09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yok dün akşam annemdeydim ne üşengeç çıktım
Bu akşam inşallah eve girmeden direk kuaföre gideceğim
Yoksa eve girdikten sonra bi de yemek yiyince uzanıyorum kalıyo

Senden naber Gofretcim

Hoş geldin
Ben senin bildiğin kızlardan değilim

Evet buralarda yemek yer öyle giderim.
Annelerimiz komşu olsaydı keşke

bizde komşu olurduk otomatikman :)
ay sen soğuk yapardın bana hemen kaynaşamazdık da hee

3 seneye kalmadan çözerdim seni

Wuhuuu çok iddialı gördüm seni

Gerçi ablamın bi arkadaşı vardı
Yatılı da kalıyodu bizde
O beni 1 sene de çözmüştü

Ben rahatsız etmemek adına başka odada dururdum sadece hoş geldiniz derdim ( ablamla o başka oda da otururdu )
Meğer o da tam tersi yanlarına gitmemi istiyomuş
Çağırdı filan öyle kem kümle başladım sonrası geldi

Benim tepem atık bugün biraz benim iki tane telefonum var birisi kurumsal hat birisi de şahsi hattım, şahsi aramalarımı hep kendi telefonumdan yaparım, şirket aramalarımı da kurumsal hattımdan.. bütün gün bık bık telefonda yaşıyorum işim gereği, gelen giden mailin de haddi hesabı yok iki aydır maaşımdan kesinti görüyordum 33 tl 55 tl derken bu ay farkettim ki maaştan 58 tl daha kesilmiş dank etti kafama dedim bu nedir arkidişler nie kesionuz ben sanıyorum ki muayene filan oldum ödemedim unuttum belki odur diye.. meğer telde kota aşıyormuşum da onu kesiyorlarmış.. Ciddi bir mail yazacağım birazdan nefes alıp veriyorum şuan sakinleşebileyim diye.

Oha ne kadar asıyo olabilirsin ayrıca babanın hayrına mı asıyosun iş yapıyosun. ben de kurumsal kullanıyorum sahsi işlerim icin de kullanıyorum ama kesmiyolar nerden baksan 170 fln ödüyolar

ya bu patron zihniyeti de beni öldürüyo arkadaş..ben de y.dışına çıkarken,iş için gidiyorum tabii,dediler ki aman interneti kullanma.iyi dedim o zaman maillerime nasıl bakacağım?hem diyolar ki işler de kalmasın bu arada,hem günlük işlerini yap,hem fuara git hem müşteri ziyareti yap.
oldu o zaman,sen de telefonla görüşmeni kısıtlı yap hem de işlerin hepsini hallet. biz en iyisi posta güvercini kullanalım..

Terbiyesizler

iyiyim çek sağol,işlerim çok yoğun bu ara sadece

Bizim tam tersi, sakin zamanlar işlerin satış olarak
Keyifler nasıl peki

ben sebiştim ama anlatmammmmm :)
şakaaaaa yok la sen olamazsın,nerde sende o cesaret

Terbiyesizler
Bizim tam tersi, sakin zamanlar işlerin satış olarak
Keyifler nasıl peki

nolsun çek standart devam ediyoruz.öküz kendini affettirmeye çalışıyo işte.pervane etrafımda.yıldönümü için 35 tane gül göndermiş bana..haftasonu da süprizler planlıyomuş.ben standart devam ediyorum tepkisiz.
kalbimdeki boşluğu ayakkabılarla dolduruyorum şu ara,bak bu alttakiyle aşk yaşıyorum mesela
Mariella Marezza 7870-13AW Siyah | Zizigo

Nasıl yapamam Yaparım

Beğenmedim ben hic sevmem böyle zamazingolu ayakkabıları

Oha ne kadar asıyo olabilirsin ayrıca babanın hayrına mı asıyosun iş yapıyosun. ben de kurumsal kullanıyorum sahsi işlerim icin de kullanıyorum ama kesmiyolar nerden baksan 170 fln ödüyolar
Ya toplasan 80 TL'yi geçmiyor fatura birde bildirme zahmetinde de bulunmamışlar, ben sormasam her ay kesecekler. Birazdan mail atıcam kurumsal hattı ya iade alın ya da int. paketini kapatın bakmıyorum maillere filan diye...

İşte analtıyorum da anlamıyolar ki herşeyi ben öğretcem

He valla ya :)))

Ya bizde gece gündüz telefon susmaz ben resmen 3 telefonla geziyorum kulağımda kulaklık sürekli bık bık bık...
Mümkün değil mail trafiğim hiç bitmez dün sabahtan akşama 5 toplantıya girdim tüm işlerimi mecburen telden yapıyorum oda verdikleri telefon s3 yani atla deve de değil, vermeyeceksin o zaman... kesiyorsan da delikanlı gibi keseceğim kabul ediyormusun diyeceksin! döküm istettim bir tane şahsi aramam çıksın tamam kabul edeceğim ama yok zaten şahsi telimde var benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…