallah :) Bizim de haftaya kontrolümüz var bakalım...

Sovr yatarken soluna yat e mi, alıştır kendini.

ben ne kadar safım ya

abım aradı bıraz once 1000 lık puzzle almıslar
esıyle 1 haftadır gecelerı 12:30 kadar oturup yapmıslar 300 parca kalmıs
bugun ege yatagın altında bulmus(annemle abım altlı ustlu annem egeyı gunduz evınde bakıyıor aksam alıyoruz) ve hepsını parcalamıs

hemen dedı gıdıp 1000 lık manzara resmı olan alıyorsunuz yapıp tamamlayıp bana verıyorsunuz

tamam dedım

bır hafta once abımın oglu 7 yasında annesıne gelıp anne 500 parcalık aldık demıstı

500-de 1000 de degılım parasındada degılım
ben ıncık cıncık seylerle ugrasamıyorum yapamam sabrım yok
ve aklıma oglum 1.5 yasındayken kuzenı tarafından kırılan besıgı geldı (zıplama sonucu)
3 kere oglanın odasındakı unıteyı duvardan gevsetmelerı geldı (en son bayramdan sonra usta cagırıp yaptırdık- zıra duvar dubel yerlerı genıslıyor tak cıkar tak cıkar)
gereksızmı alınganlık yaptım sımdı
bırde ben bunu kocama nasıl dıcem? utanırımkı

Son düzenleme:

eee abine deseydin ya cute
çocuk işte yapmış bilerek olmadı yaa
seninkiler yapınca ben ses etmiyorum idare edelim aramızda diyee

egenin 1,5 yaşındaki beşiğinin kuzeni tarafımdan kırıldığından eşine bahsetme hatırlatma sakın
olaylar sarpa sarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…