09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben senin düşmanın mıyım la ne takip edecem demin gördüm ceza puanım 90 olmasa diyeceğimi bilirdim demişsin, giydirmek isteyip giydirememişsin

şimdi yiğidi öldür hakkını ver nick. elmiş eskiden nasıl giydirirdi hatırla. hatta onu tanımadığım zamanlar inanılmaz antipatim vardı ona. aşağıda ismini görünce böyle oluyordum. şimdi azcık hanım hanımcık bir pıtırcık oldu. azcık ama

Yok ya bu eskiden de böyleydi Hiç giydirdiğini görmedim hep yok yere ceza aldı :))))

Vayy beeee demek antipatiktim haaa

Senle arkadaş oldum diye öle olmuştur baskalarına hala antipatik geliyorum ahahahah

Vayy beeee demek antipatiktim haaa

Senle arkadaş oldum diye öle olmuştur baskalarına hala antipatik geliyorum ahahahah

biliyorum herkese antipatik geliyorsun. onlar da sana giydiriyor: işte hiç bir olumlu yorumun var mı zart zurt diye başlıyorlar

biliyorum herkese antipatik geliyorsun. onlar da sana giydiriyor: işte hiç bir olumlu yorumun var mı zart zurt diye başlıyorlar

Ama sonra da adıma topik acıyolar vay seni söyle seviyorum hay sana böyle asıgız diye naberrrr

Ben senin ilk mesajına denk geldiğimde ha dedim bu sitede eğlenceli akıllı birileri de varmış sonra takipe geçtim burayı buldum :))))))))

Sen benim en birinci bebişimsin artık o zaman

Ben seni boşanmış analar klübünde görmüştüm.

Ben senin ilk mesajına denk geldiğimde ha dedim bu sitede eğlenceli akıllı birileri de varmış sonra takipe geçtim burayı buldum :))))))))

yok ya bana çok gıcık gelmişti önce..
bir anısını anlatmıştı da o zaman bir zeka parıltısı gördüm de yine de gıcıklığının önüne geçemedi.
nasıl kırdık zincirleri bilmiyorum

Kızım ben 2011 yılında fırtına gibi estim buralarda kazen fotografımı koyup bulan getirmesin diye yazmıştı sitenin ilk sayfasına
hAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Akşama geri acarsın:)

Yazan; hamile kadın tribi

KIZIM KÜRK MANTOLU MADONNA NE ZAMAN KONUŞURSA BEN O FEYSİ O ZAMAN AÇARIM BU KADAR DA BÜYÜK KONUŞTUM ŞİMDİ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…