09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok aslında bu normal uslubuyla yazıyor. bize sevimli geliyor da tanımayan ürküyor galiba

Ürkmekten ziyade sanırım duygusuz ve direk geliyorum onlara. LAfı evirip cevirsem sevimli gelecek

benıde yakında boşa(la)-n-mayan anneler kulubunde gorursunuz

Sevisgen ya

Orayı bi yokladım da çok ruhsuz geldiydi :)

Bişi yazıyosun beş gün sonra cvp gelio

ahahahahha saol

hala bilgisayarım bozuk mutsuzum :/

Hoşgeldin balım

hAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

KIZIM KÜRK MANTOLU MADONNA NE ZAMAN KONUŞURSA BEN O FEYSİ O ZAMAN AÇARIM BU KADAR DA BÜYÜK KONUŞTUM ŞİMDİ :))

Siz yenisiniz bir de la_edri var onun hic msjı yok, bunlar yönetimin robotları, tehlikeli topiklerde geziyolar bence :)

anında hissedip ışınlandım buraya..
iyi ki yokum 1-2 gündür,anında satış yaptın...

Dün sana yıkama yağlama cektim ama oralı olmadın

Benim gıcıklar listem kabarık ya :))) Şu kürk mantolu madonnayı tanımam etmem ama gıcığım yüzüne de diyorum hah işte!

Ben bir kişiden nefret ediyorum bir kişiye de gıcık oluyorum
hE SONRA DA TOPİK AÇIYOLAR HAY BEN SENİN .....

Ne la ne kıskandın mı

anam sen bir benim görümce iki. daha doğuralı iki ay oldu gene hamile miyidm diye adet olmayı bekliyor. nasıl bir östrojense sizdeki

ya bende teknık bır arıza var duzelttırmem lazım 67 gundur kanıyorum

Sevgi pıtırcığım falan diye saydım bişiler oralı olmadın

minnoşum yok görmedim yoksa yazardım mutlaka..bizim sipariş falan girdiğimizi bi sistem var,ordan bağlanınca kk ya giremiyorum,diğer wireless tan bağlanmam lazım..o da iş yoğun olunca sıkıntı oluyo....arada girip çıkıyorum o sebepten kuzum..

Hı hı ilgilenme gelme gitme sonra da bahaneler bahaneler

ERP galiba. dünya ile bağlantını kesen sistemlerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…