Yok dün akşam annemdeydimne üşengeç çıktım
Bu akşam inşallah eve girmeden direk kuaföre gideceğim
Yoksa eve girdikten sonra bi de yemek yiyince uzanıyorum kalıyo
Senden naber Gofretcim
Hoş geldin
Ben senin bildiğin kızlardan değilim
Evetburalarda yemek yer öyle giderim.
Annelerimiz komşu olsaydı keşke
bizde komşu olurduk otomatikman :)
ay sen soğuk yapardın bana hemen kaynaşamazdık da hee
Bi 3 sene sonra çözülüyorum ama
3 seneye kalmadan çözerdim seni
merhaba kızlar,nasılsınız bugün bakalım?
bitirdim geldim :)
la ne elizabeti, kadın sebiştim diyor sen aşama diyorsun, aşama dediğin öpüşmek olur koklaşmak olur :d
totona mukayyet olamıyorsan rüyalar napsın
iyiyim çek sağol,işlerim çok yoğun bu ara sadeceHoş geldiniz
Şükür halimize, sizleri sormalı
noldu yine,kim kimle sevişiyomuş,koklaşıyomuş bakim?Onu zaten yapıyolardı kızımöpüşmeden ilişki mi olurmuş ahahahah
Yok valla kesin cıkıcak görürsün
Onu zaten yapıyolardı kızımöpüşmeden ilişki mi olurmuş ahahahah
Yok valla kesin cıkıcak görürsün
iyiyim çek sağol,işlerim çok yoğun bu ara sadece
noldu yine,kim kimle sevişiyomuş,koklaşıyomuş bakim?
Benim tepem atık bugün biraz benim iki tane telefonum var birisi kurumsal hat birisi de şahsi hattım, şahsi aramalarımı hep kendi telefonumdan yaparım, şirket aramalarımı da kurumsal hattımdan.. bütün gün bık bık telefonda yaşıyorum işim gereği, gelen giden mailin de haddi hesabı yok iki aydır maaşımdan kesinti görüyordum 33 tl 55 tl derken bu ay farkettim ki maaştan 58 tl daha kesilmiş dank etti kafama dedim bu nedir arkidişler nie kesionuz ben sanıyorum ki muayene filan oldum ödemedim unuttum belki odur diye.. meğer telde kota aşıyormuşum da onu kesiyorlarmış.. Ciddi bir mail yazacağım birazdan nefes alıp veriyorum şuan sakinleşebileyim diye.
öpüşcen koklaşcan öle bodoslama olaya girilir mi ormantik hava yaratacan dayayacan aşureyi tavan yaptırcan ahhahahha
Benim tepem atık bugün biraz benim iki tane telefonum var birisi kurumsal hat birisi de şahsi hattım, şahsi aramalarımı hep kendi telefonumdan yaparım, şirket aramalarımı da kurumsal hattımdan.. bütün gün bık bık telefonda yaşıyorum işim gereği, gelen giden mailin de haddi hesabı yok iki aydır maaşımdan kesinti görüyordum 33 tl 55 tl derken bu ay farkettim ki maaştan 58 tl daha kesilmiş dank etti kafama dedim bu nedir arkidişler nie kesionuz ben sanıyorum ki muayene filan oldum ödemedim unuttum belki odur diye.. meğer telde kota aşıyormuşum da onu kesiyorlarmış.. Ciddi bir mail yazacağım birazdan nefes alıp veriyorum şuan sakinleşebileyim diye.
iyiyim çek sağol,işlerim çok yoğun bu ara sadece
şakaaaaaben sebiştim ama anlatmammmmm :)
Terbiyesizler
Bizim tam tersi, sakin zamanlar işlerin satış olarak
Keyifler nasıl peki
Hoş geldin
Ben senin bildiğin kızlardan değilim
şakaaaaayok la sen olamazsın,nerde sende o cesaret
nolsun çek standart devam ediyoruz.öküz kendini affettirmeye çalışıyo işte.pervane etrafımda.yıldönümü için 35 tane gül göndermiş bana..haftasonu da süprizler planlıyomuş.ben standart devam ediyorum tepkisiz.
kalbimdeki boşluğu ayakkabılarla dolduruyorum şu ara,bak bu alttakiyle aşk yaşıyorum mesela
Mariella Marezza 7870-13AW Siyah | Zizigo
Ya toplasan 80 TL'yi geçmiyor fatura birde bildirme zahmetinde de bulunmamışlar, ben sormasam her ay kesecekler. Birazdan mail atıcam kurumsal hattı ya iade alın ya da int. paketini kapatın bakmıyorum maillere filan diye...Oha ne kadar asıyo olabilirsin ayrıca babanın hayrına mı asıyosun iş yapıyosun. ben de kurumsal kullanıyorum sahsi işlerim icin de kullanıyorumama kesmiyolar nerden baksan 170 fln ödüyolar
İşte analtıyorum da anlamıyolar kiherşeyi ben öğretcem
ya bu patron zihniyeti de beni öldürüyo arkadaş..ben de y.dışına çıkarken,iş için gidiyorum tabii,dediler ki aman interneti kullanma.iyi dedim o zaman maillerime nasıl bakacağım?hem diyolar ki işler de kalmasın bu arada,hem günlük işlerini yap,hem fuara git hem müşteri ziyareti yap.
oldu o zaman,sen de telefonla görüşmeni kısıtlı yap hem de işlerin hepsini hallet. biz en iyisi posta güvercini kullanalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?