ben senin düşmanın mıyım la ne takip edecemdemin gördüm ceza puanım 90 olmasa diyeceğimi bilirdim demişsin, giydirmek isteyip giydirememişsin
Ama onu cümlenin basına yazıp sonra giydiriyorum öyle cok sevimli oluyoahahah
Tikatli yazıom kimseye küfür etmiom sövmüyorum ne var
"Ceza puanım 90 olmasaydı ben senin ağzına mıçardım da...."
şimdi yiğidi öldür hakkını ver nick. elmiş eskiden nasıl giydirirdi hatırla. hatta onu tanımadığım zamanlar inanılmaz antipatim vardı ona. aşağıda ismini görünceböyle oluyordum. şimdi azcık hanım hanımcık bir pıtırcık oldu. azcık ama
Hee densizin biri sinirlerini zıplatınca da tikkatli olabilicen mi bakalım
sşkdsşakdsadklaklsklşa öle bişi yazmam ahahahah
şimdi yiğidi öldür hakkını ver nick. elmiş eskiden nasıl giydirirdi hatırla. hatta onu tanımadığım zamanlar inanılmaz antipatim vardı ona. aşağıda ismini görünceböyle oluyordum. şimdi azcık hanım hanımcık bir pıtırcık oldu. azcık ama
Yok ya bu eskiden de böyleydiHiç giydirdiğini görmedim hep yok yere ceza aldı :))))
Yaz yaz bişey demezler
Feysimi dondurdum bu arada. Sıkıldım.
Vayy beeee demek antipatiktim haaa
Senle arkadaş oldum diye öle olmuştur baskalarına hala antipatik geliyorum ahahahah
Vayy beeee demek antipatiktim haaa
Senle arkadaş oldum diye öle olmuştur baskalarına hala antipatik geliyorum ahahahah
biliyorum herkese antipatik geliyorsun. onlar da sana giydiriyor: işte hiç bir olumlu yorumun var mı zart zurt diye başlıyorlar
Yok ya bu eskiden de böyleydiHiç giydirdiğini görmedim hep yok yere ceza aldı :))))
Ben senin ilk mesajına denk geldiğimde ha dedim bu sitede eğlenceli akıllı birileri de varmış sonra takipe geçtim burayı buldum :))))))))
Sen benim en birinci bebişimsin artık o zaman
Ben seni boşanmış analar klübünde görmüştüm.
Sen benim en birinci bebişimsin artık o zaman
Ben seni boşanmış analar klübünde görmüştüm.
Ben senin ilk mesajına denk geldiğimde ha dedim bu sitede eğlenceli akıllı birileri de varmış sonra takipe geçtim burayı buldum :))))))))
hAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAKızım ben 2011 yılında fırtına gibi estim buralardakazen fotografımı koyup bulan getirmesin diye yazmıştı sitenin ilk sayfasına
Akşama geri acarsın:)
Yazan; hamile kadın tribi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?