09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ya orası öyle de sizin durum cok özel. Hani normal ilişkiler gibi değil ama kopamıyorsunuz da, bunca yılın emeği var. Ne diyeyim bilmiyorum valla, Rabbim hayırlı yazılar yazsın alnınıza

ahahahah gönlümümü almaya calısıyosun

Son düzenleme:
Amin hepimizin, kopsak sıkıntı kalmayacakta ikimizde sarsılıyoruz. Ne yapalım, neyse bizi bekleyen yaşayacağız işte.
Ben çıkıyorum işten, öptüm seni canım görüşürüz yine

..ve Çekirge eve gidip yemek yerse yine üşengeçliğinden kusförü erteleyeceğini bildiğinden karnını işyerinde doyurdu eve gitmeden hoplaya zıplaya kuaföre gidecekti bu akşam :122: :122:

Amin hepimizin, kopsak sıkıntı kalmayacakta ikimizde sarsılıyoruz. Ne yapalım, neyse bizi bekleyen yaşayacağız işte.
Ben çıkıyorum işten, öptüm seni canım görüşürüz yine

Tmm canımınici ben de cok öpüyorumm

Selamun Aleyküm
Günaydın güzeller
Hayırlı Cumalar.
İşlerinizin rast gittiği, bol bol güzel haber aldığınız, pozitif enerjinizin maksimum seviyede olduğu hayırlı bir gün diliyorum AMİN.

Günayfın cnm foto alalım öğleden sonnaaa

Hoş geldin yanlış smiley değil he bugün gözüme sevimli görünüyosun bilerek koydum kalpli şeyi

Bugün Cuma
Ous Cuma'ya gider ordan arkadaşlarıyla yemeğe
Bende çıkmam dışarı mesela, hava da soğuk
Ama lavaboda abidik gubidik te olsa bi foto çekmeye çalışırım

Ayyy gözlerime inanamıyoruuuum cek bana kalpli seyden koymuşşş

Allah bozmasın ben de bugün bi keyifliyim

Merak ediyorum rengi

belki ben göremem burdayken koy :)

ben koyarım sana!

Kızlar koydum ama flaş ve lavabonun kırmızı ışıkları sebebiyle farklı çıktı rengi
Kumral üstüne hafif daha açık ışıltı yaptırdım
Çünkü benim kendi saçım da kumral ama aralarsa sarı oluyo, umarım orjinal durur dipler gelince de

yazık kıyamam la :) şaka yaptım. Mcx

hee laf sokun sokun sonra da saka yaptım

Dipler gelince cok sırıtmaz iki ayda bir dip yaptırsan yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…