09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahahahaah töbe töbe ahahahhaha ay okudum okudum sinirden güldüm ahahahahahah nasıl bir kafaysa benimki hepsini corba yaptım

hayır yani seninki çorba oldu oldu. başkasınınkini nie edion topiği karıştırdın resmen
zikirmatiklerimizi kapıştıralımmı

Q ile de buluşamamıştı
Artık ne işleri varsa

hanım ablayı da mı ekti bu elmiş??
hahaha olum ne adamsın sen ya,hadi ben neyse de hanımablayı ne cesaret ektin sen???

A dönüyo musun bu akşam abla? Ne cabuk bitti tatilin ya
:) sizi bi gün fünyeyle patlatıcam

eken sensin patlatılan niye biz oluyoruz,suç bastırma hemen

hayır yani seninki çorba oldu oldu. başkasınınkini nie edion topiği karıştırdın resmen
zikirmatiklerimizi kapıştıralımmı

Ne bilim la tubayı türkan diye okumuşum Cute ile cok dalga gectims ana decoder lazım diye elimde patladı

Kızım ben onu ne zorluklarla buldum senin haberin var mı bir haftadır onu arıyorum, yenisini de almıyorum gönül bağı kurdum ahahahah

hanım ablayı da mı ekti bu elmiş??
hahaha olum ne adamsın sen ya,hadi ben neyse de hanımablayı ne cesaret ektin sen???
eken sensin patlatılan niye biz oluyoruz,suç bastırma hemen

Kızım kimseyi ekmedim ben :) Bi tek seni ektim ahahahahahah

Ben pek alıngan değilimdir de alınırsam da domuz inadım tutar haberin olsun :)

Kızım kimseyi ekmedim ben :) Bi tek seni ektim ahahahahahah

Ben pek alıngan değilimdir de alınırsam da domuz inadım tutar haberin olsun :)

sevsinler senin inadını,alınma arkadaşım alınma,topiğin adı üstünde geyik yapıyoruz işte
üstelik de hala seni ektim diyosun ya,ee ben sana öyle bi şey yapıcam ki gör bakalım hele bir geleyim ankaraya..artık içkine bişey mi katarım,sarhoş edip şarkı mı söylettiririm kısmet bakalım

Sarhoş edip donumu da actırsan sana boynum koldan ince

Sevenleriiii sevdiğiiiineeee vermedilleeeer vermediiiileeeerrrrr

çantanın içinde kaybolmuştu dımı kçk bişi ama cidden olmayınca yoklugunu hissediyorum

dalga geçilmeyecek gibi deil

senin anket ne durumda

çantanın içinde kaybolmuştu dımı kçk bişi ama cidden olmayınca yoklugunu hissediyorum

dalga geçilmeyecek gibi deil

senin anket ne durumda

Cantamın dibinde bi delik acılmış oraya kaybolmuş hınzır normalde cebimde tasıyodum :)

Dalga gecme valla carpılırsın

gayet güzel gidiyo ya, epey basvuru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…