- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Burcucum herkesin böyle bi sayısı vardır merak etme :)))acıdımı senin :44:
beeen taaam 6 gün yapamamıştım..
ağlıyordum paso sonra olmuştu :26:
te hep bu acıcak diyenlerin yüzündendi
bindim üstüne vurdum kırbacı
benimde olmadı bi süre ilki oldu sonrasında yine bi süre olmadı şarap aldık rahatlıyım diye sonra sarhoş oldum sızmışım yine olmadı , sonrra kendiliğinden oldu anaaa bumuymuş dedim
kendimi geri çeksem tövbe olmazdı eşimi tanıyorum 9 sene çıktık en ufak bi iması olmadı uçkuru düşük biri değildir evlensekte yıllarca yapamayan bi çift olabilirdik kendimi korkuya bıraksam, bide sinirleniyodum niye olmuyo diye la diyodum 15 yaşında veletler yapıyo ben kaldım kedi gibi :84:
benimde olmadı bi süre ilki oldu sonrasında yine bi süre olmadı şarap aldık rahatlıyım diye sonra sarhoş oldum sızmışım yine olmadı , sonrra kendiliğinden oldu anaaa bumuymuş dedim
Hayret sana bi doğru söyleyen çıkmışş
O kadar evlenin evlenin dediler de bi Allahın kulu da canın acır demedi
Yaşayıp öğrendik
Keşke ben de tanısaydım elmayra gibisinden birini
ah ha ha ha çok ayıpmış gerçekten , tüh geç kaldım
Ay neler diyonuz siz böyle
kendimi geri çeksem tövbe olmazdı eşimi tanıyorum 9 sene çıktık en ufak bi iması olmadı uçkuru düşük biri değildir evlensekte yıllarca yapamayan bi çift olabilirdik kendimi korkuya bıraksam, bide sinirleniyodum niye olmuyo diye la diyodum 15 yaşında veletler yapıyo ben kaldım kedi gibi :84:
acıdımı senin :44:
beeen taaam 6 gün yapamamıştım..
ağlıyordum paso sonra olmuştu :26:
te hep bu acıcak diyenlerin yüzündendi
valla öyle oldu, ona bıraksam korktuğumu görüp asla yanaşmazdı
iman gücüylemiilki accık acıyınca ben ikincisi için bi kaç gün bekledim tabi baktı olacak gibi değil adam bana viski içirdi viskinin gücüyle oldu bizimkide adam akıllı
bindim üstüne vurdum kırbacı
hiç bişi için geç değildir datlum
sende söyle nasıl olduydu ilk kece
gecen yaz boşanmış arkadaşım tekrar evlendi.
ve diktirmiş.
dedim fantezi mi ne iş
kocası o duyguyu tatsınmış
dedim çok düşüncelisin
ve diktirmiş.
dedim fantezi mi ne iş
dedim çok düşüncelisin
ve diktirmiş.
dedim fantezi mi ne iş
dedim çok düşüncelisin
ay gerızekalıı
acır bee
dahada cok acır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?