09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben idare midare etmem, gülerken lafımı sokarım karşımdaki elli saat düşünür iyi bişi mi söyledi diye Bi de sey yapardım mesela laf sokarken "annecim, babacım" fln ahahahah

ferhundee elmişşşşş, ama en güzeli biliomusun hissettirmeden iğnelemek :)

Diyorum aşiret gelini olmuşum da haberim yokmuş ( aşiret altınları hariç, sadece akrabası o miktarda )

çeeeeek geberdim gülmekten Allah iyiliğini versin emiiii :)))))))))))))))))))

elmişim sen maşallah her topiğe yetişiyosun da ,bizim işimiz var kuzum be,öyle çok seri olamıyoruz...

ferhundee elmişşşşş, ama en güzeli biliomusun hissettirmeden iğnelemek :)

çeeeeek geberdim gülmekten Allah iyiliğini versin emiiii :)))))))))))))))))))

Yok ya cakma ferhundeyim ben
elmişim sen maşallah her topiğe yetişiyosun da ,bizim işimiz var kuzum be,öyle çok seri olamıyoruz...

Yewrum aslı ben bi yandna telefona bakıp bir yandan da resmi yazı yazıyorum aynı anda her işe yani :)

yürü git manyak

Dağda bayırda tarihi arastırıcam diye

Korumaksa korumak elmiş sokak hayvanlarını nasıl koruyorsak onlarıda sakınıyorum yani koca koca adamlar korkuyor yılandan diye öldürmesi mi lazım kazı yapılacak yerde..Yapmayı veririz..
Geçen haberlerdeki leoparın halini gördük oda hayvan vuranda hayvan!

hayvanlara zulmu kınamayan hayvandır ama leoparın zevk için öldürüldüğünü sanmıyorum. yaşamak için öldürmek mantığı olsa gerek

en tehlikeli yılan benim kv
bende onun kuyusunu kazıverdim zaten
gayet düzeyli bir çalışma oldu

hayvanlara zulmu kınamayan hayvandır ama leoparın zevk için öldürüldüğünü sanmıyorum. yaşamak için öldürmek mantığı olsa gerek

O leopar daha önce patisinden vurulmuş saçma bulunmuş vurulduğu tarihten eski yani aynı tüfekten çıkmış bu eski saçmalar..
Normalde vahşi hayvanlar insanlara kendini savunmak haricinde saldırmaz!
Yaşamak için öldürmek değil bence postu için öldürmek bu!
Ayrıca adamın açık yarasıda yok belkide yaralanmadı bile sadece gazlı bez ve bir parça bantla amatörce kapatılmıştı o bölgeler çünkü cezadan yırtmak içindi diye düşünüyorum naçizane fikrim..

Leopar etçil bir hayvan. Ve leopar yavrusu ancak sütten kesilene kadar insan arasında beslenebilir. Daha sonra vahşileşir. Evcil değildir bu yüzden de sadece savunmak için değil, yaradılış gereği beslenmek için saldırır..belgesellerde görüyoruz zaten..
Kaldı ki postu için olsa değerlendirirlerdi bence. Hemen yetkilere haber vermişler. Bir de yaralarının baya bir derin olması gerekmiyor üstüne doğru koşması/yürümesi bile adamın can havliyle hareket etmesi için bir nedendir.
Bu da benim naçizane fikrim.

Yok ya cakma ferhundeyim ben

Yewrum aslı ben bi yandna telefona bakıp bir yandan da resmi yazı yazıyorum aynı anda her işe yani :)

bi de telefondan mı yazıyosun sen bravo vallahi,herşeye yetişiyo elin kolun..
bi de resmi yazı yazıyosun,elmiş düşünsene,buraya yazarken yaznlışlıkla,evrağa yazmışsın sen hem de ayıplı şeyler

elmy seni de gören kekemelik uzmanı ya da kekeme çocuğu var zanneder. ne ciddi bir yazı yazmışsın. onun arkasından seni tanımasam derim ki: aaa ne güzel uzman mısınız

başım ağrıyor bugün ya. omuzlarımdan yukarı çıkıyor. evde olsam da şöyle bir küvet sefası yapsaydımmm

Haklısın canımm etçil bir hayvan ve vahşi fakat insanlara saldırmazlar yaratılışlarından dolayı etrafta birsürü hayvan varken..
Belgesellerde görüyoruz..Herkesin bir fikri vardır saygı duyarım..Ne olduğunu en iyi tanrı bilir orası ayrı
Yazık ama hayvancığa allah bildiği gibi yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…