09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bebek yapcam dedim geldik 6 kilo bezelye yaptik kislik kocayla vatana millete hayirli olsun nobetteee gittii
Simdi ben okeye 4 ariyom coluk cocukta uyudu evde darma duman yarin rus dugunene gitcem jartiyerlerden elbisemi diksem ne etsem

Bebek yapcam dedim geldik 6 kilo bezelye yaptik kislik kocayla vatana millete hayirli olsun nobetteee gittii
Simdi ben okeye 4 ariyom coluk cocukta uyudu evde darma duman yarin rus dugunene gitcem jartiyerlerden elbisemi diksem ne etsem

Benimkisi de çook yorgun geldi maleseff

Ütü yapıym napıym ben de

gunaydın kızlar

dün aklıma geldi çıktıktan sonra birde kızıl ırk vardı ya dedim
onu unutmamak lazım dedim
fakat hafıza onlarla ilgili şeyleri silmiş nedense zaten oldukları bile sonradan geldi aklıma
lakin unutmamak lazım onlarıda

İki Türlü Kadın Tehlikelidir... Biri Anne, Diğeri Aşık Kadın. İkisinin de "Canına" Dokunursan, Canına Okurlar.

günaydın hanımlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar ,

benim adam da işteydi dün akşam yanlızdım ohhhh yemek hazırlamadım abur cubur yedim çay da içmedim sürekli elimde kumadan yattım oohh beee bir hafta boyu böyleyimm hayat bana güzel

cute olsun işe yarar bişi yapmışınız en azından adamı göndermişsin çocuğu uyutmuşun keyfine de bakmışsın daha ne olsun :)

Günaydın
Ben Cumartesi de çalışıyorum ama az kaldı sezon bitince bize de cumartesileri tatil olacak
Dün kınadan geç döndüm başım dönüyo, uykusuzum
13:00 te çıkıp annem, eşim, yeğenimle gezmeye gideceğiz
Sonra eve gidip yatıcam

Pazar günü de hem bu arkadaşımın nikahı, hemde kaynanamların komşu kızının düğünü var ve aynı saatlerde
Nikaha girip çıkıcam, ordan düğüne gideceğiz artık
Hop hop hopla çekirge, çok çalışman lazım çok

akşam ex görümcemi yolucaktım..
son anda huyuma geldi evini basarım dedim beni oraya getirtme dedim...

oğlum ist. da babannesindeydi.
doruğu dün 6 suları cepten arıyorum acmıyor köyü arıyorum yine acan yok allah allah dedim.
son anda doruğun teli açıldı nerdesin be yavrum dedim
anne döndük biz halamdayım dedi
dedim kiminle babamla
benim neden haberim yok
babası ben haber vericem sen arama demiş
tamam bebeğim almaya geliyorum seni dedim
görümcem aldı alamazsın abim bana emanet etti dedi
dedim tuğçe kimi kime emanet ediyor abin
geliyorum hazırla doruğu
gelme dedi
aha o anda delirdim tabi..

kısaca oğlumu gittim aldım güzelcee
kuzumla koyun koyuna uyudum
babası olucak serefsiz akşamdan beri arıyor
açmıyorum
artık karşısında ezik burcu yok yiyorsa gelsin karşıma cıksın..

bu hayat senin için gerçekten çok zor çekirge çok çalışman lazım

dediğin gibi kimi kime emanet ediyormuşş salağa bak , alırken sorun çıkarmadı inşallahh, böyle sanki isteyerek adamı yoldan çıakrmaya çalışıyorlar , sen oğlunu almışsın uyumuşsun güzelce sinir olma artıkk

bu hayat senin için gerçekten çok zor çekirge çok çalışman lazım

Hayat beni neden yoruyosunnnn

Oh sende bi güzel keyfine bak Sovr hanım

Zibidi, görümceler böyle işte eskisi bile böyle düşün yenisi olsa n'olurdu
Öz evladın için o bana emanet diyebiliyor tahtaları noksan

babasının haberi yoktu doruğu aldığımdan bir güzel telleride kapadım..
deli olsun ki kesin olmuştur.
ama bu babalık dürtüsünün canımı neden sıkmak istediğinği biliyorum evleniceğimi duymuş..

yok valllahi canımı yakıcak tek şey oğlum bu saatten sonra..
romayıda yakarım onuda parçalarım

sonra gazetelerin 3. sayfasına manşet..

eski gelin görümceyi hastanelik etti

Son düzenleme:
icinde mi patladı cutem

sen hala bu düğündemisiin
kırmızı rujun yeter senin

evleniyormusun gerçekten

onaneymiş bu saatte sonra iş işten geçtikten sonra kıymete biner birşeyler zaten erkek milletinin kafası geç çalışıyo işte,

aynen öyle hele o görümce kim oluyomuş ki anne ile oğul arasına girebiliyo bu şekilde hadsiz,

senin bu saatten sonra yapıcağan en güzel şey zaten kimsenin umrunda olmaması önemli olan sen ve oğlunsun gerisi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…