- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Nasıl yapamamYaparım
Beğenmedim benhic sevmem böyle zamazingolu ayakkabıları
Ya toplasan 80 TL'yi geçmiyor fatura birde bildirme zahmetinde de bulunmamışlar, ben sormasam her ay kesecekler. Birazdan mail atıcam kurumsal hattı ya iade alın ya da int. paketini kapatın bakmıyorum maillere filan diye...
At bebişim arkandayım D: alın interneti bir yerinize takın de
doğru söyle yaptın mı harbiden
ben de bayılırım öyle zamazingolu şeylere..ama tarz olacak bununki gibi.öyle her taşlı şeyi de sevmemkaliteli duracak tarz oalcak farklı ve biraz da süslü olacak...
Yok la nerden yapıcamkeşke yapsaydım
Wuhuuu çok iddialı gördüm seni
Gerçi ablamın bi arkadaşı vardı
Yatılı da kalıyodu bizde
O beni 1 sene de çözmüştü
Ben rahatsız etmemek adına başka odada dururdumsadece hoş geldiniz derdim ( ablamla o başka oda da otururdu )
Meğer o da tam tersi yanlarına gitmemi istiyomuş
Çağırdı filan öyle kem kümle başladım sonrası geldi
şakaaaaayok la sen olamazsın,nerde sende o cesaret
nolsun çek standart devam ediyoruz.öküz kendini affettirmeye çalışıyo işte.pervane etrafımda.yıldönümü için 35 tane gül göndermiş bana..haftasonu da süprizler planlıyomuş.ben standart devam ediyorum tepkisiz.
kalbimdeki boşluğu ayakkabılarla dolduruyorum şu ara,bak bu alttakiyle aşk yaşıyorum mesela
Mariella Marezza 7870-13AW Siyah | Zizigo
Ben yemeğe doğru uzuyorum gençler sonra yine toplaşıcaz sanki dünyayı kurtarıyoruz..
Akşama doğru gelirim yarından sonra 3 gün yokum merak etmeyin beni (hoş merak eder misiniz bilmiyorum ama..) seminere gidiyorum..
nolsun çek standart devam ediyoruz.öküz kendini affettirmeye çalışıyo işte.pervane etrafımda.yıldönümü için 35 tane gül göndermiş bana..haftasonu da süprizler planlıyomuş.ben standart devam ediyorum tepkisiz.
kalbimdeki boşluğu ayakkabılarla dolduruyorum şu ara,bak bu alttakiyle aşk yaşıyorum mesela
Mariella Marezza 7870-13AW Siyah | Zizigo
Hoşbulduk cancağızım..
O kesin zaten sen farklısın
bende konuşurdum susmazdım seni pes ettirirdim çeek :)
annem hiç bi arkımda yatılı kalmama izin vermezdi sizde de kalamazdım sanırım :)
Of of of of of of of offfffffffffff
benimde uykum var ve üşüyorum nick :18:
Temizlikçi ablayla konuşurken müdür duydu
açayım mı doğalgazı dedi
'yaniii' dedim
oha, açsınlar tabi havanın soğuk olduğunun farkında değiller mi?
bende anlamadım
Kimse oralı değil
hani bi üşüyen benmişim gibi oldu
Bende anlamadım
Kimse oralı değil
Hani bi üşüyen benmişim gibi oldu
35 gül wuhuu
Sende fazla kokoşsun galiba
Teşekkürlerduydunuz mu
az bişey kokoşluk var tabii çek
ama çok şık değilim her zaman,topuklu aykkabı,kumaş pantolon falan pek olmaz bende.yani tarz şeyleri seviyorum aslında ben.spor giyinirim genelde..ama takılarım ojelerim mutlaka olur:)
evet 35 gül hakikaten kocaman bişey geldi,milletin gözü kaldı:)
selam ipek herkes yemekte gelirler birazdan.nabersin?ben teşrif ettimmm neden kimse yokkkkkkkkk
ben de çıkmadım yemeğe az sonra giderim. takılıyorum işte. deryanın konsuna üzüldüm.35 gül wuhuu
Sende fazla kokoşsun galiba
Teşekkürlerduydunuz mu
ama çok şık değilim her zaman,topuklu aykkabı,kumaş pantolon falan pek olmaz bende.yani tarz şeyleri seviyorum aslında ben.spor giyinirim genelde..ama takılarım ojelerim mutlaka olur:)
selam ipek herkes yemekte gelirler birazdan.nabersin?
ben teşrif ettimmm neden kimse yokkkkkkkkk
ene hala mı kaloriferler yanmıyor çek
ben de çıkmadım yemeğe az sonra giderim. takılıyorum işte. deryanın konsuna üzüldüm.
selam kızlar ben geldim herkes yemekte mi?
hoşbuldum :)As. hoş geldin ben buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?