Hadi bakalım güle güle kullan, bana da bi esiyorlar kısacık kestirmek icin ama du bakalım
Eki Görüntüle 858123
merak ettim bende
akşam boyadan sonra evde ousa çektir öyle bakalım
bende uçlarından biraz aldırmak istiyorum
boyalarım uçlarına indi sayılır
Çok basit ki sormayın. Dün akşam annem ağzından attı babam çok hastaymış. 6 yıl önce by pass olmuştu. Şimdi yine nefes alma sorunları yaşıyormuş. İçim ezildi.. ağlamaya falan başladım zaten doluydum diyim. Sonra ous un domuz babasının portresi geldi gözümün önüne. Anneme dedim ki ya benim babam 59 yaşında daha mesela ous un babasına bak ne kadar yaşlı benim babamdan ama dinç sağlam ne kalp var ne tansiyon ben de kaşındım tabi ama sinir oldum domuzun şekli gözümün önüne gelince. En son kvalidemi getirdi bıraktı mayısa kadar falan bende kalacak. Annem de dedi ki: onun babası rahat atmış arkaya her şeyi.. takmıo
Anlaaaaaaadı herkes mesajın nere gittiğini
Sonra ben babamı falan aradım ağladım baya bir.. ben ağlarken ous napıodu.. anasına çay veriyordu. Aman bir geri kalsın demi çayı. Geç kaldı. Bu akşam da içmeyiversin. Ölür sanki..
Neyse tabi ben bunu dedim ona odadan çıkınca.. dedim: dünyada en nefret ettiğim insan en bencil insan senin baban.
Dedi: bana deme bari bunu. Aklın olsa demezsin zaten.
Ben: aa içim dışım bir işte saklayamıyorum içimde.
O: ben diyor muyum sizinkilere.
Ben: ay demesen nolcak sevmediğin belli değil mi? Babam hasta diyorum.. herkesin kendi canı herkesin kendi babası işte dedim.
O gitti yattı.. ben de kendimce annemle takıldım. Sonra uyudum falan. Sabah zaten ben ondan önce çıkıyorum.
Çok basit ki sormayın. Dün akşam annem ağzından attı babam çok hastaymış. 6 yıl önce by pass olmuştu. Şimdi yine nefes alma sorunları yaşıyormuş. İçim ezildi.. ağlamaya falan başladım zaten doluydum diyim. Sonra ous un domuz babasının portresi geldi gözümün önüne. Anneme dedim ki ya benim babam 59 yaşında daha mesela ous un babasına bak ne kadar yaşlı benim babamdan ama dinç sağlam ne kalp var ne tansiyon ben de kaşındım tabi ama sinir oldum domuzun şekli gözümün önüne gelince. En son kvalidemi getirdi bıraktı mayısa kadar falan bende kalacak. Annem de dedi ki: onun babası rahat atmış arkaya her şeyi.. takmıo
Anlaaaaaaadı herkes mesajın nere gittiğini
Sonra ben babamı falan aradım ağladım baya bir.. ben ağlarken ous napıodu.. anasına çay veriyordu. Aman bir geri kalsın demi çayı. Geç kaldı. Bu akşam da içmeyiversin. Ölür sanki..
Neyse tabi ben bunu dedim ona odadan çıkınca.. dedim: dünyada en nefret ettiğim insan en bencil insan senin baban.
Ben: ay demesen nolcak sevmediğin belli değil mi? Babam hasta diyorum.. herkesin kendi canı herkesin kendi babası işte dedim.
O gitti yattı.. ben de kendimce annemle takıldım. Sonra uyudum falan. Sabah zaten ben ondan önce çıkıyorum.
Ben birinciyi beğendim
Babana gecmiş olsun canım da adamın yüzüne karşı söylemeseydin keşke, babası öyle bile olsa sana "aa evet öyle demez" sen de demezsin.
Kayınvalide neden sizde bu arada
ben de beğendim du bakalım
Ben birinciyi beğendim
Tamam
Gofret sence olur mu ya ( sen döndün ya orjinale )
Yine dipler çıkınca iki ton olursa diye çekincem var
Ben bi daha boyamak istemiyorum çünkü, çok döktü ve sertleştirdi saçımı boya
Çok basit ki sormayın. Dün akşam annem ağzından attı babam çok hastaymış. 6 yıl önce by pass olmuştu. Şimdi yine nefes alma sorunları yaşıyormuş. İçim ezildi.. ağlamaya falan başladım zaten doluydum diyim. Sonra ous un domuz babasının portresi geldi gözümün önüne. Anneme dedim ki ya benim babam 59 yaşında daha mesela ous un babasına bak ne kadar yaşlı benim babamdan ama dinç sağlam ne kalp var ne tansiyon… ben de kaşındım tabi ama sinir oldum domuzun şekli gözümün önüne gelince. En son kvalidemi getirdi bıraktı mayısa kadar falan bende kalacak. Annem de dedi ki: onun babası rahat atmış arkaya her şeyi.. takmıo…
Anlaaaaaaadı herkes mesajın nere gittiğini…
Ben: ay demesen nolcak sevmediğin belli değil mi? Babam hasta diyorum.. herkesin kendi canı herkesin kendi babası işte… dedim.
Keşke bunu becerebilsem elmiş. Yani bir de şöyle bir şey var sevmediğini biliyorum hissediyorum diyelim annemi sevmediğini illa söze dökmesi gerekmiyor ki ben her şekilde biliyorum zaten bunu..
Ben de içimdeki kini, nefreti, öfkeyi domuza karşı kusamıyorum nasıl kurtulurum bu virüsten bilmiyorum ama hakikatten Allah çıkarsın demekle yetinmeye çalışıyorum. Domuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Öbür konuya yazmaktan buraya girmeyi unuttum iyi mi.Nasılsınız hanımlar?
İpekciğim çok geçmiş olsun, inşallah tez vakitte düzelecek. Yeter ki doktora gitmeyi ihmal etmesin.
hepimiz ban yicez ordan sonunda
ahahahahha töbe töbe güldürdün beni sinirden.
Benim ex de babamı hic sevmezdi ama tek bir saygısızlığını görmedim. Bitanem kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama söze dökmek baska bişi. Ben exin babamı sevmediğini bilirim ama babandan nefret ediyorum dese sen kimsin laderim :d
Biraz sakin nolur.
Sonumuz öyle görünüyor daha fazla yorum yapmiyim bari yoksa neler neler yazacaktım da zor tuttum kendimi.
işte elmiş
senin ex olayı çözmüş,
en güzel huylardan birine sahipmiş aslında
sevmediğine bile sevdiği için saygı duymak sıcak davranmak herkesin harcı değil
yeri geldiğinde biz kadınlar bile yapamıyoruz bunu
çok sıkıntılı bi süreç 2 renk dolaşmak
bide mahalle baskısı oluyorki sorma :)
ama dayandım çeek 1 yıl sonra göze batmıyor baya inmiş oluyor
sen orijinal renge boyatıp sonra kendi renginin gelmesini bekleyebilirsin.
eşlerimiz , aileleri
ve kendi ailelerimiz ne kadar benziyor ipekçim
bende zor tutuyorum kendimi bazen
gerçi bizim ousun babasıda anasıda canavar gibiler maşallah,
senin kendi annendemi sende kalıyor ipek, baban evde tekmi yaşıyor ?
kv denin rahatsızlığımı vardı mayısa kadar sizde kalacakmış ?
Allahım ev huzursuzluğu kimseye vermesin çok kötü
Off son cümle beni benden aldı elmayra.Ben exin babasından hic hazzetmem, resmen sacmasapan bir adam. hayata bakışı midemi bulandıran cinslerden yani. Ama asla saygısızlık yapmam, oğluna da babanı sevmiyorum demedim. Demem. Sonucta kavas da olsa babası
işte elmiş
senin ex olayı çözmüş,
en güzel huylardan birine sahipmiş aslında
sevmediğine bile sevdiği için saygı duymak sıcak davranmak herkesin harcı değil
yeri geldiğinde biz kadınlar bile yapamıyoruz bunu
Off son cümle beni benden aldı elmayra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?