09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Napim ağlanacak halime gülüyorum bende böyle tespitlerle

öyle pampaa
kafaya takınca işin içinden çıkılmıyorkii :)
en iyisi gülmek ağlanacak halimize
yakınlarınm bazen diyor ne kadar pozitifsin

birde içim kan ağlasada belli etmek istemem,

ilk evlendiğim zamanlarda ousla inanılmaz bi tartışmamız olmuştu
akşamda arkımın kına gecesine gittim bir güzel eğlendim
aradan zaman geçtikten sonra dertleşirken o arkıma durumu anlattığımda dumur olmuştu
ortama göre davranma lazım, napaam 3 günlük dünyada :)

Aynen pampa
Başkalarına yansıtınca ne olacak
Dedikodu malzemesi yapacaklar o kadar

Sonuçlarımı da aldım geldim, çok şükür diyabetim yok, üstelik annemde ve ablamda hamilelik dönemlerinde çıkmasına rağmen...

Bazen yazdığım resmi yazıyı buraya kopyalıyorum biliyo musun Bi unutsam bütün ünvanlar ortaya dökülecek

elmy seni de gören kekemelik uzmanı ya da kekeme çocuğu var zanneder. ne ciddi bir yazı yazmışsın. onun arkasından seni tanımasam derim ki: aaa ne güzel uzman mısınız

Düşün artık kendimi nasıl pazarladığımı

İki konuda uzmanım bir aldatılma bir de kekemelik cünkü erkek kardeşim yıllarca yasadı bu durumu ve cok arastırdım cok fazla uzmanla görüştüm o dönem

eLMİK SEN TELDEN Mİ YAZIYON LA BUNCA ŞEYİ?? EĞER ÖYLEYSE TARAYICI NE KULLANIYOSUN OPERADA KK HATA VERİYOR BENDE, CHROMEU DA BEĞENMEDİM.

eLMİK SEN TELDEN Mİ YAZIYON LA BUNCA ŞEYİ?? EĞER ÖYLEYSE TARAYICI NE KULLANIYOSUN OPERADA KK HATA VERİYOR BENDE, CHROMEU DA BEĞENMEDİM.

Hayır ya telden yazmıyorum. Telde cok konusuyorum yani ama sigara ictiğimde telden yazıyorum. Benim telefonum safariden acıyor hic sorun olmuyo

Biz bu gece banlanmazsak
Banlanmayız banlanmayız hiç bi vakit
Dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit
Sevemedim bu yarabbi şükürcüleri offf

çok sevindim cnm, diyabet korkunc bişi
bilmem mi, annem kardeşime hamileyken yakalandı allah kimseye vermesin.
hayır ya telden yazmıyorum. Telde cok konusuyorum yani :d ama sigara ictiğimde telden yazıyorum. Benim telefonum safariden acıyor hic sorun olmuyo
safari mi varmış bi de ilk defa duyuyorum :) telde çok konuşuyosun demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…