- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Bebeğim yılan değince dağıldı topic hay benii
Ben idare midare etmem, gülerken lafımı sokarım karşımdaki elli saat düşünür iyi bişi mi söyledi diyeBi de sey yapardım mesela laf sokarken "annecim, babacım" fln ahahahah
Diyorum aşiret gelini olmuşum da haberim yokmuş( aşiret altınları hariç, sadece akrabası o miktarda )
Ben cok korkarımbenim kızım hem asil hem evcil
ferhundee elmişşşşş, ama en güzeli biliomusun hissettirmeden iğnelemek :)
çeeeeek geberdim gülmekten Allah iyiliğini versin emiiii :)))))))))))))))))))
elmişim sen maşallah her topiğe yetişiyosun da ,bizim işimiz var kuzum be,öyle çok seri olamıyoruz...
Benim içime medusa kaçmış hayatım anaları gibi hissediyorum biri zarar vermeye kalksın dalarım ona zararsız hayvan doğasında yaşıyo yani
Ya yok onlar anca elti kaynana bebek göbek umurta konusuyo
yürü git manyak
Dağda bayırda tarihi arastırıcam diye
noldu la yine elti konusu mu var ki??
bende de elti yok ya hiç anlamam o işlerden..1 tane görümcem var..
yürü git manyak
Dağda bayırda tarihi arastırıcam diye
Korumaksa korumak elmiş sokak hayvanlarını nasıl koruyorsak onlarıda sakınıyorum yani koca koca adamlar korkuyor yılandan diye öldürmesi mi lazım kazı yapılacak yerde..Yapmayı veririz..
Geçen haberlerdeki leoparın halini gördük oda hayvan vuranda hayvan!
hayvanlara zulmu kınamayan hayvandır ama leoparın zevk için öldürüldüğünü sanmıyorum. yaşamak için öldürmek mantığı olsa gerek
O leopar daha önce patisinden vurulmuş saçma bulunmuş vurulduğu tarihten eski yani aynı tüfekten çıkmış bu eski saçmalar..
Normalde vahşi hayvanlar insanlara kendini savunmak haricinde saldırmaz!
Yaşamak için öldürmek değil bence postu için öldürmek bu!
Ayrıca adamın açık yarasıda yok belkide yaralanmadı bile sadece gazlı bez ve bir parça bantla amatörce kapatılmıştı o bölgeler çünkü cezadan yırtmak içindi diye düşünüyorum naçizane fikrim..
Yok ya cakma ferhundeyim ben
Yewrum aslıben bi yandna telefona bakıp bir yandan da resmi yazı yazıyorum aynı anda her işe yani :)
Leopar etçil bir hayvan. Ve leopar yavrusu ancak sütten kesilene kadar insan arasında beslenebilir. Daha sonra vahşileşir. Evcil değildir bu yüzden de sadece savunmak için değil, yaradılış gereği beslenmek için saldırır..belgesellerde görüyoruz zaten..
Kaldı ki postu için olsa değerlendirirlerdi bence. Hemen yetkilere haber vermişler. Bir de yaralarının baya bir derin olması gerekmiyor üstüne doğru koşması/yürümesi bile adamın can havliyle hareket etmesi için bir nedendir.
Bu da benim naçizane fikrim.
çeeeeek geberdim gülmekten Allah iyiliğini versin emiiii :)))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?