09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bblim kız canıyla uğraşıyor, sen onu yazıyorsun. Ben icten ice kızmıştım gerçekten o yorumu okuduğumda.

bblim kız canıyla uğraşıyor, sen onu yazıyorsun. Ben icten ice kızmıştım gerçekten o yorumu okuduğumda.
hem sende onda mesajımı beğendim elm sonrada alıntılayıp bişilar yazmıştın onaylayan nitelikte
bak elm buraya yazıyorum ne kadar doğru bilemiyorum ama buraya yazmam
ben eşinin onu aldatmasının nedeni buna bağladım zaten bunu kendinede yazdım
aldattığı bayan uzak doğulu üstelik uzak doğulularınki birbirine uygun olur canım daha fazla açmım istersen
ona bunu açık açık yazdım ama

Beğenip beğenmediğimi hatırlamıyorum, tek msj mıydı coklu muydu neyse? Cok hassas bir kız. Kızın ne uzakdoğululuğunu bıraktılar ne cirkin kocasını fln filan.

Nasıl uygun oluyomuş?

sence o yüzden mi?
ama ufaklıkla o kadınla aldatmayı bağlayamadım :44:

sabah nasıl uyandın diye sormucam soramam

hmm ne güzel ne derin fantezilerin varmış senin

Haaaa bak hatırladım ben onu ya.
Diyorum bu bilime nerden gıcık kaptım

Bilim valla normal med sana anarşik hareket yapardı orda ama bilemedim şimdi.
Galiba işim çıkmıştı:44:

Hatırladım tamam ya.

hayatımda ki insanda yakışıklı değil bnm
ama bence karizma ve adam gibi adam.. yüreği cok güzel..

ex yakışıklıydı noldu ebemi tekrar gördüm onunla

med bugunki tahmınin guzel olsun proluk için oo göre

Beğenip beğenmediğimi hatırlamıyorum, tek msj mıydı coklu muydu neyse? Cok hassas bir kız. Kızın ne uzakdoğululuğunu bıraktılar ne cirkin kocasını fln filan.

Nasıl uygun oluyomuş?

Kuzum kocasına aşırı sinirlendiğimden, hani tip olarak zaten uygun olmadığını ben de söyledim.
Tabi usturupla.

Ya tahammül edemiyorum böyle dünya güzeli kadınların, öküzler tarafından aldatılmasına.
Kırılmış mıdır sence:26:

Anarşik med topuklarına sıkacağum

hangi konuydu yaaa kızın tüm konulaırnı inceleyemicem şimdi bi söyleyin de bakıverem merak ettim

Hepimiz söyledik onu, iki rekat şükür namazı kılacağına bir de aldatıyor mu dedik.

Ama cok feci seyler vardı med. Iyyy cok cirkinmiş, ıyyy nasıl birlikte oldun, ıyyy o kadın da nasıl bakmış kocana falan gibi. Hayır kız bi de kalp hastası.

Neyse bana özelden gönderdi kızın face adresini, adını. Bir kişiye daha göndermiş, millet coştu ben de görücem ben de görücem diye Düşün üyenin 3. msjı o bile merak etmiş Nasıl bir milletiz ya

Nasıl uygun oluyomuş?
dünyada 3 ırk var canım
sarı ırk uzak doğulular çekik gözlüler yani
beyaz ırk biz
siyah ırk da zenciler

sarı rık en küçük cinsel organa sahip ırktır kadınında içi küçüktür dardır uyumludur yani
beyaz ırk orta büyüklüktedir bunlar
sihay ırksa en büyük ve içi en geniş

sarı ırk bir erkek diğer ıraklardan aynı hazı alamayabilirmiş genişlik açısından bunu bi yerde okumuştum o yüzden kendi ırkından biriyle daha mutlu bir cinsel hayat yaşarmış hem daha kendine güvenli hemde daha haz alarak

bilmem anlatabildimmi

med bugunki tahmınin guzel olsun proluk için oo göre

Tutmaz onunki

hangi konuydu yaaa kızın tüm konulaırnı inceleyemicem şimdi bi söyleyin de bakıverem merak ettim

son konusu yewrum

Heee git bunu tiviye söyle sen
Dün yüzüme bakmıyodun, çıkar uğruna benle beraber olduğunu anladım ben

Zaten baksana, kadın facete proluk kazanıp foruma üye oldu

Hangi kadın üye oldu.

Benim tahminim tutacak ben de sovr ye hediye edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…