Hoş buldum İpek sağ ol
Bişey kaçırdım mı
yok aslında bu normal uslubuyla yazıyor. bize sevimli geliyor da tanımayan ürküyor galiba
benıde yakında boşa(la)-n-mayan anneler kulubunde gorursunuz
Orayı bi yokladım da çok ruhsuz geldiydi :)
yok ya bana çok gıcık gelmişti önce..
bir anısını anlatmıştı da o zaman bir zeka parıltısı gördüm de yine de gıcıklığının önüne geçemedi.
nasıl kırdık zincirleri bilmiyorum
hala bilgisayarım bozuk mutsuzum :/
hAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
KIZIM KÜRK MANTOLU MADONNA NE ZAMAN KONUŞURSA BEN O FEYSİ O ZAMAN AÇARIM BU KADAR DA BÜYÜK KONUŞTUM ŞİMDİ :))
anında hissedip ışınlandım buraya..
iyi ki yokum 1-2 gündür,anında satış yaptın...
Benim gıcıklar listem kabarık ya :))) Şu kürk mantolu madonnayı tanımam etmem ama gıcığım yüzüne de diyorum hah işte!
hE SONRA DA TOPİK AÇIYOLAR HAY BEN SENİN .....
Ü
Dün sana yıkama yağlama cektim ama oralı olmadın
Ne la nekıskandın mı
görmedim ki yoksa senin yağlamalarına kayıtsız kalmam mümkün mü şekerimbakayım bakalım neler yazmışsın..
anam sen bir benim görümce iki. daha doğuralı iki ay oldu gene hamile miyidm diye adet olmayı bekliyor. nasıl bir östrojense sizdeki
ya bende teknık bır arıza var duzelttırmem lazım 67 gundur kanıyorum
ya bende teknık bır arıza var duzelttırmem lazım 67 gundur kanıyorum
Sevgi pıtırcığım falan diye saydım bişiler oralı olmadın
minnoşum yok görmedim yoksa yazardım mutlaka..bizim sipariş falan girdiğimizi bi sistem var,ordan bağlanınca kk ya giremiyorum,diğer wireless tan bağlanmam lazım..o da iş yoğun olunca sıkıntı oluyo....arada girip çıkıyorum o sebepten kuzum..
minnoşum yok görmedim yoksa yazardım mutlaka..bizim sipariş falan girdiğimizi bi sistem var,ordan bağlanınca kk ya giremiyorum,diğer wireless tan bağlanmam lazım..o da iş yoğun olunca sıkıntı oluyo....arada girip çıkıyorum o sebepten kuzum..
Hı hıilgilenme gelme gitme sonra da bahaneler bahaneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?