alabilirmi çocuğu senden
konuştunmu hiç avukatla
alamaz demi almasın alamasın
bblim hamişmisin :)
ay canım benim ya çok iyimişalamıyor canım bir gece sabahladım bu konu ile ilgili..
yüz kızartıcı bişi yapmam lazım onun icin..
fuhus evli adamla birlikte olma falan..
zaten hakim aileye veriyor cocuğu aile yasantısını görsün diye..
13 yaşına kadar kısmetse bir problem cıkmazsa bende..
ondan sonra cocuğa soruyorlar hangisi diye...
ama biliyorum ki oğlum benden ayrılmaz..
nerden alcanki çekirge netten mi bahsediyorsun yoksa çarşıya gidipmi alacaksın anlamadım benKızlar bugün ayakkabı alacağım ama çok vaktim yok
Resmiyle beraber nerden alacağımı paylaşırsanız sevinirim
Siyah orta topuklu bişey olmalı
boşandığımız zaman 3 ay uzaklaştırılması vardı cnm benden..
içtiği zamanlar dışında rahatsız etmedi bir de zaman zaman evimin önünde gördüm onu..
dorukla rahatsız etti beni hep..
aldı telini kapadı mesala ulaşamadım..
dediği zaman getirtmedi vs.
ama yolunu hep babasınla buldum..
göstermem dedim ki göstermezdim bile suanda doruğu istedikleri zaman görüyorlar rahatlar ama öyle durumda sadece devletin bana dediği zaman görürler. benim oğlum aştı çünkü artık o durumları pedagog gelmenize gerek yok dedi.
öğretmeni cok mutlu sevecen dışa dönük bir cocuk diyor..
zor oldu hep içime attım oğluma hiç yansıtmadım ama sonucu iyi oldu..
suanda hayatımda ki insanla atcılık oynuyorlar ben izliyorum zevkle :)
yok canım hala şiş göğüslerim başkada bi belirti yok
6 gün falan kaldı bakalım artık hayırlısı olsun diyorum
ne güzel evliliğinin ilk zamanları belki oğlunu kıskansa bile zamanla alışıcaktır sonuçta kendi etti kendi buldu kaybetti , sende bu güzel günlerini ya şunu yaparsa ya bunu yaparsa diye heba etme oluruna bırak , bak oğlunun mutluluğu da belliki pedagog bile gelme demiş
şu beklemekte ne sinir bozucu , benimde bi kere olma ihtimalim vardı birde psikolojik sanırım şişkinlikler hissettim, bulantı hissettim , kasılmalar hissettim derken fos çıktı
bir de netten şu hamilelik belirtisi mi desem illa bi yaşaayn çıkıyor son güne kadar umutlanmamak lazım aslında hayal kırıklığı yaşamamak için
Kızlar bugün ayakkabı alacağım ama çok vaktim yok
Resmiyle beraber nerden alacağımı paylaşırsanız sevinirim
Siyah orta topuklu bişey olmalı
nerden alcanki çekirge netten mi bahsediyorsun yoksa çarşıya gidipmi alacaksın anlamadım ben
evet öyle ama sorun etmiyorum şimdilik
fakat zaman uzarsa sorun edebilirim :) sende yaşa yakın zamanda bu güzel heyecanları inş.
ay canım benim ya çok iyimiş
allah yüzünüzü güldürsün inş. bundan sonra ikinizinde
içimden bişiler koptu az önce gerçekten evladını alabileceğini düşündüm birden sonra size bişi yapabileceğini düşününce çok kötü oldum
seni tanımıyorum belki ama yinede çok üzüldüm
inş. herşey iyi olur sizin için yinede uzaklara gidebilseniz keşke şöyle küçük bir adaya falan yerleşseniz yada bir sahil kasabasına küçük mutlu bir hayat yaşasanız
bunu canı gönülden diliyorum
hamiş olduğum konusuna gelince
değilim gibi geliyor aslında kürtajdan beri ovu ritmim pek düzene girmedi bakcam artık olmazsada üzülmem hayırlısı
Gunaydin kizlar.
Zibidigonzalez henuz tanimak firsati olmadi, bu aralar giremiyorum ama umarim en kisa zamanda evladina kavusur ve bir daha hiiiic ayrilmazsiniz.
Cekirge resmim yok ama Bakirkoye yada avm ye gidecek vaktin yok mu canim.
Hemen bulursun klasik bir sey ariyorsun anladigim.
Nikah icin mi hani aldigin elbisenin altina.
Gunaydin kizlar.
Zibidigonzalez henuz tanimak firsati olmadi, bu aralar giremiyorum ama umarim en kisa zamanda evladina kavusur ve bir daha hiiiic ayrilmazsiniz.
Cekirge resmim yok ama Bakirkoye yada avm ye gidecek vaktin yok mu canim.
Hemen bulursun klasik bir sey ariyorsun anladigim.
Nikah icin mi hani aldigin elbisenin altina.
düşünmemeye calısıyorum canım su akar yolunu bulur taksam nolucak değişicek mi snki..ne güzel evliliğinin ilk zamanları belki oğlunu kıskansa bile zamanla alışıcaktır sonuçta kendi etti kendi buldu kaybetti , sende bu güzel günlerini ya şunu yaparsa ya bunu yaparsa diye heba etme oluruna bırak , bak oğlunun mutluluğu da belliki pedagog bile gelme demiş
için
O elbise henüz gelmedi kitty
Ama bu da o elbisenin dar versiyonu yine
İkisine de gider yani bu ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?