09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yok canım gelmedi daha. Kıskanacak mısın ahahahahah yoksa baska bir anlam mı cıkaracaksın

yok be inan hiçbiri aklımdan geçmedi..valla sen hala diken üstündesin ya keyfim yerine geliyoyoksa ben intikam alamam da
fotoğraf çekin mutlaka.ablayı merak ediyorum da ondan sordum..

yok be inan hiçbiri aklımdan geçmedi..valla sen hala diken üstündesin ya keyfim yerine geliyoyoksa ben intikam alamam da
fotoğraf çekin mutlaka.ablayı merak ediyorum da ondan sordum..

Tabi diken üstünde olucam konu her gectiğinde renkten renge giriyorum

Dur bakalım gelirse inşallah

Çok ayıp ablaya öle denmez
bU SEFER PRİNT SCREEN YAPTIM, "ABLACIM"
Bebek rızkıyla gelir derler
Ous ta terfi almıştı sanırım
İnşallah zorlanmazsınız da bebeğine kendin bakarsın
Aslında en güzeli bu ama hayat şartları bazen en iyisini yapmamıza izin vermiyor

TERFİ ALDI AMA DAHA GEÇİRMEDİLER O BÖLÜME... İNŞALLAH BEN ÇIKMADAN GEÇER YOKSA YUSUF YUSUF OLACAK HALİMİZ.

bU SEFER PRİNT SCREEN YAPTIM, "ABLACIM"

TERFİ ALDI AMA DAHA GEÇİRMEDİLER O BÖLÜME... İNŞALLAH BEN ÇIKMADAN GEÇER YOKSA YUSUF YUSUF OLACAK HALİMİZ.

ağzınaaa tükürürüm

ya ben bunu kaçırdım mı hangi konuda rengin değişiyo ?

yazın quarta buraya geldi, görüşelim dedim, ben de o hafta nöbetciydim hep gec cıktım, görüşemedik, onun lafını sokuyor bana

Buralardayım da proje peşindeyim, özel sektör kamu gibi olmuyor malum
İltifat etmem ben, direkt doğruyu söylerim
Nasılsın yolunda mı herşey

Hı hı evet özel sektör kamu gibi olmuyor ama biz 3 ay tatil yapamadık yunan adalarında

Allaha sükürler olsun yolunda sen naptın, nasılsın, düğün müğün bişiler okudum

Hı hı evet özel sektör kamu gibi olmuyor ama biz 3 ay tatil yapamadık yunan adalarında

Allaha sükürler olsun yolunda sen naptın, nasılsın, düğün müğün bişiler okudum

Şimdi karşı topunu aldım, atağa geçiyorum-ofsayta düşüremezsin beni
Yunan adalarında yaklaşık 25 gün kadar geçirdim, sonrası suyun bizim tarafında idi, egedeydim yani. Devamında işe başlayınca bu kadar yükün beni bekleyebileceğini hesap edememişim, pestilim çıkıyor
Ailesini alıp haber vermeden çıkıp geldi-babamda iyi karşıladı şükür, medeni cesareti hoşuna gitmiş, küstük öncesinde biliyorsun, annemle babamın önünde evlenme teklif etti bana, nisan gibi nişan sonrasında hemen düğün olsun dedik fakaaaaaaaaaat, bir hafta önce yine kavga ettik biz, atarlanınca bana ben ayrılmak istiyorum deyiverdim, o da çıldırdı suratıma kapattı telefonu
Velhasıl ben ne yardan vazgeçebiliyorum, ne de onunla olabiliyorum

Ofsaytın dursun bi köşede daha önemli bir mevzu var :)

haydaaaa hayır sen önemli bişeye mi kızdın yoksa kücük bi mevzu muydu?

Onun yaptığı da cok hos cidden. E ne olacak simdi?

Ofsaytın dursun bi köşede daha önemli bir mevzu var :)

haydaaaa hayır sen önemli bişeye mi kızdın yoksa kücük bi mevzu muydu?

Onun yaptığı da cok hos cidden. E ne olacak simdi?

Direkt mesajla birkaç bilgi geçtim sana, o aydınlatacak o güzel zihnini kuzum
Ben onun o özel durumunu kaldıramıyorum-sormamam gerektikçe sorasım geliyor, yurtdışı-ülke içi görevleri çok oluyor, karabatak gibi oldu iyice, büyük abilerin yanında telefon açılmıyor, bende de bu durum inada bindi-o söylemedikçe sorasım geliyor-değişik bir kısır döngü haline geldi, en sonunda da geçen gün ben hayatımda kimsenin nazını çekmediğim kadar senin nazını çektim-tribinden usandım deyince beynim döndü iyice, ayrılalım dedim. İşte sonuç. Bilmiyorum kuzum ya, bildiğim sadece hisçe, fikirce, ruhça korkunç yorgunum... Ne olacaksa da olsun artık düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…