gofretçim şöyle diyim sana. annem kızıma bakıyor ve merkezden baya bir uzaktayız demiştim ya. o yüzden annem hafta içi bizde kalıyor cuma evine gidiyor.
ous un annesi hasta agzına verilecek şekilde değil ama yatağını bile toplayamaz. yemek hazırlayamaz kendisine gibi..domuz babası bir dava peşinde bu yaşta.. kk da ne kadınlar okuyorum yok kocam bana ilgi duymuyor vs diye. bu domuzda libido tavan yapmış o derece yani sen düşün...ben ona kızıyorum. adam sağlıklı olmasa eyvallah. bir de bencil bir de kendini düşünen bir domuz işte...neyse sevmiyorum dediğime dua etsin yine ous. bu bile iltifat kalır domuza.
Makyaj yapmadım gözlükle kamufledim
Yemeğe dışarı cıkmadım simit söyledim :)
Amele gibi geziyorum ortada
aaa neden kimse yok yaa..
Bende tek rimel sürüyorumbazen +göz kalemi
Ben fulluyorum depoyu da bugün ruh gibi görünüyorum o yüzdenallahtan gözlük var yoksa herkes hasta mısın derdi :)
Ben bi de kırmızı sivilce filan olunca fondöten sürüyorum o bölgeye o kadar
Aman bulaşma zaten fondoten olayına bi girince bi daha cıkamıyorsun insanları bırak sen bile kendinde farklı görünüyosun
Saç olayı aklıma takıldı
Orjinal rengindne yaparız diyo da
Sanki yine açılma aolmayacak mı birebir yapması ve sabit kalması mümkün değil bence
Şuanda sacın koyu mu ki? Daha acığa dönecekse boyanın icine oreal katacaktır kesin. O da mahfeder sacı.
Yok ben kumralım zaten
Ama saçım ne diyolar buna bilmiyorum aynı tonlarda olsa da hafif bi soğan kabuğu rengi oluyo ya
Ondan var
Ben onu almasını istiyorum, direk kumral kalsa sıkıntı olmaz sanırım :26:
Saçım koyu olsa siyaha boyardım dip gelse de belli olmazdı
Ama eskiden sarışınmışım şimdi de kumralım
kullanacağı boyanın icine cok az acıcı katarsa tutturur. Ama ilk boyamada oturmaz o. Nerden baksan 2-3 boya ister
selam bebişim naber şaka maka doğurucan sen de :d
as. Hoş geldin
iyilik bebişim senden naber :)
zaman çabuk geçiyor 4 aydan az kaldı valla.
hoşbulduk aşkitom balım kaymağım pıtırcığım kelebeğim hayatım(bunları okurken gerçekten böyle misin merak ediyorum >>>> <<<<< )
Sizinde mizacınız bu diyorumnasıl ki ben nevaleysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?