09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hadi bakalım güle güle kullan, bana da bi esiyorlar kısacık kestirmek icin ama du bakalım
Eki Görüntüle 858123

Ben birinciyi beğendim

merak ettim bende
akşam boyadan sonra evde ousa çektir öyle bakalım

bende uçlarından biraz aldırmak istiyorum
boyalarım uçlarına indi sayılır

Tamam
Gofret sence olur mu ya ( sen döndün ya orjinale )
Yine dipler çıkınca iki ton olursa diye çekincem var
Ben bi daha boyamak istemiyorum çünkü, çok döktü ve sertleştirdi saçımı boya

Beni de biliyosunuz
Bildiğimi söylerim net bi şekilde ama fazla açık sözlülükte zarar cidden İpek
Hele ki Ouslara

Babana gecmiş olsun canım da adamın yüzüne karşı söylemeseydin keşke, babası öyle bile olsa sana "aa evet öyle demez" sen de demezsin.

Kayınvalide neden sizde bu arada
Ben birinciyi beğendim

ben de beğendim du bakalım

Babana gecmiş olsun canım da adamın yüzüne karşı söylemeseydin keşke, babası öyle bile olsa sana "aa evet öyle demez" sen de demezsin.

Kayınvalide neden sizde bu arada

ben de beğendim du bakalım

Keşke bunu becerebilsem elmiş. Yani bir de şöyle bir şey var…sevmediğini biliyorum hissediyorum diyelim annemi sevmediğini illa söze dökmesi gerekmiyor ki ben her şekilde biliyorum zaten bunu..
Ben de içimdeki kini, nefreti, öfkeyi domuza karşı kusamıyorum… nasıl kurtulurum bu virüsten bilmiyorum ama hakikatten Allah çıkarsın demekle yetinmeye çalışıyorum. Domuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

çok sıkıntılı bi süreç 2 renk dolaşmak
bide mahalle baskısı oluyorki sorma :)
ama dayandım çeek 1 yıl sonra göze batmıyor baya inmiş oluyor
sen orijinal renge boyatıp sonra kendi renginin gelmesini bekleyebilirsin.

eşlerimiz , aileleri
ve kendi ailelerimiz ne kadar benziyor ipekçim
bende zor tutuyorum kendimi bazen
gerçi bizim ousun babasıda anasıda canavar gibiler maşallah,

senin kendi annendemi sende kalıyor ipek, baban evde tekmi yaşıyor ?

kv denin rahatsızlığımı vardı mayısa kadar sizde kalacakmış ?
Allahım ev huzursuzluğu kimseye vermesin çok kötü

ahahahahha töbe töbe güldürdün beni sinirden.

Benim ex de babamı hic sevmezdi ama tek bir saygısızlığını görmedim. Bitanem kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama söze dökmek baska bişi. Ben exin babamı sevmediğini bilirim ama babandan nefret ediyorum dese sen kimsin la derim :d

Biraz sakin nolur.

İpekciğim çok geçmiş olsun, inşallah tez vakitte düzelecek. Yeter ki doktora gitmeyi ihmal etmesin.

Saol canım. İşte babam da çok inatçı bilsennn.. git diyoruz. Hatta ankda çok ünlü bir doktoru var ama bana bir şey olmaz diyor. En tehlikeli söz..

Bende öyleyim biliyosunuz
Bende pat güm şunu şunu sevmiyorum dedim
Baktım bi naneye yaramıyo huzursuzluktan başka
Yine sevmiyorum, hatta tavrım da bellidir ama durup durup sevmediğimi dillendirmiyorum artık

Boş ver İpek
Sevgi içten gelen birşey zaten
Sevmiyosan bi sebebi vardır, her şekilde kendi ailenle de kıyaslamaktan vazgeç
Bu seni daha çok üzer, Ous ta kıyas olunca daha çok gaza gelir höthötlenir

Son düzenleme:

işte elmiş
senin ex olayı çözmüş,
en güzel huylardan birine sahipmiş aslında
sevmediğine bile sevdiği için saygı duymak sıcak davranmak herkesin harcı değil
yeri geldiğinde biz kadınlar bile yapamıyoruz bunu

Sonumuz öyle görünüyor daha fazla yorum yapmiyim bari yoksa neler neler yazacaktım da zor tuttum kendimi.

Mapus damlarında birbirimize arkadaşlık ederiz

Evet cok güzeldi o huyu ama gerisi fos ahahahah

Bende sevmesem de eşimin hatrına veya yaşlarından dolayı saygı da kusur etmiyorum ama
Bu karşıdaki kişiyle de çok alakalı
Biri bık bık bık söylenirse, en son lafı gediğine koyuyorum
Yaşlıysa yaşlılığını bilsin, hem o kadar çeneyi yapabiliyosa dinç demek ki

Her insanın da bi sabrı var yani

gofretçim şöyle diyim sana. annem kızıma bakıyor ve merkezden baya bir uzaktayız demiştim ya. o yüzden annem hafta içi bizde kalıyor cuma evine gidiyor.
ous un annesi hasta agzına verilecek şekilde değil ama yatağını bile toplayamaz. yemek hazırlayamaz kendisine gibi..domuz babası bir dava peşinde bu yaşta.. kk da ne kadınlar okuyorum yok kocam bana ilgi duymuyor vs diye. bu domuzda libido tavan yapmış o derece yani sen düşün...ben ona kızıyorum. adam sağlıklı olmasa eyvallah. bir de bencil bir de kendini düşünen bir domuz işte...neyse sevmiyorum dediğime dua etsin yine ous. bu bile iltifat kalır domuza.

Ben exin babasından hic hazzetmem, resmen sacmasapan bir adam. hayata bakışı midemi bulandıran cinslerden yani. Ama asla saygısızlık yapmam, oğluna da babanı sevmiyorum demedim. Demem. Sonucta kavas da olsa babası

yok gerçekten zararsız olur da yaparsın... sonuçta ous ailelerinden bir tek ana babalar değil sanırım sevmediklerimiz. ama bazı insanlar gerçekten bazen insan oluyor. o yüzden onlara saygı göstermek insanlığa hakaret. haa yüzüne karşı bir halt yiyemiyorum eşim mahçup olmasın diye ama arkasından da mecalini çeker böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…